Înapoi la listarea arhivei

10 Septembrie 2012 - La Ceanu Mare, seful de post terorizeaza doi batrani, spune fiica acestora

Am primit la redactie vizita unei femei, Mimi Branda, ce ne-a povestit cum parintii ei, doi batrani de peste 70 de ani, locuitori in Ceanu Mare, sunt terorizati de catre seful de post din comuna.

10 Septembrie 2012 - Giurgiu - 14 dezbateri in Parlament

Mircia Giurgiu a depus, azi, mai multe interpelari in Parlament.

10 Septembrie 2012 - Uioreanu s-a intretinut cu Paszkany la concursul de calarie: Am discutat si despre Cluj Arena

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, s-a intretinut, duminica, cu patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, la concursul de echitatie de la Salicea.

10 Septembrie 2012 - CJ Cluj a facut pace cu firma KIAT. Vezi CAND si UNDE incep lucrarile!

Consiliul Judetean Cluj a facut pace cu firma Kiat, cea care trebuia sa demareze proiectul de asfaltare a 420 de kilometri de drumuri judetene.

10 Septembrie 2012 - La Cluj-Napoca a crescut pretul locuintelor vechi si a scazut cel al apartamentelor noi

Piata imobiliara din Cluj-Napoca nu s-a inclus in trendul national, in luna august, cand pretul locuintelor vechi a crescut, iar al celor noi a scazut.

10 Septembrie 2012 - Un artist maltez isi prezinta la Cluj expozitia, cu pictura si arta video. Vezi cand e vernisajul

Pictura si arta video intr-o expozitie care va fi vernisata joi la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca.

10 Septembrie 2012 - Cupa Napoca Sport Horse, concurs de echitatie la Salicea

Cupa Napoca Sport Horse si-a desemnat castigatorii. Concursul de echitatie la Salicea s-a desfasurat sambata si duminica.

10 Septembrie 2012 - Deputatul-maratonist a depus 14 interpelari intr-o singura zi la Parlament

Dupa ce saptamana trecuta abia a inceput sesiunea parlamentara ca deputatul clujean Mircia Giurgiu a si depus opt proiecte de lege, parlamentarul independent a depus astazi nu mai putin de zece

10 Septembrie 2012 - "U", pe locul 3 din 4 echipe la amicalul din Baia Mare; Unirea Dej, pe locul II

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj a terminat pe locul III din patru turneul de verificare desfasurat weekendul trecut la Baia Mare. Tweet

10 Septembrie 2012 - Magazinul Vodafone din Piata Unirii a fost inaugurat oficial. Spatiul a fost amenajat pe modelul celor londoneze - FOTO

Noul magazin Vogafone, din Piata Unirii, a fost redeschis si inaugurat oficial, luni dimineata. Investitia s-a idicat la 150.000 de euro.

10 Septembrie 2012 - Reducere la trenurile din Cluj, de astazi

Reduceri la o serie de trenuri InterRegio, intre care si Cluj-Napoca - Oradea si Cluj-Napoca - Satu Mare, de astazi, informeaza CFR Calatori.

10 Septembrie 2012 - Ce spune procurorul clujean de la sefia DNA dupa 7 ani: am ajuns la performanta ca sa fie injurat tot DNA-ul

Cand lucra la Cluj, aresta de unul singur. La DNA a dat frau liber anchetatorilor sa retina demnitari. Spune ca nu vrea sa cunoasca toate injuraturile ce i-au fost adresate.

10 Septembrie 2012 - Dumitru Tudor o face praf pe Ana Maria Prodan: "V-am spus eu ca pe unde trece curva de Prodanca nu mai creste nici iarba"

Impresarul a pornit o noua runda din lupta pe care o are cu Ana Maria Prodan si a postat pe pagina personala de pe internet cateva randuri pline de acuze dure la adresa presedintelui de la U Cluj.

10 Septembrie 2012 - Autostrada se leaga de centura

Magistrala Transilvania ar urma sa fie legata de varianta ocolitoare sud-est Valcele - Apahida prin comunele Sandulesti si Tureni, a anuntat Directia Regionala de Drumuri si Poduri.

10 Septembrie 2012 - Emerson vine cu 15 milioane de euro in parcul industrial din Muncii

Grupul american a inceput lucrul la proiectul pentru urmatoarea etapa din dezvoltarea campusului: o cladire mixta, cu hale si birouri, unde vor munci 1.000 de oameni.

