Înapoi la listarea arhivei

22 Iunie 2012 - Scolit la Cluj, concertmaistru la una dintre orchestrele europene de top

Violonistul Koppandi Jeno a absolit liceul de muzica si Conservatorul la Cluj, iar in prezent este concertmaistru al Orchestrei Filarmonicii Nationale din Ungaria.

22 Iunie 2012 - Curse legale de masini pe Autostrada Transilvania

Transilvania Drag Race va avea loc in perioada 29 - 30 iunie, iar locul de organizare este Autostrada Transilvania. "Va asteptam cu drag pe data de 29-30 iunie pe Autostrada Transilvania la curse

22 Iunie 2012 - USL Cluj a atacat cu recurs sentinta Judecatoriei de validare a lui Emil Boc in functia de primar

Conducerea USL Cluj a depus, astazi, la Judecatoria Cluj-Napoca, recurs la sentinta de validare a lui Emil Boc in functia de primar al municipiului si a cerut invalidarea alegerii, sustinand ca

22 Iunie 2012 - Clujul va avea o femeie viceprimar! Cine e Horvath Anna?

Municipiul Cluj-Napoca ar putea avea un viceprimar femeie, in premiera absoluta. Propunerea vine din partea UDMR Cluj, care a batut palma cu PDL pentru a forma majoritatea in Consiliul Local

22 Iunie 2012 - Expozitie la 90 de ani de la deschiderea Muzeului Etnografic din Cluj; vernisajul, azi la 13

Admirati o expozitie la 90 de ani de muzeografie etnografica in Transilvania, de astazi la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Tweet

22 Iunie 2012 - S-au reluat cautarile baiatului disparut, ieri, in Somes

Scafandrii au reluat cautarile in Somes, pe raza localitatii clujeana Bontida. Ei incearca sa dea de urma baiatului de 13 ani, disparut ieri dupa masa.

22 Iunie 2012 - Clujenii s-au fotografiat cu bolizii de la Transilvania Rally

Clujenii au putut admira aseara bolizii de sute de cai putere care vor concura la Transilvania Rally astazi si maine, si s-au fotografiat cu echipajele de cursa prezente in piata Unirii.

22 Iunie 2012 - Anna Horvath va fi viceprimarul UDMR in Cluj-Napoca

PDL si UDMR au negociat aseara si au format majoritatea in Consiliul Local din Cluj-Napoca. UDMR va prim, pentru aceasta, postul de viceprimar.

22 Iunie 2012 - Moisin nu vrea sa mai fie viceprimar

Primarul interimar din Cluj-Napoca, Radu Moisin, a anuntat ca nu vrea sa mai faca parte din executivul Primariei si va ramane doar cu mandat de consilier local din partea PDL.

22 Iunie 2012 - Deseurile electrice, colectate sambata la Cluj-Napoca

O noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice din acest an are loc sambata, la Cluj, informeaza Primaria. Tweet Astfel, in cursul zilei de sambata, clujenii din zona deservita de

22 Iunie 2012 - Concertele verii din Transilvania aduc un singur nume celebru in Cluj

De departe, Bucuresti va gazdui cele mai importante concerte si festivaluri ale verii, cu artisti precum Lady Gaga, Red Hot Chilli Peppers, Placebo, Guns N'Roses, Julio Iglesias.

22 Iunie 2012 - Primul amical pentru CFR

Campioana Romaniei, CFR Cluj, va juca astazi prima partida amicala din cadrul cantonamentului din Austria.

22 Iunie 2012 - Un copil de 12 ani s-a inecat in Somes, la Bontida

Un copil de 12 ani s-a inecat la Bontida, in raul Somes. Reprezentantii ISU Cluj anunta ca scanfandrii au fost trimisi in Bontida pentru cautarea copilului.

22 Iunie 2012 - Cum a facut Boc majoritate in Consiliul Local! Moisin pleaca avocat la Gheorghita Mateut

Negocierile pentru realizarea majoritatilor in Consiliul Local Cluj-Napoca si in Consiliul Judetean au fost finalizate.

22 Iunie 2012 - Apartament nou, la pachet cu infiltratii de apa, in Bonjour Residence

Proprietarul unui apartament din complexul Bonjour Residence, din cartierul Buna Ziua, se afla in situatia de a nu putea sa se foloseasca de locuinta din cauza infiltratiilor de apa.

22 Iunie 2012 - Proiectul Tarnita s-a blocat

Schimbarea guvernului si intrarea in insolventa a Hidroelectrica, beneficiarul proiectului, pun sub semnul intrebarii cea mai mare investitie din judetul Cluj, de 1,6 miliarde de euro.

22 Iunie 2012 - Hotel de 180 de camere langa "Casa muzicii"

Primaria asteapta proiectul tehnic pentru Centrul Cultural Transilvania, pe baza caruia va fi lansata licitatia pentru parking si sala de concerte. Ca obiectiv de business, arhitectii recomanda o

22 Iunie 2012 - Asociatia "Trei Frati Patati" organizeaza targ de adoptii pentru catei la Turda

Asociatia Trei Frati Patati organizeaza Targul de adoptii, in weekend-ul 23-24 iunie, pentru ca gasi familii iubitoare puilor de catei din adapost.

22 Iunie 2012 - Incepe episodul doi din proiectul liniei de tramvai: harta lucrarilor

Santierul de la linia de tramvai incepe sa avanseze catre B-dul Muncii. Pana la finalul lunii constructorii vor finisa tronsonul I (Manastur - zona garii).

22 Iunie 2012 - "U" transfera trei brazilieni. Ce schimbari se pregatesc in staff

Ana Maria Prodan a rezolvat transferurile lui Alex Dos Santos si Paulinho, existand sanse sa aduca si un fundas de la Palmeiras. Sandu Tabarca a fost cooptat in staff-ul lui Claudiu Niculescu.