Înapoi la listarea arhivei

10 August 2011 - Interlopul Gore a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile

Interlopul care a injunghiat un brancardier in spitalul de urgenta Cluj a primit mandat de arestare preventiva pe 29 de zile. La intrarea in tribunal, interopul Gore a declarat din nou ca e nevinovat.

10 August 2011 - Liderul Jobbik vroia placuta si la Turda

In masina grupului de persoane care au montat placuta cu denimirea "Koloszvar" politisti au gasit o aplacuta pe care scria denumirea orasuklui Turda in limba maghiara, "Torda".

10 August 2011 - Politistii din Cluj-Napoca s-au fotografiat in timp ce se jucau cu armele in poligon

Beau alcool in timpul antrenamentelor si obisnuiesc sa se joace cu armele din dotare.

10 August 2011 - Monospectacolul "Fata din lift" deseara la Scena din Spate

Piesa "Fata din lift", regia Pompiliu Ciochia va fi pusa in scena azi, la Scena din Spate, cafeneaua L'Atelier (Memorandumului 9). Monospectacolul il are ca protagonist pe Matei Sorop.

10 August 2011 - Unul dintre cele mai asteptate transferuri in Romania! Ce suma va lua Arpad Paszkany de pe urma lui Pereira

Andre Villas-Boas l-a iertat pe Alvaro Pereira (foto) dupa ce i-a deconspirat pe facebook plecarea la Chelsea.

10 August 2011 - Slujba pentru Mihai Viteazu la Cluj

Mitropolitul ortodox al Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, IPS Andrei Andreicut, a oficiat o slujba religioasa, in memoria marelui domnitor Mihai Viteazu, la implinirea a 410 de ani de cand

10 August 2011 - Festivalul Enescu vine in Transilvania

Festivalul "George Enescu" isi va derula a XX-a editie la Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara, in perioada 1-25 septembrie.

10 August 2011 - "Super-transferurile" Stelei nu-i sperie: "Doar de Mioveni mi-a fost teama!"

Florian Walter a trasat obiectivul pentru meciul cu Steaua, cel putin un egal, si spune ca doar inaintea partidei cu Dacia Mioveni a avut emotii.

10 August 2011 - UDMR a invins: piata volanta pleaca din centru

Dupa un "divort" de trei zile, coalitia s-a refacut la Cluj-Napoca. Pasul inapoi al primarului Sorin Apostu ar putea fi, insa, urmat de altii, facuti de dragul coalitiei.

10 August 2011 - Apostu a cedat: piata volanta de legume nu mai are loc in centrul Clujului

Piata volanta de legume nu mai are loc in centrul Clujului: dupa discutiile cu sefii UDMR, primarul Sorin Apostu a decis ca piata va fi organizata doar in aceasta sambata, aceasta, daca nu reuseste

10 August 2011 - Unde pleaca medicii si asistentii medicali clujeni

Peste 700 de cadre medicale au cerut, in 2011, documente necesare plecarii la lucru in strainatate de la Colegiul Medicilor si de la Ordinul Asistentilor Medicali.

10 August 2011 - Agresorul de politisti din Gilau a fost prins

Tanarul de 27 de ani, care i-a agresat in urma cu o saptamana pe doi politisti de la Rutiera, a fost depistat ieri, intr-un alt judet. El este acuzat de ultraj si va fi dus in fata instantei cu

10 August 2011 - Interlopii fac din nou legea la Cluj

Marius Florin David, zis Gore, a revenit ieri in atentia clujenilor, dupa ce a injunghiat un brancardier de la Urgenta, pe care l-a acuzat ca i-ar fi ucis sotia.

10 August 2011 - Accident cu un mort pe DN1, in Bologa

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier petrecut ieri dupa-amiaza in localitatea clujeana Bologa din comuna Poieni, intre Huedin si Ciucea.

10 August 2011 - Vara "mizerabila" pentru terasele clujene

Vremea rece din ultimele saptamani, cu furtuni si ploi dese, le da mari batai de cap administratorilor de terase din Cluj-Napoca. Acestia spun, ingroziti, ca nu au mai avut parte de o asemenea vara.

10 August 2011 - Filme 3D la castelul din Bontida

Grimus si Semnal M, dar si alte trupe si solisti, intre care formatia ungara Zanzibar, participa la a zecea editie a Zilelor Castelului Banffy, care au loc in Bontida in 27 si 28 august.

10 August 2011 - Zeci de mii de credinciosi, asteptati de vineri la Nicula

Pelerinii sunt asteptati in numar foarte mare si in acest an la manastirea Nicula, cu ocazia sarbatorii de hram, Adormirea Maicii Domnului.

10 August 2011 - Farmec isi modernizeaza spatiile de birouri

Cifra de afaceri a producatorului de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a crescut cu 17% in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 54,6 milioane de lei, conform

10 August 2011 - Companiile IT se regrupeaza in cladirile de birouri

Endava Romania va semna in toamna contractul pentru o cladire de birouri de 3.000 mp, unde sa isi concentreze activitatea de la Cluj, iar IQuest are planuri de extindere.

10 August 2011 - Foame de grau la Cluj

Judetul va produce in acest an doar o treime din necesar, potrivit estimarilor.In schimb, recolta va avea o calitate superioara fata de cea obtinuta in 2010.

10 August 2011 - Contract nou, de 311 milioane de lei, pentru reabilitarea drumurilor judetene

Consiliul Judetean (CJ) Cluj va demara cea de-a doua etapa din proiectul de modernizare a drumurilor judetene. Licitatie pentru atribuirea contractului de lucrari pe 317 km, se va deschide in 27

10 August 2011 - Apostu: "Avem un plus bugetar in Cluj-Napoca"

Consilierii locali vor discuta la sedinta de astazi un proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetului general pe semestrul I din acest an.

10 August 2011 - Proiecte clujene din fonduri europene, omorate de birocratie

Doar trei primarii din judetul Cluj vor finaliza la termen proiectele de infrastructura finantate din fonduri europene. Primarii se plang de birocratia excesiva si de blocajele provocate de firmele

10 August 2011 - Turneu in Ungaria pentru "U" Jolidon.

Handbalistele pregatite de Gheorghe Covaciu vor participa weekendul acesta la un turneu amical desfasurat in Ungaria, la Bekescsaba, alaturi de formatiile HC Zalau si slovacele de la Mihalovce,

10 August 2011 - Nicoara, Muresan si Cocis intalnesc azi San Marino

Clujeanul Razvan Cocis si fotbalistii CFR-ului, Gabriel Muresan si Viorel Nicoara, sunt anuntati titulari in partida amicala pe care selectionata Romaniei o va juca in aceasta seara, de la ora 21:30,

10 August 2011 - "U" se vede la Digi Sport, CFR la Antena 1

Partida dintre Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, va fi transmisa in direct la postul Digi Sport, conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

10 August 2011 - Cuic vrea un trofeu si in Banat: "Putem sa ne luptam la titlu"

Fostul baschetbalist al campioanei "U" Mobitelco, legitimat acum la BC Timisoara, Branko Cuic (la minge), a vorbit intr-un interviu acordat site-ului totalbaschet.ro despre obiectivele noii sale