Înapoi la listarea arhivei

11 August 2011 - Cercetat pentru 7 infractiuni de trafic de influenta, a ajuns la inchisoare

Un barbat din Cluj este cercetat de procurori pentru nu mai putin de sapte infractiuni de trafic de influenta, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

11 August 2011 - Costa: Momentan ne descurcam si fara Weldon

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Jorge Costa, a declarat astazi ca asteapta ca situatia atacantului Weldon Santos de Andrade sa fie lamurita in cel mai scurt timp, si ca a remarcat o evolutie buna a

11 August 2011 - Cinci expozitii noi, vernisate simultan duminica la Muzeul de Arta

Cinci expozitii noi la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca, cu prilejul Festivalului "Zilele Culturale Maghiare din Cluj", ajuns la editia a doua.

11 August 2011 - Compartimentul de "Decese" al Primariei Cluj, inchis luni

Compartimentul "Decese" din cadrul Serviciului de Stare Civila al Primariei Cluj-Napoca va fi inchis luni, anunta institutia.

11 August 2011 - Cordos: patru motive pentru situatia "dezastruoasa" a sistemului de pensii

Situatia "dezastruoasa" in care se afla sistemul de pensii are la baza patru motive, crede senatorul PSD Cluj Alexandru Cordos.

11 August 2011 - Transport in comun modificat, luni. Vezi pe ce linii poti calatori

Transportul public in comun din Cluj-Napoca va fi modificat luni, de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, considerata zi libera prin lege.

11 August 2011 - Politia intareste siguranta in judet

Politia clujeana ia masuri de siguranta in perioada Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, cand in localitatile din judetul Cluj vor avea loc manifestari religioase si culturale cu participarea unui

11 August 2011 - Dykes: "Ne dorim un nou titlu"

Revenit ieri la Cluj-Napoca, alaturi de o parte a celorlalti stranieri ai campioanei "U" Mobitelco, Tyler Morris si Zoran Krstanovic, baschetbalistul Kyndall Dykes a declarat ca formatia sa isi

11 August 2011 - 100 de jandarmi si 90 agenti de paza la meciul CFR - Gaz Metan

Peste 100 de jandarmi asigura ordinea publica la meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Gaz Metan Medias, care are loc maine seara.

11 August 2011 - A luat mita ca sa intervina la Primarie si Prefectura

Un barbat acuzat ca a luat diferite sume de bani sau alte foloase de la mai multe persoane carora le promitea ca intervine in favoarea lor la Prefectura, Primaria si Casa Judeteana de Pensii Cluj a

11 August 2011 - Sase ierharhi vor sluji, dumina si luni, la Nicula

Sase inalti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane se vor afla, duminica si luni, alaturi de pelerini, la marele praznic al Adormirii Maicii Domnului de la Manastirea Nicula.

11 August 2011 - Clujenii fac pelerinaj la "floarea miraculoasa"

Exemplarul de Agave din gradina botanica clujeana are varsta aproximativa de 30 de ani si a fost adus in orasul de sub Feleac prin obisnuitele schimburi cu plante pe care gradinile botanice din tara

11 August 2011 - Uruguayanul Pereira mai aduce 6 milioane de euro in Gruia

Alvaro Pereira este dorit cu insistenta de Chelsea, gruparea londoneza fiind pregatita sa puna pe masa celor de la FC Porto nu mai putin de 28,7 milioane de euro. Cum CFR Cluj si-a pastrat 20%

11 August 2011 - "Turistul" cu placuta, lider al extremistilor Jobbik

Miklos Arpad, cetateanul maghiar care a spus politiei ca a vrut doar sa se fotografieze cu o placuta cu Kolozsvar, este liderul consilierilor judeteni Jobbik din comitatul Borsod-Abauj-Zemplen.

11 August 2011 - Primul test dificil pentru CFR

CFR Cluj va intalni vineri seara pe Gaz Metan, echipa calificata in play-off-ul Europa League. Meciul se va juca in Gruia.

