Înapoi la listarea arhivei

01 Mai 2012 - Lucian Ban s Man Maneri concerteaza la Cluj in 13 mai

Duo-ul format din clujeanul Lucian Ban si americanul Man Maneri, "Deco Heart", vine la Cluj, unde sustine un concert de chamber jazz la inaugurarea salii studio a Teatrului Maghiar ca sala de

01 Mai 2012 - Ancheta in cazul celor doi tineri clujeni inecati in Vaser in timp ce faceau rafting

Cei doi barbati care au murit, luni, in raul Vaser, Maramures, in timp ce faceau rafting, erau din Cluj-Napoca si aveau 32, respectiv 34 de ani, au anuntat reprezentantii Politiei Judetene Maramures.

01 Mai 2012 - Doi angajati ai Tribunalului Cluj s-au inecat in raul Vaser in timp ce faceau rafting

Un grefier si un programator angajati ai tribunalului Cluj , in varsta de 32 si respectiv 34 de ani, au fost gasiti fara viata pe Valea Vaserului, judetul Maramures.

01 Mai 2012 - Dorinta lui Ciorceri: Victorie in ultima etapa si suporteri in tribune

Vineri, 1 iunie, Unirea Floresti/FCM Turda va disputa ultima partida din aceasta editie de campionat, pe teren propriu, in compania Universitatii II Cluj.

01 Mai 2012 - 800 de concedieri la Campia Turzii. Dupa alegeri

Mariana Campeanu, ministrul Muncii, s-a intalnit ieri cu conducerea combinatului Mechel si cu liderii de sindicat. Solutiile anticoncediere se lasa asteptate.

01 Mai 2012 - Clujul isi face trei statii de transfer pentru deseuri

Cele trei depozite din Huedin, Gherla si Mihai Viteazul vor fi terminate in cel mult 12 luni, a anuntat Consiliul Judetean. Contractul pentru aceste lucrari are o valoare de 14,5 milioane de lei.

01 Mai 2012 - Accident la Catcau. Un batran a fost lovit de o autoutilitara

Un barbat de aproape 80 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o autoutilitara. Incidentul a avut loc in aceasta dupa-amiaza in localitatea clujeana Catcau, situata la aproximativ 10 km de