Înapoi la listarea arhivei

26 Iulie 2011 - Spargatori de masini prinsi in flagrant

In 23.07.2011, ora 04,30, politisti din cadrul Politiei mun. Cluj-Napoca - Sectia 4 Politie, au oprit in trafic un autoturism in care se aflau D. Zsolt-Levente, de 28 ani din Targu Mures, P.

26 Iulie 2011 - 1800 de candidati pe 546 de locuri la Academia de Politie

Aproape 1.800 de absolventi de liceu participa, marti, la proba scrisa a examenului de admitere pentru Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", tinerii concurand pentru aproape 550 de locuri in

26 Iulie 2011 - Ajutoare de 35.000 euro de la Cluj pentru familiile afectate de inundatii din Dorohoi

La un an dupa inundatiile din Moldova, un ONG din Cluj, Serviciul de Ajutor Maltez in Romania, continua ajutoarele pentru familiile afectate.

26 Iulie 2011 - Giurgiu, din nou voluntar la Primaria din Cluj. "Vreau ca strazile reabilitate sa nu mai fie sparte 5 ani"

Deputatul clujean Mircia Giurgiu si-a continuat astazi munca de voluntar la Primaria din Cluj-Napoca, unde a ajuns si saptamana trecuta, timp de o zi.

26 Iulie 2011 - Din cauza alcoolului s-a rasturnat cu masina si a ajuns intr-un gard

Un sofer care conducea sub influenta alcoolului, in localitatea Mihai Viteazu, s-a rasturnat si a ajuns intr-un gard.

26 Iulie 2011 - Liviu Florian eliberat de Tribunalul Satu Mare

Tribunalul Satu Mare a admis aseara cu putin inainte de miezul noptii cererea de eliberare din arest a omului de afaceri clujean Liviu Florian.

26 Iulie 2011 - Hotii au incercat sa sparga un bancomat dintr-un sediu dezafectat al unei banci din Cluj

Persoane necunoscute au incercat, in noaptea de luni spre marti, sa sparga un bancomat amplasat in spatiul dezafectat al unei banci din centrul municipiului Cluj-Napoca, dar nu au reusit sa il

26 Iulie 2011 - Spectacolul Noche Bach se va tine si la Cluj, in cadrul Festivalului George Enescu

Spectacolul Noche Bach se va tine pe 9 septembrie la Opera Romana Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului George Enescu.

26 Iulie 2011 - Au crescut creditele pentru firme

Creditele pentru firme si populatie au crescut in iunie cu 2,9% fata de mai, la 213,6 miliarde de lei, in special ca urmare a unui avans mai accelerat pentru imprumuturile acordate in valuta,

26 Iulie 2011 - CFR inchide Gara Mica

Conducerea Regionalei CFR a decis sa inchida cladirea din cauza ca traficul feroviar lunar la Cluj-Napoca s-a redus de la 500.000 la 130.000 de calatori. Cladirea garii de scurt parcurs, cunoscuta

26 Iulie 2011 - Admitere la final in universitatile clujene

Institutiile de invatamant superior locale au finalizat duminica admiterile la facultate, sesiunea de vara corespunzatoare anului universitar 2011-2012.

26 Iulie 2011 - Accident de munca in centrul Clujului

Un barbat a fost accidentat grav sambata dupa-amiaza, in timp ce lucra la dezafectarea unei hale din centrul Clujului.

26 Iulie 2011 - Comoara de cumparat de la Finante

Fiscul clujean scoate la vanzare cele peste 6.000 de rubine veritabile confiscate in toamna anului trecut de la un traficant italian de pietre pretioase.

26 Iulie 2011 - Directorul Terapia: "Un lobby extrem de agresiv a stopat reformele initiate in sanatate"

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR), condusa de la Cluj, atrage atentia asupra efectelor "dezastruoase" pe care le-ar putea avea neplata arieratelor asupra

26 Iulie 2011 - Intrarea in scolile clujene, doar cu cartela magnetica

Ministerul Educatiei vrea ca din toamna accesul sa se faca pe baza unor cartele magnetice. La Cluj, sistemul este utilizat deja la Colegiul Edmond Nicolau.