11 August 2011 - Scorpions, Guns'n' Roses sau U2 pe Cluj Arena

Noul stadion se va deschide oficial pe 1 octombrie, a anuntat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise (foto dreapta). Doritorii vor avea doua zile la dispozitie pentru a-l vizita, atat

11 August 2011 - Festival de chitara

Ce-a de-a IX-a editie a Festivalului International de Chitara Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca in perioada 9-14 august, fiind gazduit, simultan, de Casa Municipala de Cultura, Academia de

11 August 2011 - Clujul, pe locul doi pe tara la contracte de munca

Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Cluj se situeaza dupa cel din Bucuresti in privinta numarului de contracte active inregistrate, nu mai putin de 274.155, potrivit unei centralizari recente.

11 August 2011 - Primarul, catre consilieri: "Returnati abonamentele la meciurile CFR!"

Primarul Sorin Apostu le-a cerut ieri consilierilor locali care au primit abonamente la meciurile clubului CFR sa le returneze. Aceasta dupa ce consilierul local PNL Steluta Cataniciu l-a informat pe

11 August 2011 - Buget de 83.000 Euro pentru Zilele Turzii

Bugetul destinat organizarii Zilelor Municipiului Turda din acest an, care vor avea loc in perioada 26-28 august, va fi de 353.727 lei, adica aproximativ 83.000 de euro, a anuntat purtatorul de

11 August 2011 - Declaratiile halucinante il trimit pe Gore la Jilava

Procurorul care ancheteaza injunghierea brancardierului a cerut trimiterea agresorului acestuia la Penitenciarul-Spital Jilava pentru expertiza psihiatrica.

11 August 2011 - Patru amenzi si o plangere penala pentru o firma care angaja "la negru"

Societatea clujeana Veia Conf este printre primele "victime" ale noului Cod al muncii, care pedepseste mult mai aspru munca fara forme legale.

11 August 2011 - Blocul-gigant de pe Primaverii, primul reabilitat pe credit

Un bloc cu 382 de apartamente de pe strada Primaverii este primul imobil din Cluj-Napoca si din tara care va fi reabilitat termic cu credit garantat de Guvern.

11 August 2011 - Concediu de cosmar in Turcia

O clujeanca a avut o vacanta de pomina in Alanya. Desi a platit pentru un hotel de patru stele, a stat fara curent, apa si hartie igienica.

11 August 2011 - Turismul clujean isi strange randurile din toamna

Lista membrilor fondatori ai viitoarei asociatii de promovare a turismului include 18 entitati, printre care administratia locala si cea judeteana sau Camera de Comert si Industrie.

11 August 2011 - Ce angajati cauta hipermarketurile la Cluj

Marile centre comerciale prezente pe plan local au scos la concurs zeci de posturi in aceasta vara. Cei mai cautati sunt bucatarii, lucratorii comerciali si personalul de vanzari.

11 August 2011 - Consilierii locali UDMR sfideaza coalitia cu PDL: au votat impotriva primarului

Cei cinci consilieri locali UDMR au demonstrat la sedinta de miercuri ca pot sabota proiectele primarului Sorin Apostu si au sfidat coalitia cu PDL.

11 August 2011 - UDMR a "faultat" PDL in Consiliul Local

Coalitia a inceput sa scartie la Cluj, desi lucrurile pareau a fi intrat pe fagasul normal zilele trecute.

11 August 2011 - Apostu, despre piata volanta: "Cel mai destept trebuia sa cedeze"

Propunerea a venit din partea arhitectilor care au amenajat zona Pietei Unirii, a informat primarul. El sustine ca nu si-a imaginat ca va starni atatea orgolii.

11 August 2011 - Moastele Apostolului Andrei ajung la biserica din Faget

La sfintirea bisericii greco-catolice din Faget vor fi aduse, tocmai de la Roma, moaste ale Sfantului Apostol Andrei.