Înapoi la listarea arhivei

18 Mai 2011 - Iuliu Muresan a pregatit echipa pentru sezonul viitor: "Cistigam tot!"

Iuliu Muresan a vorbit pentru Fanatik Show despre mutarile pe care le va face CFR la sfirsitul acestui campionat. Presedintele clujenilor s-a declarat extrem de incintat de noul antrenor, Jorge Costa

18 Mai 2011 - Trei tineri din Cluj furau bani din bancomate cu ajutorul unui dispozitiv de lipit

Atentie maxima cand scoateti bani de la bancomat. Politistii clujeni au prins in flagrant trei tineri care furau bani din bancomate cu ajutorul unui dispozitiv de lipit.

18 Mai 2011 - Bilete la CFR - Steaua, de astazi. Vezi cat costa

Pretul tichetelor variaza intre 10 lei, la tribuna I si 50 de lei, la sectoarele 13-16 ale tribunei I.

18 Mai 2011 - CNSC cere explicatii Primariei Cluj dupa castigarea proiectului Filarmonicii

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor cere explicatii Primariei din Cluj-Napoca pe tema proiectului viitorului sediu al Filarmonicii Transilvania.

18 Mai 2011 - Petru Lonea, cel mai varstnic locuitor din Floresti, a fost premiat de Consiliul Local al comunei clujene

Petru Lonea, un locuitor al comunei Floresti, a implinit varsta de 100 de ani, iar Consiliul Local al comunei clujene s-a gandit sa-i faca o surpriza acordandu-i o diploma si suma de 1000 lei.

18 Mai 2011 - TIFF. Bregovic concerteaza la festivalul de film

Cunoscutul muzician Goran Bregovic sustine un concert la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Dar nu la Cluj, ci la Sibiu, in 16 iunie, in Piata Mare a orasului.

18 Mai 2011 - Bikerii din Balcani se intalnesc la Cluj; se asteapta 3.000 de motociclisti

Motociclistii din intreaga tara, dar si din Balcani, se intalnesc in weekend la Cluj, in camping-ul din Faget. Organizatorii asteapta peste 3.000 de bikeri.

18 Mai 2011 - Studentii de la Facultatea de Studii Europene (UBB) vor vizita Parlamentul European

In perioda 19-21 mai un grup de 15 studenti, fosti delegati si organizatori in cadrul Proiectului National Simularea Parlamentului European, Cluj-Napoca, va participa la o vizita de studiu in

18 Mai 2011 - Zborurile la preturi reduse spre Frankfurt de pe Aeroportul Cluj continua

Campania maratonul de primavara a companiei Tarom continua. Pasagerii Aeroportului International Cluj-Napoca pot achizitiona bilete spre Frankfurt la pretul de doar 89 de euro, plus taxe de aeroport.

18 Mai 2011 - Acces interzis la banii din propiul cont! Vezi ce a patit un clujean care a fost victima unei lovituri la bancomat!

Un clujean trebuie sa astepte o luna de zile pana sa aiba acces la banii din propriu cont deschis la o banca dupa ce a fost victima unei lovituri la un bancomat din Cluj-Napoca. Nu este singurul in

18 Mai 2011 - Universitatea Cluj il vrea pe Bogdan Lobont

Universitatea, unul dintre putinele cluburi neafectate de criza financiara, il doreste pe fostul portar al nationalei, ajuns spectator la AS Roma.

18 Mai 2011 - Jorge Costa, noul antrenor al CFR-ului

Portughezul in varsta de 39 de ani va fi prezentat duminica, va trebui sa readuca eventul in Gruia, dupa care va fi dat afara.

18 Mai 2011 - Peste 8.000 de euro pentru site-ul orasului-comoara

Patru societati au depus oferte la licitatia pentru realizarea site-ului de promovare turistica a Clujului din cadrul proiectului european "La pas prin orasul-comoara".

18 Mai 2011 - Berceanu: Autostrada Transilvania nu reprezinta o prioritate pentru Romania

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a declarat, marti, la Craiova, in cadrul unei dezbateri a Comitetului National pentru Dezvoltare (CND), ca lucrarile de constructie a Autostrazii

18 Mai 2011 - Priveste, citeste!: Lansarile de carte "invadeaza" centrul

Clujenii vor avea ocazia in urmatoarele zile sa participe la mai multe prezentari de carte, de la volume despre comunism pana la studii teologice.

18 Mai 2011 - Alin Tise despre Emil Boc, la un nou mandat de presedinte al PDL

Presedinte Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a discutat marti, in emisiunea "Clujul in Realitate" de la REALITATEA TV Cluj, moderata de Raul Chis, despre culisele conventiei PDL care a avut