Înapoi la listarea arhivei

08 Iunie 2012 - Cel de-al doilea tramvai polonez a ajuns la Cluj

Cel de-al doilea tramvai polonez realizat de compania PESA va a ajuns vineri la Cluj, in jurul orei 14.00. Acesta a fost deja montat pe sine in zona Podului Calvaria din cartierul Manastur.

08 Iunie 2012 - Perchezitii la Cluj. Sunt vizati traficanti de droguri

Mai multe perchezitii au loc in aceasta dimineata in judetele Cluj Buzau, fiind vizate persoane suspectate de comercializarea de produse etnobotanice si de trafic de droguri de risc.

08 Iunie 2012 - Cale intoarsa pentru soferi din cauza lucrarilor

Soferii clujeni care au circulat joi dupa-masa pe strada Arany Janos, din Parcul Central, au fost nevoiti sa incalce legea si sa circule pe sens interzis. Asta pentru ca drumul era blocat pe strada

08 Iunie 2012 - Cum merge programul de fertilizari "in-vitro" la Cluj?

Doar 37 de femei din cele 138 care au depus dosare la Clinica de Ginecologie I Cluj-Napoca pentru fertilizare "in-vitro" au beneficiat de aceasta procedura.

08 Iunie 2012 - Sectie de politie locala in Someseni

Dupa deschiderea sectiilor de politie locala din cartierele Marasti, Gheorgheni, Grigorescu si Zorilor, Primaria a deschis ieri, oficial si sectia de politie locala din Someseni.

08 Iunie 2012 - Scandalos! UBB, mandria Clujului, manjita electoral!

Campanie electorala ilegala in campusurile studentesti, desi, atat legea cat si regulamentele interne ale Universitatii interzic cu desavarsire acest lucru.

08 Iunie 2012 - Napoca Dog Show, sambata si duminica la Cluj

Editia din acest an a concursului de frumusete pentru caini, Napoca Dog Show, are loc sambata si duminica la Baza Sportiva Napoca din parcul Detunata.

08 Iunie 2012 - Se contureaza victoria lui Boc la Cluj

Fostul premier conduce in optiunile de vot si are o sansa importanta sa se intoarca pe functia care l-a propulsat in politica mare.

08 Iunie 2012 - CRBL concerteaza azi la Turda

Joi incepand cu orele 18.00, pe strada Tineretului, la Materna, va avea loc un concert. Alianta PSD-PNL este cea care organizeaza spectacolul. Publicul turdean este invitat sa-l vada pe cel care va

08 Iunie 2012 - Tanara de 22 de ani, lovita de o masina pe Observatorului

O tanara de 22 de ani a ajuns la spital, in aceasta seara, dupa ce a fost lovita de o masina pe strada Observatorului din Cluj-Napoca in timp ce traversa neregulamentar inspre o statie de autobuze.

08 Iunie 2012 - Ikea vine la Cluj

Producatorul suedez de mobilier Ikea va incepe anul acesta lucrarile la o unitate de productie si un magazin la Cluj.

08 Iunie 2012 - Tramvaiul nou, inapoi pe sine dar numai pentru teste

Noul tramvai, inaugurat miercuri cu fast, a iesit din nou pe traseu, insa fara calatori. Asta pentru ca autoritatile au decis sa mai faca o serie de teste, dupa ce o piesa s-a stricat si tramvaiul a

08 Iunie 2012 - Clujenii din Baisoara voteaza acasa la vecinu'

Peste o suta de locuitori din satele Moara de Padure si Frasinet vor alege primarul comunei Baisoara acasa la un vecin. Oamenii sustin ca sectia de votare de la nea' Nicolae de acasa este cea mai

08 Iunie 2012 - 400 de camere video si 1.000 de supraveghetori la bacalaureatul din Cluj

5.400 de absolventi de clasa a XII-a pasesc in examenul de bacalaureat incepand de luni. Primele probe sustinute sunt cele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale.

08 Iunie 2012 - S-a pus batista pe tambal pe centura Valcele-Apahida

Lucrarile la centura de sud-est ar putea fi reluate in curand, dupa ce miercuri reprezentantii DRDP Cluj si cei ai firmelor constructoare au negociat la Tribunalul Comercial.

08 Iunie 2012 - Prioritati de investitii pentru Consiliul Judetean: spital, aeroport, parcuri industriale

Demararea lucrarilor la Spitalul Regional de Urgenta din Floresti, continuarea proiectului de dezvoltare a aeroportului clujean si dezvoltarea a doua noi parcuri industriale sunt principalele

08 Iunie 2012 - Cate locuri de munca aduc parcurile industriale in Cluj

Companiile Bosch si De'Longhi se pregatesc sa aduca pe piata clujeana 3.000 de noi locuri de munca. Al cincilea parc industrial, din Luna - Campia Turzii, va aduce inca 1.000 de angajati.

08 Iunie 2012 - CFF Olimpia Cluj, a doua oara consecutiv campioana Romaniei la fotbal feminin

CFF Olimpia Cluj este castigatoarea Campionatului National de Fotbal Feminin, editia 2011-2012, dupa ce a invins-o, la Tg. Mures, pe FC Municipal cu scorul de 5-1 (4-1).

08 Iunie 2012 - Ce spune Emil Boc despre dezbaterea esuata cu Marius Nicoara

Staff -ul de campanie al lui Emil Boc a trimis un raspuns oficial in urma dezbaterii esuate cu Marius Nicoara.

08 Iunie 2012 - Proiectele imobiliare reinviate ale Clujului

Mai multe proiecte au primit unda verde pentru santier. Un turn, un nou magazin si un hotel ultracentral au acum autorizatii de construire.

08 Iunie 2012 - Tramvaiul MOV a iesit in probe pe tronsonul Manastur - Piata Garii

Dupa problemele de miercuri, cand tramvaiul s-a defectat pe strada Horea la cateva ore dupa ce a fost dat in folosinta, inginerii RATUC si cei ai firmei poloneze PESA au scos garnitura pe traseu

08 Iunie 2012 - Victor Ponta: "Meciul Nicoara - Boc se decide la loviturile de la 11 metri"

In caz de infrangere a candidatului USL, premierul promite colaborare pe baza legii, dar fara prietenie.

08 Iunie 2012 - Tenter a plecat de la U Mobitelco Cluj

Antrenorul echipei U Mobitelco BT Cluj, Marcel Tenter, si-a dat demisia si a acceptat sa antreneze Gaz Metan."Am decis sa plec la Medias. Am acceptat oferta celor de la Gaz Metan unde sunt

08 Iunie 2012 - Confruntare electorala "a la Cluj": Doi candidati, aceeasi sala, usi separate, ore diferite

Emil Boc si Marius Nicoara au fost aproape de a participa la o dezbatere electorala directa, joi seara, de la ora 22:00, dar confruntarea nu a mai avut loc.