Înapoi la listarea arhivei

16 Iunie 2012 - Consulul Ungariei la Cluj vrea indicatoare bilingve

Consulul general al Ungariei la Cluj-Napoca, Szilagyi Matyas, a declarat, vineri, la incheierea mandatului, ca doreste ca indicatoarele in maghiara si alte limbi sa se poata amplasa cat de curand la

16 Iunie 2012 - Vrea sa devina avocat, dar nu a invatat destul! Sora gemenelor Cheeky Girls a picat examenul de intrare in barou

Beatrice, sora din Cluj a celor doua gemene Cheeky Girls, a primit un punctaj rusinos la examenul de intrare in Baroul de avocatura.

16 Iunie 2012 - Dezvoltatori Clujeni lanseza joc cu inspiratie Vintage pe Google Play-Jumping Electron

Jumping Electron, joc dezvoltat si publicat de Finmouse - mobile software development a fost lansat ieri pe platforma Android , in store-ul oficial Google Play.

16 Iunie 2012 - Proiecte de viitor la Teatrul municipal Turda

La finalul lunii mai, trupa de actori a teatrului turdean a fost invitata la prima editie a Festivalului pentru copii Feti-Frumosi, zane, Ilene Cosanzene de la Petrosani.

16 Iunie 2012 - Parinti INCONSTIENTI la Cluj: Isi lasa copiii sa distruga un loc de joaca de pe Ion Mester, Manastur

Un cititor Stiri de Cluj a filmat o scena de-a dreptul incredibila in locul de joaca de pe strada Ion Mester din cartierul Manastur: mai multi copii distrugeau parcul in timp ce parintii priveau

16 Iunie 2012 - "Feroviarii" pleaca in primul cantonament al verii

Statiunea austriaca Abtenau va gazdui de astazi pana pe 28 iunie primul stagiu de pregatire al campioanei CFR Cluj, acolo unde aceasta va sustine o serie de meciuri amicale.

16 Iunie 2012 - Tise: "Am fost tradat din PDL"

Chiar daca e dezamagit de rezultatul alegerilor, fostul presedinte al Consiliului Judetean, Alin Tise, spune ca nu renunta la spatiul public. El nu exclude insa posibilitatea de a pleca din PDL.

16 Iunie 2012 - Apartamentele noi, mai ieftine, dar mai putine

Clujenii care intentioneaza sa se mute intr-un apartament nou au la dispozitie mai putine oferte decat in urma cu patru ani.