Înapoi la listarea arhivei

20 Iunie 2012 - Seful Directiei Agricole a demisionat. "Nu puteam sta sa ma dea astia afara"

Seful Directiei Agricole Cluj, Grigore Onaciu, a demisionat din functie.

20 Iunie 2012 - "U" are un nou patron: Ana Maria Prodan, noul actionar majoritar!

Ana Maria Prodan (acum Reghecampf) a preluat pachetul majoritar de actiuni al Universitatii de la Florian Walter, actele fiind semnate in urma cu putin timp.

20 Iunie 2012 - Florin Stamatian, cercetat dupa ce a lovit o fata pe trecerea de pietoni

Fostul prefect de Cluj Florin Stamatian este cercetat de politisti pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a lovit o adolescenta de 15 ani pe o trecere de pietoni din municipiul Cluj-Napoca.

20 Iunie 2012 - Sauna si dansuri salbatice la concertul lui Bregovic la Cluj

O atmosfera de festival s-a incins, la propriu, luni seara la concertul pe care Goran Bregovic l-a sustinut la Sala Sporturilor "Horea Demian".

20 Iunie 2012 - Licitatie noua si constructor nou la sala polivalenta

Curtea de Apel Cluj a decis anularea definitiva a rezultatului licitatiei pentru sala polivalenta.

20 Iunie 2012 - Cum poate incasa CFR 6 milioane de euro dintr-un foc

Pe langa banii pe care ii poate primi daca se califica in grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj isi poate rotunji conturile si cu alte 6 milioane de euro.

20 Iunie 2012 - Tinta pentru mijlocul "Sepcilor rosii": Adi Ionescu, pe lista Universitatii

Unul dintre cei mai apreciati jucatori care au evoluat in ultima perioada la "U", mijlocasul Adrian Ionescu, ar putea reveni la echipa clujeana.

20 Iunie 2012 - Se incinge asfaltul: Transilvania Rally aduce "bolizii" in centrul Clujului

A patra etapa a Campionatului National de Raliuri "Dunlop" va reedita circuitul din Piata Unirii, dar si probele superspeciale din padurea Faget.

20 Iunie 2012 - De'Longhi va avea sediul in Cluj-Napoca

Italienii si-au inregistrat deja noua firma. Vecinii lor de productie, germanii de la Bosch, au intrat in santier, planurile fiind de a finaliza in decurs de un an actuala etapa de investitii.

20 Iunie 2012 - De sambata intr-o saptamana, PDL isi alege noul sef

De astazi, Emil Boc a intrat, oficial, in ultimele sale 10 zile in fruntea PDL. De sambata, va ramane membru simplu de partid.

20 Iunie 2012 - Boc, validat oficial primar al municipiului Cluj-Napoca

Primarul ales al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost validat in functie ieri, de Judecatorie, iar la sfarsitul acestei saptamani fostul premier ar urma sa depuna juramantul de primar.

20 Iunie 2012 - Restrictii de circulatie in perioada Transilvania Rally

Pe durata desfasurarii la Cluj a celei de-a patra etape a Campionatului National de Raliuri "Dunlop", Transilvania Rally, vor exista o serie de restrictii de circulatie.

20 Iunie 2012 - Andrei Marga sare in ajutorul lui Ponta, dar nu raspunde la intrebari

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a sustinut marti ca acuzatiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta nu au niciun fundament, afirmand ca "sunt oameni care se ocupa in a gasi nod

20 Iunie 2012 - Bani pentru scolile care nu au apa curenta

O parte dintre scolile care nu au avut autorizatie de functionare din cauza problemelor privind alimentarea cu apa ar putea sa isi rezolve problema cu bani de la Consiliul Judetean (CJ) Cluj, ca

20 Iunie 2012 - Cine vor fi deputatii si senatorii Clujului

Conform unei analize ZIUA de CLUJ pe baza votului politic acordat in 10 iunie in judet, viitorii parlamentari ai Clujului ar fi majoritari de la USL. De la Cluj, doar PDL si-ar mai trimite

20 Iunie 2012 - Topul celor mai bune licee din Cluj

Aproximativ 5.000 de elevi de clasa a VIII-a sustin saptamana urmatoare testele nationale. ZIUA de CLUJ a realizat un top al celor mai bune licee.

20 Iunie 2012 - Sase tramvaie noi pana la toamna

Jumatate dintre tramvaiele care circula in Cluj-Napoca pe tronsonul Manastur - Gara vor fi schimbate cu unele moderne pana in toamna acestui an.