Înapoi la listarea arhivei

15 Aprilie 2011 - Site pentru hidrocentrala de 1,16 miliarde euro de la Tarnita

Hidroelectrica a lansat astazi site-ul tarnita-lapustesti.ro, pentru prezentarea centralei hidroelectrice care urmeaza sa fie construita in Cluj in urma unei investitii greenfield de peste 1,16

15 Aprilie 2011 - 9.000 de puieti plantati in patru zile in Padurea Tineretului

Un numar de 9.000 de puieti de copaci au fost plantati in ultimele patru zile in viitoarea Padure a Tineretului, de voluntari ai Primariei, Prefecturii, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta,

15 Aprilie 2011 - Schimbari de circulatie in Cluj-Napoca.

Aleea cu sens unic de circulatie care face legatura intre strazile Infratirii si Branului a fost transformata de astazi in artera cu dublu sens de circulatie, in urma unei decizii a Primarie

15 Aprilie 2011 - Stefan si-a invins propria echipa: "U" Transilvania - Dinamo Municipal Brasov

Echpa de handbal masculin "U" Transilvania a invins in aceasta seara echipa Dinamo Municipal Brasov, cu scorul de 27 - 23.

15 Aprilie 2011 - Expozitie internationala la Muzeul de Arta.

Expozitia de arta contemporana internationala "Am luptat cu X, si X a invins" va fi vernisata maine seara la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca.

15 Aprilie 2011 - Suporter al echipei CFR, gasit mort la derbyul Ardealului

Un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit aproape mort in toaleta publica a Stadionului CFR din Gruia, dupa pauza meciului dintre CFR Cluj si Universitatea Cluj, disputat aseara.

15 Aprilie 2011 - Rascumparare de 500 de euro pentru un caine

Un tanar de 21 de ani a fost surprins in flagrant in timp ce primea 500 de euro pentru restituirea unui caine de companie furat.

15 Aprilie 2011 - Clubul CFR Cluj, amendat cu 10.000 de lei

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a sanctionat astazi clubul CFR Cluj cu 10.000 de lei pentru incidentele de la meciul de ieri cu Universitatea Cluj, scor 1-1.

15 Aprilie 2011 - 10.000 de puieti plantati de maine in Vultureni

Un numar de 10.000 de puieti vor fi plantati incepand de maine in comuna clujeana Vultureni in cadrul proiectului "Romania prinde radacini", unde presedinte este cunoscutul jurnalist Mihai Tatulici.

15 Aprilie 2011 - Peste 850 de locuri de munca, oferite in cadrul unei Burse a Locurilor de Munca de la AJOFM

Un numar de 863 de locuri de munca au fost oferite de cei 54 de angajatori care au participat astazi la Bursa Generala a Locurilor de Munca organizata la Casa de Cultura a Studentilor.

15 Aprilie 2011 - Obiectivele turistice din Cluj, incluse intr-un proiect cu bani europeni lansat luni

Proiectul "Clujul - peisaj cultural", finantat cu bani europeni, va fi lansat saptamana viitoare la Consiliul Judetean, in sala mare de sedinte a institutiei.

15 Aprilie 2011 - Speologul care l-a cunoscut pe Emil Racovita vorbeste la BCU despre fascinatia pesterilor

Apreciatul conferentiar octogenar Iosif Viehmann, cunoscut speolog, prezinta luni seara o conferinta pe tema fascinatiei pesterilor, la Biblioteca Central Universitara din Cluj-Napoca.

15 Aprilie 2011 - Doua semafoare amplasate de Primarie, activate de maine.

Semafoarele montate in doua intersectii din Cluj-Napoca vor fi activate maine. Vezi unde.

15 Aprilie 2011 - Spaniolii vor sa investeasca in zona industriala

Investitorii sunt interesati de un proiect in domeniul logistica-transporturi. Primarul Clujului a primit in aceasta saptamana vizita unei delegatii straine.

