Înapoi la listarea arhivei

30 August 2011 - Arhitectii din Austria si Olanda viziteaza platformele industriale parasite ale Clujului

Un atelier pentru arhitectii din mai multe tari din Europa, care incepe maine la Cluj, ar putea oferi solutii pentru zonele industriale din Cluj, care se afla in ruina.

30 August 2011 - Un jurist va fi directorul Cluj Arena SA

Directorul societatii care va administra stadionul Cluj Arena va fi juristul Radu Ratiu, conform proiectului Hotararii de Consiliu Judetean care ar urma sa fie aprobat maine.

30 August 2011 - Discriminare pe Cluj Arena

Presa nu mai are acces pe Cluj Arena, dar exista si exceptii. Un sef de regie care are un website a publicat fotografii cu stadionul exact in ziua in care alte doua echipe de jurnalisti au fost

30 August 2011 - Marga, despre apropierea UBB de top 500: Perseveram in ciuda incompetentei guvernelor

Rectorul UBB, Andrei Marga, a comentat clasarea Universitatii in apropiere de Top 500 Shanghai.

30 August 2011 - 150 de tineri admisi la Scoala de Politie

150 de tineri au fost declarati marti admisi la Scoala de politie "Septimiu Muresan".

30 August 2011 - Femeile din PDL organizeaza evenimente pentru copii

Organizatia de Femei a PDL Cluj-Napoca continua seria programelor de vacanta dedicate copiilor.

30 August 2011 - Liderul pietei romanesti de jucarii deschide la Cluj prima reprezentanta din Transilvania

Liderul pietei romanesti de jucarii isi deschide sambata prima reprezentanta din Transilvania, la Cluj.

30 August 2011 - Alegerea unui nou deputat de Cluj se va face in decembrie

Nu au trecut nici 24 de ore de la moartea deputatului UDMR de Cluj Palfi Zoltan, ca au si aparut primele discutii despre alegerile care vor avea loc pe colegiul uninominal 9, din Muntii Apuseni.

30 August 2011 - UBB Cluj si-a lansat astazi portalul de 6,5 milioane de lei

Universitatea "Babes-Bolyai" si-a lansat in aceasta dimineata portalul de Internet pentru care a cheltuit peste 6,4 milioane de lei, suma asigurata in mare parte de fonduri europene.

30 August 2011 - Radare pe Autostrada Transilvania si pe mai multe strazi din Cluj-Napoca. Vezi unde vor fi amplasate radarele astazi

Aparatele radar vor fi amplasate astazi pe DN1 E60, DN1F, DN1C si Autostrada Transilvania, dar si pe mai multe artere din Cluj-Napoca, potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

30 August 2011 - Au dosar penal dupa ce au prejudiciat bugetul de stat cu 2 milioane de lei

Doi barbati, asociati intr-o societate comerciala din Cluj, au dosar penal dupa ce au prejudiciat bugetul de stat cu peste doua milioane de lei, conform politistilor.

30 August 2011 - Uioreanu cere costurile detaliate ale Arenei

Deputatul PNL, Horea Uioreanu, a anuntat ca va cere costurile detaliate ale lucrarilor de pe stadionul Cluj Arena.

30 August 2011 - Deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan a murit

Deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan a murit, luni seara, la Clinica de Chirurgie nr. 1 din Cluj-Napoca, unde fusese internat in urma cu doua saptamani cu coma diabetica.

30 August 2011 - Festivalul Jocul de pe Campie, duminica, la Mociu

Cea de-a XVII-a editie a Festivalului Jocul de pe Campie va avea loc in acest sfirsit de saptamina la Mociu, organizatorii aducind in comuna un numar impresionant de ansambluri artistice populare.