26 Iulie 2011 - Vremea rea strica afacerile de sezon din Cluj

Din cauza vremii din ultima saptamana, terasele si strandurile s-au golit. Proprietarii nu stiu daca isi vor recupera banii investiti, mai ales ca meteorologii anunta ploi si pentru saptamana aceasta.

26 Iulie 2011 - Adversarii CFR-ului: "Clujenii sunt tari, se bat la titlu"

Evolutia formatiei lui Jorge Costa a surprins placut pe multa lume, inclusiv pe invinsi.

26 Iulie 2011 - Emmanuel Kone, dat disparut de CFR Cluj

Mijlocasul ivorian nici nu vrea sa mai auda de formatia din Gruia si refuza sa se prezinte la antrenamentele lui Jorge Costa.

26 Iulie 2011 - Voleibalistele si-au gasit antrenor la mica publicitate

"Studentele" vor avea incepand cu saptamana viitoare un nou antrenor, dupa ce conducerea Clubului Sportiv Universitatea a scos la concurs postul ramas vacant odata cu plecarea lui Vladimir Stanescu,

26 Iulie 2011 - Asteptare lunga pana la prima pensie

Clujenii care se pensioneaza au de asteptat cateva luni bune pana sa le intre in buzunare primii bani.

26 Iulie 2011 - Transferul lui Goga la "U", blocat de salariul cerut de jucator

Dorin Goga vrea un salariu de 380.000 de euro pe sezon, atat cat castiga acum la Poli Timisoara, dar suma este considerata exagerata de sefii Universitatii.

26 Iulie 2011 - "Blocul NATO", ravnit de trei societati

Trei firme au depus oferte pentru reconversia cladirii de pe strada Albac, cunoscuta ca "blocul NATO" din Cluj-Napoca. Acestea au propus pentru tranformarea imobilului in locuinte de calitate preturi

26 Iulie 2011 - Peste 50.000 de lei pentru intretinerea steagurilor din oras

Companiile Carpatec System si Lir Grup au depus oferte la licitatia de ieri pentru pavoazarea domeniului public. Contractul scos la mezat de primarie este unul anual si implica lucrari de intretinere

26 Iulie 2011 - Monopolul gunoiului la Campia Turzii

Primariile clujene se plang ca administratia din Campia Turzii percepe costuri imense pentru depozitarea deseurilor menajere, fara nici un fel de justificare, profitand de faptul ca alte rampe fie

26 Iulie 2011 - Lupta in cinci pentru modernizarea sistemului de incalzire al Liceului Sportiv

Contractul privind modernizarea sistemului de incalzire al liceului cu program sportiv din Cluj-Napoca, licitat ieri de primarie, a intrat in atentia a cinci societati.

26 Iulie 2011 - Horatiu Malaele revine la Cluj

Iubitorii de teatru il pot revedea pe marele actor Horatiu Malaele pe scena Operei Nationale Romane din Cluj in comedia de succes "Mascariciul" de Cehov.

26 Iulie 2011 - Indicatorul care provoaca revolta in Dambu Rotund

Ruta alternativa pentru traficul greu recomandata de Regionala de Drumuri Cluj pe directia Turda, in asa fel incat sa se utilizeze autostrada, a starnit nemultumirea locuitorilor din cartier.

26 Iulie 2011 - Boagiu: se lucreaza la autostrada. Realitatea o contrazice

Desi constructorul american a concediat 700 de angajati si a inceput sa-si relocheze utilajele, ministrul sustine ca lucrul la magistrala continua.

26 Iulie 2011 - Batalia pentru Cluj: USL in trend ascendent

Doi senatori de Cluj, Marius Nicoara (PNL) (foto centru) si Alexandru Cordos (PSD) (foto dreapta), au lamurit ieri seara la emisiunea Clujul in Realitate, moderata de Octavian Hoandra (foto stanga),