Înapoi la listarea arhivei

23 August 2011 - Focuri in aer pentru a calma un barbat implicat intr-un scandal!

Un politist a facut uz de arma din dotare pentru a calma un individ din comuna Frata implicat intr-un scandal, care a devenit violent. Barbatul s-a facut nevazut de la locul incidentului, fiind

23 August 2011 - Echipa clujeana care vrea sa cucereasca Himalaya a ajuns in Kashmir!

Cei trei tineri clujeni care vor sa cucereasca trei varfuri izolate din Muntii Himalaya au ajuns in Kashmir, pentru o tura de aclimatizare, iar de acolo clujenii vor dori sa porneasca spre Kathmandu.

23 August 2011 - 5000 de clujeni cu gratuitate pe RATUC trebuie sa aduca documente suplimentare

In urma modificarilor normelor de aplicare a gratuitatilor pe mijloacele de transport in comun pentru persoanele care au statut de stramutati si deportati Regia Autonoma de Transport Urban

23 August 2011 - Asociatia Pensionarilor din Abrud: Mesajul presedintelui Basescu de zilele trecute este incurajator si bine venit

Declaratiile Presedintelui Traian Basescu prin care acesta si-a exprimat sustinerea

23 August 2011 - Copiii invata sa acorde primul ajutor

32 de copii selectacti de la Colegiul National "Mihai Viteazu" din Turda si de la Liceul Teoretic "Alexandru Papiu Ilarian" din Dej, impreuna cu cativa colegi din Germania, invata, in aceste zile

23 August 2011 - O noua gradinita in Someseni, in primavara anului viitor

Noua gradinita din cartierul Someseni, de pe strada Traian Vuia nr. 87, va fi construita de firma Construdava SRL, care a solicitat cel mai mic pret la licitatie organizata de Primaria clujeana.

23 August 2011 - Finantele recomanda obtinerea certificatului digital

Vezi care sunt avantajele obtinerii certificatului digital.

23 August 2011 - CFR Cluj, invinsa de Pandurii Targu Jiu

Formatia CFR Cluj a fost invinsa, luni seara, in deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Pandurii Targu Jiu, in etapa patra a Ligii I, inregistrand a doua infrangere consecutiva in actualul sezon.

23 August 2011 - Abrudan: Cel mai important e sa reusim sa ne mentinem sus in clasament

Fundasul "U" Cluj, Octavian Abrudan, a declarat inainte de meciul cu Astra Ploiesti ca cel mai important pentru el este ca echipa sa se mentina sus in clasament.

23 August 2011 - Austria Viena se antreneaza miercuri la Cluj

Cu o zi inaintea meciului Gaz Metan Medias - Austria Viena, ambele echipe au programate antrenamente in Gruia.

23 August 2011 - Sectie de 3,2 milioane de lei la Spitalul de Recuperare

La Spitalul de Recuperare au fost montate bazine si aparate noi necesare realizarii de tratamente, au fost refacute finisajele interioare si aplicate solutii anti-mucegai.

23 August 2011 - Muresan: Ne-am grabit cu titularizarea lui Fernandes

Iuliu Muresan spune despre Fernandes ca este un portar bun, dar ca a devenit prea repede titular. Portughezul a gresit grav la primul gol marcat de gazde in Pandurii - CFR 2-0.

23 August 2011 - Filarmonica de Stat Transilvania pe Cluj Arena, inainte de Kuban Krasnodar

Imnul national ar putea fi intonat de Filarmonica Transilvania inaintea meciului "U"-Kuban.

23 August 2011 - Scorpions concerteaza pe "Municipal Arena"

Site-ul trupei germane a reintrodus concertul de la Cluj la sectiunea "Tourdates".

23 August 2011 - Deputatul Mircia Giurgiu: Starea centurii Valcele-Apahida este tot mai dezastruoasa.

Deputatul independent, Mircia Giurgiu, a vizitat marti centura ocolitoare a Clujului Valcele-Apahida.