30 August 2011 - Propunere de reducere a contributiilor sociale

Potrivit lui Mircia Giurgiu scaderea contributiilor sociale reprezinta un sprijin pentru angajatori. "Voi propune reducerea contributiilor pe care le platesc angajatorii la salarii. Reducerea ar

30 August 2011 - Petitie pentru o piata de legume in centrul Clujului

Deputatul independent de Cluj, Mircia Giurgiu, membru al comisiei de agricultura si alimentatie publica din camera inferioara a Parlamentului, a anuntat ca va aduna semnaturi in sprijinul unei

30 August 2011 - Festivalul Enescu soseste, duminica, la Cluj

Primul concert simfonic de la Cluj din cadrul celei de-a XX-a editii a Festivalului International de Muzica George Enescu va avea loc duminica seara la Casa de Cultura a Studentilor (CSS).

30 August 2011 - A fost inaugurat centrul de dializa de la Turda

Centrul de dializa de la Turda a fost inaugurat in weekend, cu ocazia Zilelor orasului, in prezenta oficialitatilor locale.

30 August 2011 - Semnaturi pentru reinfiintarea pietei volante in centru

Deputatul independent Mircia Giurgiu a anuntat luni ca va aduna semnaturi de la producatorii agricoli si consumatori pentru reinfiintarea pietei volante in centrul orasului, in Piata Unirii.

30 August 2011 - Parcul"La Butuci" se extinde

Parcul rustic "La Butuci" va fi extins in intervalul 3-18 septembrie, cu ajutorul sumei de 8.000 de lei.

30 August 2011 - Avocatii din sase judete vor da examen la Cluj-Napoca

Clujul este unul dintre cele sase centre teritoriale pentru examenul de admitere in Barou a viitorilor avocati. Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR) a decis ca in 2011

30 August 2011 - Investitiile canadiene, dezbatute la Cluj

Ambasadorul Canadei la Bucuresti l-a vizitat ieri pe edilul de Cluj-Napoca, Sorin Apostu, la primarie, in cadrul unei deplasari pe care a avut-o la Cluj. Discutiile dintre cei doi au atins mai multe

30 August 2011 - Salvamontul Cluj, sufocat de ciupercari

Culegatorii de ciuperci din Muntii Apuseni blocheaza Serviciul salvamont anuntand prin 112 urgente care nu au nevoie de asistenta.

30 August 2011 - Parcul "La Butuci" se extinde

Primul parc rustic ecologic din Cluj va avea in curand leagane, banci si alte dotari noi, iar clujenii sunt asteptati sa se inscrie ca voluntari pentru montarea acestora.

30 August 2011 - Toamna concertelor: Cesaria Evora, Scorpions si Smokie la Cluj

Fanii Cesariei Evora vor avea ocazia sa o urmareasca live la Cluj, in 7 octombrie, la Sala Sporturilor Horia Demian. Cantareata are un regim alimentar special si o echipa de "oameni normali si

30 August 2011 - Aeroportul clujean se separa de "ajutoarele de stat"

Aeroportul clujean va beneficia, conform noilor reglementari europene, de o categorie suplimentara de fonduri, care vor acoperi o serie de servicii de interes public, precum protectia infrastructurii

30 August 2011 - Campia Turzii, inecata de fumul de la groapa de gunoi

Rampa de gunoi din Campia Turzii arde de trei zile, tot orasul fiind invaluit intr-un fum inecacios. Pompierii se chinuie sa stinga focarele, insa din pricina caldurii sunt foarte greu de controlat.

30 August 2011 - H&M si New Look intra la Cluj din 15 septembrie

Retailerul suedez Hennes & Mauritz (H&M) isi deschide in 15 septembrie magazinul de la Cluj, a anuntat ieri conducerea companiei. Acesta va functiona in Iulius Mall si se inaugureaza la aceeasi data

30 August 2011 - Paszkany face pressing pentru Cluj Arena

CFR Cluj continua demersurile pentru a evolua pe noul stadion si va trimite o noua solicitare in acest sens Consiliului Judetean.

30 August 2011 - Patru candidati prinsi cu fituici la bacalaureat, in Cluj

Patru candidati care sustineau, luni, proba scrisa la limba romana de la bacalaureat in centre de examen din judetul Cluj au fost eliminati, dupa ce au fost prinsi copiind cu ajutorul unor fituici