Înapoi la listarea arhivei

05 Iulie 2012 - Alin Tise le-a trimis o scrisoare clujenilor dupa ce a pierdut alegerile: Au cumparat voturi cu faina, zahar sau bani

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, le-a trimis o scrisoare clujenilor prin care le multumeste ca l-au votat, dar isi acuza competitorii ca au furat pe rupte."Activitatea mea a

05 Iulie 2012 - Cati bani a cheltuit Emil Boc in trei ani de mandat

Un audit comandat de premierul Victor Ponta arata cati bani a cheltuit Guvernul Emil Boc in perioada 2009 - 2011. In total, in perioada mentionata a fost cheltuita suma de 8,65 milioane lei, se arata

05 Iulie 2012 - Biletele la concertul Roxette, de azi si la Cluj Arena. Vezi cat costa

Biletele la concertul Roxette din iulie, de pe stadionul Cluj Arena, au fost puse azi in vanzare si la locul de desfasurare a evenimentului.

05 Iulie 2012 - O mie de studenti de la UMF absolvesc sambata cursurile, pe Cluj Arena, dupa sase ani de cursuri

A 63-a promotie a Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" absolveste cursurile sambata seara, pe stadionul Cluj Arena. Este vorba, in total, de peste o mie de absolventi.

05 Iulie 2012 - Doi clujeni in campionatul mondial de baschet 3x3

Doi baschetbalisti de la "U" Mobitelco, Alex Pop si Vlad Corpodean, ajung la campionatul mondial "3x3". Cei doi au fost convocati de Federatia Romana de Baschet, iar din echipa Romaniei mai fac parte

05 Iulie 2012 - Hot prins in flagrant, in Manastur

Un tanar de 20 de ani a fost prins de politistii clujeni, azi noapte in jurul orei 4, la scurt timp dupa ce a comis doua furturi din autoturisme, pe raza cartierului Manastur.

05 Iulie 2012 - O companie de stat din Cluj va fi administrata privat; Ministerul Economiei cauta de azi consultanti pentru 47 de companii de stat

Compania de stat Hidroserv Cluj va avea management privat, dupa ce procedura de selectie a consultantilor ce vor recruta managementul profesionist, in companiile de stat, a demarat joi.

05 Iulie 2012 - CFR l-a furat pe Vass de la TSKA: "Era al nostru, e frustrant"

CFR continua sa se intareasca si l-a luat pe Adam Vass de la Brescia. Pe fir erau si bulgarii de la TSKA Sofia, care au explodat imediat dupa oficializarea transferului.

05 Iulie 2012 - Cluj-Napoca, vizat de o cincime dintre tinerii care s-ar muta din orasul natal; e cel mai cautat dupa Bucuresti

Cluj-Napoca este al doilea oras din tara unde ar emigra tinerii din alte orase in cautarea unui loc de munca, dupa Bucuresti, releva un sondaj Siemens Romania.

05 Iulie 2012 - Accident pe Autrostrada Transilvania - zona raul Aries! Un sofer beat a ras jos parapetii de protectie

Un sofer baut a produs un accident de circulatie pe Autostrada Transilvania, in zona podului de peste raul Aries. Masina scapata de sub control a ras jos parapetii de protectie de pe marginea

05 Iulie 2012 - Iosif Stegaru si Manole Ciui expun la sediul PNL

Sediul Partidului National Liberal din Turda va gazdui vineri, 6 iulie, vernisajul unei expozitii de sculptura si pictura.

05 Iulie 2012 - Topul celor mai bune si al celor mai slabe scoli

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Cluj a realizat, dupa evaluarile nationale, un top al unitatilor de invatamant din mediul urban si rural, facand o medie a mediilor obtinute de elevii acestor

05 Iulie 2012 - Au rasuflat usurati la bacalaureat: subiecte usoare la istorie si matematica

Inca un elev clujean a fost dat afara din timpul unei probe din cadrul examenului de bacalaureat pentru ca i-a sunat telefonul.

05 Iulie 2012 - "U" Mobitelco insista pentru Krstanovic: "Vrem sa continue la Cluj"

Fosta campioana i-a propus baschetbalistului sarb prelungirea angajamentului, dar acesta analizeaza si ofertele primite din strainatate.

05 Iulie 2012 - Lesinuri din cauza caldurii

10 persoane au avut nevoie de asistenta medicala din partea angajatilor Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Cluj in cursul zilei de marti.

