Înapoi la listarea arhivei

30 Iunie 2011 - Spectacol al teatrului maghiar la Festivalul din Avignon

In perioada 8-29 iulie, spectacolul "Ruins True", coproductie a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj si Sushi Center for the Urban Arts San Diego, in regia lui Gabor Tompa, va participa la cea de-a

30 Iunie 2011 - Exteriorul Cluj Arena, gata in toamna

Joi, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise a semnat contractul privind proiectarea si executia lucrarilor de amenajari exterioare la stadionul din municipiul Cluj-Napoca.

30 Iunie 2011 - Personalitati poloneze, in vizita la Cluj

Mai multe oficialitati poloneze vor fi prezente saptamana viitoare la Cluj-Napoca cu ocazia unei expozitii care marcheaza preluarea de catre Polonia a Presedintiei Uniunii Europene.

30 Iunie 2011 - Clujul este pe val * Badea: "Vreau sa crestem la fiecare meci"

Universitatea Cluj a reusit a doua victorie din cantonamentul austriac, dar tehnicianul ardelenilor, Ionut Badea, asteapta mai mult de la jucatorii sai.

30 Iunie 2011 - Cearta in CJ Cluj pe tema referendumului pentru reorganizarea judetului

Scandal in Consiliul Judetean din Cluj, in sedinta de astazi: consilierii PSD si cei ai PDL si UDMR s-au certat o jumatate de ora pe tema respingerii unui proiect de hotarare ce vizeaza referendumul

30 Iunie 2011 - Drumul european E60, blocat! Un TIR a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

raficul este blocat la aceasta ora, pe drumul european care face legatura dintre Targu Mures si Cluj, in urma unui accident de circulatie.

30 Iunie 2011 - Proiectul de donare a unui teren public catre Mitropolia Ortodoxa a fost amanat. Vezi proiectul

Proiectul de Hotarare a Consiliului Judetean care prevedea cedarea catre Mitropolia Ortodoxa a Clujului a unui teren de pe Calea Turzii, care ar fi trebuit discutat si aprobat astazi de consilierii

30 Iunie 2011 - Contractul de 50 milioane de euro pentru depozitul ecologic al Clujului se semneaza marti

Semnarea contractului de finantare depinde de elaborarea si aprobarea unui proiect de Hotarare de Consiliu Judetean pe aceasta tema care este redactat in aceste momente si care ar urma sa fie aprobat

30 Iunie 2011 - Prins beat la volan, seful Politiei Locale Dej s-a contrat cu politistii!

Seful Politiei Locale Dej, M. Ioan-Marcel, de 55 de ani, a fost prins baut la volan miercuri, in jurul orei 23.10, iar dupa ce a fost dus la sediul CPU Dej a facut un adevarat scandal.

30 Iunie 2011 - Primarul din Calatele nu mai vrea sa se judece la Cluj

Primarul din Calatele, Petru Toadere, a cerut astazi instantei stramutarea de la Cluj a dosarului penal in care este judecat pentru infractiuni de coruptie.

30 Iunie 2011 - Companiile cu angajati ilegali au fost amendate cu 610.000 lei de catre ITM

Mai multe companii cu forme ilegale de munca au fost amendate in urma controlului efectuat de catre ITM in perioada 02.05 - 28.06 2011, pe raza judetului Cluj.

30 Iunie 2011 - ITM Cluj a amendat formele ilegale de munca

ITM Cluj a efectuat un numar de 707 controale in perioada 02.05 - 28.06 2011, pe raza judetului Cluj, in urma caruia a aplicat amenzi angajatorilor cu forme ilegale de munca.

30 Iunie 2011 - Boc va inaugura sambata centura Clujului, construita in 5 ani. Ce au realizat chinezii in timpul acesta VIDEO

Premierul Emil Boc vine sambata la Cluj sa inaugureze o lucrare inceputa pe vremea cand era primar.

30 Iunie 2011 - Un politist beat a facut spectacol la spital unde i se testa alcoolemia

Seful politiei locale Dej a facut spectacol dupa ce a fost prins baut la volan. Politistul abia mai putea vorbi cand a fost dus la spital pentru testarea alcoolemiei.

30 Iunie 2011 - Inca trei comercianti eliminati din pietele clujene

Primaria continua impreuna cu reprezentantii Institutiei Prefectului Judetului actiunile de verificare in pietele administrate de primarie. Din cei 23 producatori agricoli verificati, doar 3

30 Iunie 2011 - Fiica premierului Emil Boc, pe locul 950 in judet dupa evaluarea nationala

Cezara Boc, fiica cea mare a premierului, care a absolvit clasa a VIII-a la un liceu din Cluj-Napoca, ocupa pozitia 950 dupa evaluarea nationala in judetul Cluj, cu media 9,06.

30 Iunie 2011 - "U" il vinde pe Balde si insista pentru Parvulescu

Universitatea negociaza cu Tavria Simferopol cedarea lui Habib Balde, pentru care poate incasa aproape 400.000 de euro, cu 200.000 mai putin decat costa transferul lui Parvulescu.

30 Iunie 2011 - CFR-ul se blindeaza in cazul Weldon

Oficialii din Gruia au luat legatura cu Federatia Portugheza de Fotbal si asteapta "unda verde" pentru a-l transfera pe atacantul Weldon Santos de Andrade de la Benfica.

30 Iunie 2011 - De ce nu ajung legumele clujene in hipermarketuri

Fostul sef al Directiei Agricole, vicepresedintele PSD Cluj Ilarie Ivan, acuza faptul ca depozitul de gros Agro Transilvania din Dezmir nu si-a atins principala menire de catalizator al intrarii

30 Iunie 2011 - Candidatii ruletei electorale de "totul sau nimic"

Partidele incep sa-si desemneze candidatii si isi adapteaza strategiile noului sistem de alegere a primarilor intr-un singur tur de scrutin. PNL si PSD vor candidati comuni.

30 Iunie 2011 - Jumatate dintre liceenii clujeni au copiat la extemporale

O mare parte dintre elevii de liceu clujeni copiaza in mod constant la lucrarile de la scoala, conform unui studiu de cercetare efectuat de mai multi studenti ai Facultatii de Sociologie si Asistenta

30 Iunie 2011 - Razboi intern la Polus

Asociatii din Polus Real Estate, societate asociata cu primaria in proiectul Cartierul Tineretului, se acuza reciproc de faptul ca si-au ascuns hotarari din cadrul firmei.

30 Iunie 2011 - Moarte suspecta in "cartierul batranilor"

Un pensionar de 81 de ani a fost gasit fara viata, in propria locuinta, dupa ce doua persoane i-au furat banii. Cazul s-a petrecut in cartierul Gheorgheni.

30 Iunie 2011 - Locuinte sociale pentru 66 de familii

Doua blocuri de locuinte din Cluj-Napoca au fost date astazi in folosinta pentru 66 de familii cu probleme sociale. Imobilele au fost reabilitate din bugetul administratiei locale, fiind situate pe

30 Iunie 2011 - Casatoriile din 2012, programate deja prin internet la Cluj

Inghesuiala la programarea casatoriilor online la Primaria Cluj-Napoca: mai bine de 1.500 de casatorii consemnate in acest mod in 2011, iar clujenii fac deja solicitari pentru anul urmator.

30 Iunie 2011 - Incasari de 57 de milioane de lei din taxe si impozite

Primaria Cluj-Napoca a incasat peste 57 de milioane de lei din taxe si impozite locale in primul semestru al acestui an.