Înapoi la listarea arhivei

07 Noiembrie 2011 - Johann Strauss Ensemble revine in decembrie la Cluj

Johann Strauss Ensemble, una dintre cele mai cunoscute orchestre din lume, revine pentru a saptea oara in Romania, in traditionalul concert dinaintea Craciunului. Austriecii ajung in tara in 11

07 Noiembrie 2011 - Hot de alimente prins de politistii locali

O patrula alcatuita din politistii locali din cadrul Serviciului Ordine si Siguranta Publica a Primariei a rezolvat vineri un caz de furt in cartierul Manastur.

07 Noiembrie 2011 - Hotelul Continental in care s-au baricadat ecologistii este administrat de un lichidator judiciar. Proprietarul a fugit din tara

Politia clujeana a fost pusa in dificultate in cazul protestului din Piata Unirii, unde 5 activisti ecologisti au ocupat fostul Hotel Continental in semn de protest fata de proiectul minier de la

07 Noiembrie 2011 - Patru filme slovace vor fi proiectate la Cluj

Zilele Filmului Slovac se desfasoara la Casa de Cultura Municipala timp de patru zile. Evenimentul va fi lansat miine, de la ora 18.00 cu filmul "Liniste Sufleteasca", de Vladimir Balko.

07 Noiembrie 2011 - Consilierul judetean Traian Cuc a demisionat

Consilierul judetean social-democrat Traian Cuc si-a inaintat demisia din CJ dupa ce Agentia Nationala de Integritate l-a descoperit in situatie de incompatibilitate.

07 Noiembrie 2011 - Scade cantitatea colectata de lapte de vaca

Cantitatea de lapte de vaca colectata de unitatile procesatoare a scazut cu 7.408 tone (minus 8,8%), in luna septembrie 2011, comparativ cu august, dar a crescut cu 2.989 tone (plus 4,1%) comparativ

07 Noiembrie 2011 - Accident cu un ranit pe strada Traian Vuia

O persoana a fost ranita, luni, si transportata de un echipaj SMURD la spital, dupa ce masina in care se afla a fost lovita din spate de un microbuz.

07 Noiembrie 2011 - Activistii au ocupat centrul Clujului! Protest Salvati Rosia Montana la Cluj

Astazi, 7 noiembrie 2011, activistii din campania Salvati Rosia Montana au ocupat cladirea fostului hotel Continental, situat in Piata Unirii, Cluj-Napoca in semn de protest fata de situatiei Rosiei

07 Noiembrie 2011 - Dosarul "Mita la Cluj Arena" si cazul "Valiza" si-au gasit un numitor comun Bica, aparat de avocatul lui Gigi!

Radu Bica va incerca sa scape de arest cu ajutorul lui Gheorghita Mateut, care l-a reprezentat pe finantatorul Stelei in ultimele doua dosare penale

07 Noiembrie 2011 - Sefii lui CFR au explodat dupa derby-ul pierdut cu Dinamo la adresa lui Alexandru Tudor

"Feroviarii" il acuza pe arbitrul bucurestean ca a avut o maniera pro-lider prin deciziile din finalul meciului

07 Noiembrie 2011 - O bruneta ii face zile fripte "Burlacitei"! Ea e rivala Biancai din vestiarul U. Cluj

Romina Suvar, logodnica fundasului Constantin Grecu, este o concurenta serioasa pentru titlul de cea mai frumoasa iubita de fotbalist.

07 Noiembrie 2011 - Victorie de moral pentru "U" Cluj

"Sepcile rosii" s-au impus prin "dublele" lui Adrian Cristea si Tony, iar Sportul a punctat prin "dubla" lui Maxim.

07 Noiembrie 2011 - Dinamo ramane lider dupa meciul din Gruia

CFR a pierdut meciul de acasa cu Dinamo, ratand astfel o buna oportunitate de a urca pe primul loc in clasamentul Ligii 1.

07 Noiembrie 2011 - 342 de joburi vacante la Cluj

Conform Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, in aceasta saptamana sunt scoase pe piata 342 de locuri de munca in judetul Cluj.

07 Noiembrie 2011 - Proiectul "Ora de istorie U"

FC Universitatea Cluj deruleaza incepand de vineri proiectul "Ora de istorie U", in cadrul caruia, de doua ori pe luna, elevii clujeni cu rezultate bune la invatatura vor participa la antrenamentele

07 Noiembrie 2011 - Traseu prelungit pentru linia 39

Incepand de astazi, autobuzul 39 va circula pe un transeu prelungit, pana in zona strada Oasului - Catun, a anuntat conducerea RATUC.

07 Noiembrie 2011 - O expozitie nascuta "la inaltime"

Alpinistul clujean Vlad Capusan preconizeaza sa deschida o expozitie cu peisaje din Himalaya.

07 Noiembrie 2011 - Turda va avea un parc stiintific balnear

Primarul Turzii, Tudor Stefanie a anuntat in cadrul forului deliberativ aprobarea cofinantarii pentru realizarea la Turda a unui parc stiintific balnear, primul infiintat vreodata la nivel national

07 Noiembrie 2011 - Evenimente speciale dedicate Pinei Bausch la Cluj

Mai multe evenimente speciale dedicate celei mai mari coregrafe a secolului XX, Pina Bausch, si creatiei sale artistice, vor avea loc la Centrul Cultural German din Cluj-Napoca.

07 Noiembrie 2011 - Judetul se pregateste de iarna

Prefectul Clujului, Florin Stamatian, i-a convocat pe membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta la o sedinta pentru a analiza stadiul actual al pregatirilor pentru iarna.

07 Noiembrie 2011 - Liderii sindicali spun ca au obtinut maximum de la Nokia

Liderii celor doua sindicate de la Nokia Jucu se declara multumiti in ceea ce priveste salariile compensatorii pentru disponibilizatii de la fabrica de telefoane.

07 Noiembrie 2011 - Propuneri de la cetateni pentru primar: centuri reale si poduri noi

Primarul Sorin Apostu si-a continuat, la finalul saptamanii trecute, seria intalnirilor cu cetatenii din cartierele orasului.