05 Iulie 2012 - Clujenii sunt cautati pentru Bucuresti, Mioveni sau Zalau

Doritorii de locuri de munca prezenti la targul organizat ieri pe Cluj Arena au avut acces la standurile de recrutare atat pentru locuri de munca in oras, cat si in alte localitati.

05 Iulie 2012 - Trei comune clujene ar trebui sa aiba placute in tiganeste

Conform datelor de la recensamant, Camarasu, Recea Cristur si Cojocna au peste 20% locuitori de etnie roma, situatie in care legea prevede montarea de placute bilingve la intrarea in localitate.

05 Iulie 2012 - Salina Turda bate Transfagarasanul si Pelesul

Obiectivul turistic din judetul Cluj a fost desemnat drept "minunea Romaniei" in urma unui concurs organizat pe parcursul lunii iunie de un site de specialitate.

05 Iulie 2012 - Cum a ajuns proiectantul dezastrului de la centura Valcele mai marele drumurilor din Romania

PSD Cluj se dezice de numirea lui Mircea Pop la sefia CNADNR. Firma lui Pop este proiectantul centurii Valcele-Apahida, supranumita si "centura de diamant", avand in vedere ca, desi n-a fost inca

05 Iulie 2012 - Cluj-Napoca s-a calificat in finala competitiei pentru Capitala Europeana a Tineretului

Municipiul Cluj-Napoca s-a calificat in finala competitiei pentru Capitala Europeana a Tineretului din 2015, au anuntat ieri organizatorii acesteia. Doar patru orase din Europa au ajuns in finala.

05 Iulie 2012 - Solutie de compromis in weekend pentru centrul Clujului

Accesul cu masina in centrul istoric al orasului va fi restrictionat din 14 iulie pana in 1 septembrie, in fiecare sambata si duminica.

05 Iulie 2012 - PROGNOZA METEO CLUJ: Cat de cald va fi joi, 5 iulie

Meteorologii anunta ca joi, 5 iulie, la Cluj va fi canicula.

05 Iulie 2012 - 55.000 de mii de clujeni au trait live evolutia muzicii romanesti la URSUS Evolution

Organizatorii spun ca si-au dorit sa gaseasca si sa sprijine artistii talentati aflati la inceput de drum.

05 Iulie 2012 - Accident pe Autrostrada Transilvania! Doua TIR -uri s-au lovit si un sofer a murit. Autostrada a fost blocata cateva ore

Un grav accident de circulatie soldat cu moartea unei persoane s-a produs pe Autostrada Transilvania, pe sensul Turda - Gilau, miercuri in jurul orei 21.00.

05 Iulie 2012 - Cum au evoluat "mortalitatea" si "natalitatea" firmelor clujene in ultimii 10 ani?

Monitorul de Cluj a realizat pe baza statisticilor furnizate de Registrul Comertului o radiografie a pietei locale pe ultimul deceniu.

05 Iulie 2012 - Universitatea intalneste campioana Albaniei. Zotti a jucat o repriza cu FC Pasching

"Studentii" spera sa "sparga gheata" in meciul de joi, contra campioanei Albaniei, Skenderbeu Korce, dupa doua meciuri in care nu au reusit sa castige, izbutind un singur egal, cu austriecii de la FC

05 Iulie 2012 - Proteste in Piata Unirii impotriva plagiatului: "Eu vara, NU Ponta!"

Aproximativ 70 de persoane au protestat ieri seara in Piata Unirii impotriva Uniunii Social-Liberale (USL) si a primului ministru, Victor Ponta, care a fost acuzat ca si-a plagiat lucrarea de

05 Iulie 2012 - O noua serie de someri iese de pe bancile Scolii de Politie Cluj

Scolile de politie produc o noua generatie de someri, la Cluj fiind vizati 286 de tineri. Politistii iesiti de pe portile scolilor in acest an vor fi incadrati abia in decembrie.

05 Iulie 2012 - Furtuna la "U"! Anamaria Prodan merge sa sustina cauza clubului in Consiliul Local

Apropierea fata de autoritatile locale a devenit principalul deziderat al Anamariei Prodan, proaspat propusa pentru functia de presedinte al "Sepcilor rosii".

05 Iulie 2012 - August, ultimul termen pentru parkingul de pe Mehedinti

Soferii de pe strada Mehedinti isi vor putea lasa masinile in parkingul unde lucrarile dureaza de un an, cel mai tarziu in august, spun reprezentantii primariei.