10 Septembrie 2012 - Ce a facut Bogdan Magurean in sediul PNL Cluj?

Bogdan Magurean alias Kamaz a povestit, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un interviu pentru Gandul de ce a fost angajat de PNL pe 29 iulie si ce facea in sediul filialei din Cluj a partidului.

10 Septembrie 2012 - Ce spectacole inaugureaza noua stagiune in cultura clujeana

"Erzsebet Bathory" la Opera Maghiara si "Hamlet" la Teatrul National demareaza sirul reprezentatiilor teatrelor si operelor din Cluj in stagiunea 2012-2013.

10 Septembrie 2012 - CFR Cluj a castigat 20,1 milioane de euro din Champions League! VEZI cat au luat celelalte echipe romanesti

CFR Cluj a castigat cei mai multi bani din Champions League dintre echipele romanesti care au participat in cea mai tare competitie fotbalistica, in ultimii trei ani.

10 Septembrie 2012 - Accident la catarat in Cheile Turzii

Un tanar ce se afla la catarat in Cheile Turzii din judetul Cluj a fost grav ranit, dupa ce un bolovan i-a cazut in cap.

10 Septembrie 2012 - Primarul Boc a facut-o de mamaliga

Cateva sute de clujeni s-au inghesuit mai bine de o ora in soarele dogorator al zilei de duminica, pentru a se asigura ca primesc o portie de mamaliga, la Campionatul International de Gatit in Aer

10 Septembrie 2012 - Blocul transformat in ateliere pentru artisti

Artistii clujeni au ocupat un bloc intreg de foste garsoniere si l-au transformat in ateliere de creatie. O parte dintre acestia s-au mutat cu totul aici.

10 Septembrie 2012 - Connect-R nu doarme nici toamna: a trezit intreg orasul Gherla

Connect-R a intarziat mai bine de o ora la Zilele Gherlei, insa si-a luat revansa in fata gherlenilor.

10 Septembrie 2012 - Baschetbalistii lui "U" Mobitelco impresioneaza in preliminariile EuroBasket 2013

Cu Mihai Silvasan (foto la minge) si Catalin Baciu pe teren, reprezentativa Romaniei nu a avut sambata nici o sansa in fieful Bosniei-Hertegovina (93-58), in penultima partida a campaniei de

10 Septembrie 2012 - Avocatul clujean Gheorghita Mateut va analiza acuzatiile de plagiat

Profesorul de drept penal Gheorghita Mateut (foto), cel care a reprezentat in instanta persoane publice, intre care si fostul primar al Clujului Sorin Apostu, face parte de ieri din noua componenta a

10 Septembrie 2012 - 9.000 de locuri in universitatile clujene la admiterea de toamna

Absolventii de liceu care si-au luat examenul de bacalaureat cu note de trecere au posibilitatea de a candida pe unul dintre cele 1.455 de locuri bugetate si pe cele 7.220 de locuri la taxa scoase la

10 Septembrie 2012 - Bica isi asteapta sentinta definitiva la Rahova

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean sta dupa gratii acolo de doua luni. Condamnat la cinci ani de inchisoare, spera la o pedeapsa mai blanda din partea judecatorilor din Bucuresti.

10 Septembrie 2012 - Paszkany tinteste primavara europeana si promite prime record

CFR a ajuns in Liga Campionilor, dar nu vrea sa se opreasca aici si tinteste calificarea in primavara europeana. Finantatorul Arpad Paszkany i-a anuntat pe jucatori ca pune la bataie prime istorice.

10 Septembrie 2012 - Bucurestiul, taram interzis pentru rugbistii Universitatii

Rugbistii Universitatii Cluj au bifat sambata o noua infrangere in capitala, de aceasta data contra celor de la CSM, scor 57-14, in cel de-al patrulea meci al play-out-ului Superligii Nationale.

10 Septembrie 2012 - Patriarhul Daniel a avut nevoie de asistenta medicala dupa ce i s-a facut rau la o slujba, la Mizil

Patriarhul Daniel a avut nevoie de asistenta medicala, duminica, dupa ce i s-a facut rau in timpul unei slujbe de sfintire oficiate la o biserica din orasul prahovean Mizil, cu prilejul hramului