23 August 2011 - Lucrarile la centura Valcele-Apahida nu avanseaza, ba dimpotriva. Un kilometru a fost dezasfaltat

Centura Clujului pe relatia Valcele-Apahida a fost decopertata pe o portiune de un kilometru. Reprezentantii DRDP nu pot fi contactati.

23 August 2011 - Jorge Costa, pe craca? Muresan: "Ma simt UMILIT de jocul echipei! Voi avea o discutie cu antrenorii, ceva s-a intamplat"

CFR Cluj a ajuns la a doua infrangere consecutiva in Liga 1 si a coborat pe locul 8 in clasament. Elevii lui Jorge Costa s-au predat in fata Pandurilor cu scorul de 2-0.

23 August 2011 - Pompierii scolesc viitori luptatori cu flacarile

28 de elevi romani din Turda si Dej si 13 adolescenti din Germania vor participa in perioada 22-29 august la o tabara tematica organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) si o

23 August 2011 - Esecurile de la bac scad chiriile la Cluj

Reducerea numarului de absolventi de liceu care si-au luat bacalaureatului si implicit a efectivului de studenti in primul an ar putea duce la preturi mai mici pentru locuintele inchiriate.

23 August 2011 - Presedintele Ungariei: "Voi veni aici cu toti cei sase nepoti"

Pal Schmitt, presedintele Ungariei, a inaugurat ieri Congresul de hungarologie, a fost prezent in localitatile Palatca si Rascruci, precum si in cimitirul Hazsongard din Cluj-Napoca.

23 August 2011 - Au adus o masina din Olanda. Bonus: o geanta cu droguri

Doi tineri acuzati ca au introdus in tara 10 kilograme de canabis au declarat ca au gasit drogurile intr-o geanta langa piata de masini din Utrech.

23 August 2011 - Rachita continua razboiul cu "U" Cluj

Antrenorul Petrolului, Vivi Rachita, a marsat pe ideea ca echipa sa a fost sabotata de cauze externe in meciul cu "U" Cluj, pierdut cu scorul de 2-3 sambata, la Medias. Tehnicianul l-a atacat pe

23 August 2011 - Dezinteres al elevilor clujeni pentru bacul din toamna

400 de elevi clujeni au participat ieri la prima proba a sesiunii de bacalaureat din luna august. Ei nu au fost prea ingrijorati de notele pe care le-ar putea obtine la examen.

23 August 2011 - Fieful Pandurilor, taram interzis pentru CFR

"Feroviarii" au bifat a doua infrangere consecutiva in actualul sezon dupa 2-0 pe terenul formatiei Pandurii Targu-Jiu, acolo unde n-au castigat niciun meci in ultimii ani.

23 August 2011 - Clujul, in topul programului Prima Casa 4

4.100 de garantii au fost acordate pentru achizitia de apartamente, in valoare de 160 de milioane de euro, prin programul Prima Casa 4, conform premierului Emil Boc.

23 August 2011 - Scorpions si Smokie deschid Cluj Arena

La cele doua zile de concerte de pe Cluj Arena sunt asteptati peste 60.000 de spectatori. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a precizat ca s-a stabilit ca sustinerea concertului

23 August 2011 - Toamna hoteliera clujeana

Noii administratori ai fostului City Central au inceput amenajarile si au programat redeschiderea in septembrie. Inaugurarea Grand Italia ar putea fi amanata pentru octombrie.

23 August 2011 - Prima inaugurare pe Cluj Arena: cea mai mare sala de conferinte

Stadionul Cluj Arena dispune de cea mai mare sala de conferinte, dotata din punct de vedere tehnic la cel mai inalt nivel, a anuntat presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise.

23 August 2011 - Piata volanta si in Grigorescu: astazi, in Piata 14 Iulie

O piata volanta cu produse agroalimentare va fi amplasata, astazi, in cartierul Grigorescu, in Piata 14 Iulie, intre orele 15:00 si 19:00. Joi va fi organizata o piata similara in cartierul

23 August 2011 - Sanctiuni de peste 65.000 de lei pe Centura Valcele -Apahida

Autoritatile de control din judet au descoperit mai multe ilegalitati pe santierul Centurii Cluj Est.