15 Aprilie 2011 - Mai multi turisti straini la Cluj

Numarul turistilor straini care ajung in Cluj a crescut cu o treime intr-un an, iar indicele de ocupare al spatiilor de cazare a crescut la randul sau cu 2,3 procente, releva Directia Regionala de

15 Aprilie 2011 - Hidrocentrala Tarnita, investitie prioritara in Romania

Consiliului Investitorilor Straini (CIS) a mentionat viitoarea centrala Tarnita-Lapustesti printre cele 10 mari proiecte de infrastructura cu care investitorii straini vor sa reporneasca economia

15 Aprilie 2011 - Creste productia industriala din Cluj

Productia industriala din Cluj a crescut cu 2,9% in februarie fata de aceeasi luna din 2010, releva datele Directiei Regionale de Statistica.

15 Aprilie 2011 - Ariesul Turda a fost reprogramata

Formatia Ariesul Turda va intalni FC Arges, cel mai probabil pe 27 aprilie, dupa ce Federatia Romana de Fotbal (FRF) a decis reprogramarea "alb-rosiilor".

15 Aprilie 2011 - Accident de circulatie la Negreni

O femeie de 67 de ani a fost grav ranita intr-un accident de circulatie petrecut in comuna Negreni dupa ce masina in care se afla a derapat si a lovit parapetii metalici de pe DN 1.

15 Aprilie 2011 - Walter si Minteuan s-au luat la bataie la pauza meciului! Patronul lui "U" si-a chemat bodyguarzii

Pauza a adus o repriza adevarata de K1 pe culoarul de la vestiare. Minteuan si Walter au sarit unul la gatul celuilalt, urmati de jucatorii celor doua echipe.

15 Aprilie 2011 - "U" Mobitelco e cu un pas in careul de asi

Baschetbalistii de la "U" Mobitelco BT au invins joi pe CSU Sibiu, in meciul 2 jucat in sferturile de finala ale campionatului, scor 85-74, si au 2-0 in intalnirile cu rivala din Ardeal.

15 Aprilie 2011 - Ionut Badea: Ii felicit pe jucatori pentru modul cum au crezut ca pot reveni

Fotbalistii Universitatii Cluj au fost felicitati de antrenorul echipei, Ionut Badea, pentru modul in care au revenit in meciul cu CFR, desi au evoluat cea mai mare parte din joc in 10 oameni.

15 Aprilie 2011 - Minteuan: Cred ca meritam victoria in aceasta seara

CFR-ul ar fi meritat victoria in meciul de joi seara cu Universitatea Cluj, considera antrenorul echipei "feroviare", Alin Minteuan.

15 Aprilie 2011 - Un film dat disparut timp de 50 de ani ajunge la TIFF 2011

"Odessa in flacari", coproductie romano-italiana interzisa in 1944 si crezuta distrusa, va rula in cadrul Festivalului International de Film Transilvania.

15 Aprilie 2011 - S-a lansat "Din Cluj se vede altfel"

Jurnalistul Ovidiu Blag si-a lansat joi la Casa Universitarilor volumul "Din Cluj se vede altfel", aparut la Casa Cartii de Stiinta. Cartea include texte publicate in presa, precum si postari de pe

15 Aprilie 2011 - Spaniolii vor sa investeasca in zona industriala

Investitorii sunt interesati de un proiect in domeniul logistica-transporturi.

15 Aprilie 2011 - Mechel consolideaza cu fonduri proprii malul Ariesului

Lucrarile de consolidare a digului cu moloz si constructii din fier beton ale malului stang al raului Aries au fost realizate de catre combinatul Mechel Campia Turzii.

15 Aprilie 2011 - Milionarii din Forbes s-au intalnit cu studentii

Angajatorii au nevoie de tineri cu abilitati de comunicare si disciplina de a se incadra in termene, care sa completeze cunostintele tehnice dobandite in scoala, a spus Marcel Borodi, presedintele

15 Aprilie 2011 - 36 de milioane pentru autostrada

Deputatul independent Mircia Giurgiu i-a cerut ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, sa continue lucrarile la Autostrada Transilvania (A3), blocate din lipsa banilor in urma cu

15 Aprilie 2011 - Targul Gaudeamus, oportunitate de afaceri suplimentare in Piata Unirii

Numeroase alte activitati infloresc in aceste zile in zona pavilionului expozitional care gazduieste Targul Gaudeamus in Piata Unirii.