Înapoi la listarea arhivei

05 Iulie 2011 - Napoca Rally Academy tinteste o noua victorie la echipe la Raliul Sibiului!

Napoca Rally Academy aliniaza intreg efectivul la startul Raliului Sibiului, a cincea etapa programata in sezonul 2011 al Campionatului National de Raliuri Dunlop, prima pe macadam, care urmeaza a se

05 Iulie 2011 - Marga: Daca exista onoare, Funeriu va pleca

Rectorul UBB crede ca ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, ar trebui sa renunte la functie.

05 Iulie 2011 - Semnarea contractului pentru viitoarea groapa de gunoi a Clujului a fost amanata

Semnarea contractelor de finantare pentru doua proiecte importante de mediu pentru Cluj, intre care si sistemul integrat de management al deseurilor din Cluj, a fost amanata. Initial contractul urma

05 Iulie 2011 - Gabi Muresan: "Plec de la CFR pentru ca risc sa joc in Liga III"

Mijlocasul Gabriel Muresan a declarat ca a ales sa plece de la CFR Cluj in China pentra cu nu mai era dorit la echipa de catre sefii clubului.

05 Iulie 2011 - "Romanii au talent" cauta din nou talente la Cluj!

Emisiunea "Romanii au talent" se pregateste de un nou sezon, fapt pentru care, in perioada 20 august - 26 septembrie, caravana "Romanii au talent" va strabate tara in cautarea romanilor cu abilitati

05 Iulie 2011 - Doua marci clujene in Top 50 branduri fascinante din Romania

Conform studiului "Top 50 branduri fascinante din Romania", Gerovital se plaseaza pe primul loc intre marcile din Transilvania incluse in clasamentul final, iar un alt brand clujean, Napolact, se

05 Iulie 2011 - Expozitie de fotografie la Muzeul de Arta. La vernisaj vine si ambasadorul Poloniei

Admirati noua expozitie de la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca, care se deschide maine seara.

05 Iulie 2011 - Culmea Bacului: O eleva de 10 pleaca babysitter in strainatate

Iulia Baciu din Turda este printre cei opt liceeni din judetul Cluj si unul dintre cei 65 de tineri din intreaga tara care se pot lauda cu 10 "curat" la bacalaureatul din acest an.

05 Iulie 2011 - Conducerea Bancii Transilvania, achitata in dosarul privind manipularea pietei de capital

Tribunalul Bucuresti i-a achitat, luni, pe presedintele CA al Bancii Transilvania si ceilalti invinuiti in dosarul privind manipularea pietei de capital, in cazul modului de tranzactionare a

05 Iulie 2011 - O absolventa cu 10 din Cluj il critica pe Funeriu

Nadina Zanoaga, unul dintre cei opt liceeni clujeni cu 10 la bacalaureat, crede ca premierea anuntata de ministrul Funeriu incearca sa ascunda promovabilitatea scazuta.

05 Iulie 2011 - 200 de profesori de liceu invata sa predea economie pe bani europeni, la Cluj

Patru universitati din tara organizeaza la Cluj, pe bani europeni, o conferinta de perfectionare a profesorilor din licee care predau discipline economice.

05 Iulie 2011 - Doar doua firme infiintate de debutanti in Cluj au primit bani de la stat

Doar 45 dintre cele 223 de firme inregistrate de debutanti in Ardeal, intr-un program unde Statul asigura finantare de pana la 10.000 de euro, au fost avizate de Oficiul Teritorial pentru

05 Iulie 2011 - USL strange semnaturi pentru realizarea referendumului

PSD si PNL nu au renuntat la ideea organizarii unui referendum pentru desfiintarea judetului Cluj.

05 Iulie 2011 - USL explica votul pe parcul fotovoltaic

Votul diferit exprimat la ultima sedinta a Consiliului Local (foto) de catre consilierii PSD si PNL in cazul proiectului parcului fotovoltaic a fost explicat luni de liderii USL Cluj.

05 Iulie 2011 - Referendumul pe tema reorganizarii, inlocuit cu o campanie pentru strangere de semnaturi

Respingerea referendumului local pe tema reorganizarii judetului de catre plenul Consiliului Judetean (CJ) Cluj ii nemultumeste pe reprezentantii USL.

05 Iulie 2011 - "U" Transilvania isi cauta investitori

Conducerea formatiei de handbal masculin incearca sa sensibilizeze opinia publica intr-un moment de cumpana, in care exista chiar pericolul sa se desfiinteze.

05 Iulie 2011 - Machado pluseaza la obiectiv: "Imi doresc sa luam titlul!"

Atacantul Universitatii Cluj, Gabriel Machado, a declarat, intr-un interviu acordat site-ului oficial, ca si-a propus drept obiectiv personal nici mai mult, nici mai putin decat castigarea

05 Iulie 2011 - Transfer in impas. Muresan ezita sa semneze cu Changchun Yatai

Trecerea lui Gabi Muresan la formatia Changchun Yatai este in pericol, dupa ce mijlocasul nu s-a inteles asupra unor clauze contractuale cu asiaticii.

05 Iulie 2011 - Un elev clujean, chitarist de talie mondiala

Tanarul chitarist clujean Sergiu Hudrea a urcat pe podium, la numai 14 ani, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de chitara din lume.

05 Iulie 2011 - E oficial: "U" Cluj - Valencia se va juca pe 5 august

Universitatea Cluj a anuntat oficial ca va intalni echipa spaniola Valencia pe 5 august, in localitatea engleza Warrington.

05 Iulie 2011 - "Gurile de foc" ale USL pentru oprirea hegemoniei portocalii in Cluj

Marga, Nicoara, Cordos si Giurgiu - dintre ei se va alege contracandidatul lui Apostu. Pentru sefia judetului, impotriva lui Tise, opozitia va miza pe Uioreanu, Itu sau Radulescu.

05 Iulie 2011 - 2355 de constestatii la Cluj, adica peste 85 la suta dintre elevii respinsi!

Afisarea rezultatelor la examenul de bacalaureat a avut ca si consecinta o avalansa de contestatii, peste 2300 de contestatii fiind inregistrate in urma centralizarii acestora.

05 Iulie 2011 - Cuic a tradat-o pe U Mobitelco: in drum spre casa a semnat cu Timisoara!

Branko Cuic, unul dintre cei mai iubiti jucatori de la U Mobitelco, anunta in urma cu cateva zile ca doreste sa se intoarca acasa in Serbia din cauza familiei sale. Stupoare insa pentru fanii

05 Iulie 2011 - Haosul de la bacalaureat incurca admiterea la facultati

Majoritatea universitatilor clujene isi pun sperantele in sesiunea de admitere din toamna, dupa ce mai mult de jumatate dintre potentialii candidati nu si-au luat examenul de bacalaureat.

05 Iulie 2011 - BAC 2011. Topul liceelor clujene, dupa notele mari de la bacalaureat

Un top al unitatilor scolare in functie de notele mari obtinute la bacalaureat propune, in mod surprinzator, pe primul loc Colegiul National Mihai Viteazul din Turda.

05 Iulie 2011 - Fiii lui Susman, arsi de vii la Cluj, vor fi exhumati

Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din Romania (CICCR) si Muzeul National de Istorie a Transilvaniei (MNIT) incep maine santierul pentru exhumarea fratilor Toader si Avisalon Susman, care