Înapoi la listarea arhivei

14 Septembrie 2012 - Proteste la Campia Turzii

Peste 250 de persoane protesteaza, vineri la pranz, in fata combinatului Mechel din Campia Turzii, solicitand sa nu fie inchisa fabrica si sa fie pastrate locurile de munca. Protestatarii - peste 250

14 Septembrie 2012 - Lapte, corn si mere pentru elevii clujeni

Cele peste 400 scoli din judetul Cluj vor primi zilnic cornuri si lapte pentru scolari.

14 Septembrie 2012 - Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a venit la Cluj

Ministrul pentru Dialog Social Liviu Pop a venit la Cluj pentru a media conflictul de la Mechel Campia Turzii si pentru a incerca sa-i scape de somaj pe oamenii care urmeaza sa fie dati afara.

14 Septembrie 2012 - Rugbystii de la "U" intalnesc duminica Dinamo Bucuresti

Rugbystii de la "U" Cluj vor disputa, duminica, o noua partida din playout-ul Super Ligii CEC Bank, impotriva formatiei Dinamo Bucuresti.

14 Septembrie 2012 - Angajatii de la Mechel au iesit in strada. "Vrem locuri de munca, nu locuri de veci!"

Cateva sute de angajati ai combinatului metalurgic Mechel Campia Turzii au iesit astazi in strada, intr-un miting amplu de protest impotriva deciziei grupului rus Mechel de a inchide combinatul.

14 Septembrie 2012 - Corneliu Vadim Tudor l-a desfiintat pe Vass, de la CFR Cluj: "Nu e maghiar, e magar!"

Corneliu Vadim Tudor l-a atacat in emisiunea Contraatac, de la GSP TV, pe Adam Vass, mijlocasul CFR-ului.

14 Septembrie 2012 - Ministrul pentru dialog social la Campia Turzii: "Mechel a respectat contractul de privatizare la virgula"

Ministrul pentru dialog social Liviu Pop spune la Campia Turzii ca investitorii care au cumparat combinatul siderurgic Industria Sarmei in 2003, grupul rus Mechel, a resepctat contractul de

14 Septembrie 2012 - De la cuie la tractoare. Mechel s-ar putea transforma in fabrica chinezeasca de tractoare

Combinatul Mechel Campia Turzii s-ar putea transforma in fabrica de tractoare. Prefectul Gheorghe Vuscan spune ca o delegatie economica a Clujului se va deplasa in China in octombrie, in acest scop.

14 Septembrie 2012 - Trei spectacole de la Teatrul Maghiar si unul de la National reprezinta Clujul la Festivalul National de Teatru

Clujul va fi reprezentat la Festivalul National de Teatru (FNT) de la Bucuresti de patru spectacole, trei de la Teatrul Maghiar de Stat si unul de la Teatrul National, au anuntat astazi organizatorii

14 Septembrie 2012 - O locuinta din Dej a ars ca o torta

Un incendiu violent a izbucnit azi-noapte pe strada Varga Katalina din Dej. O locuinta s-a facut scrum.

14 Septembrie 2012 - Sase tineri someri clujeni se arunca de pe fabrica

Acesta este finalul unui performance extrem de interersant, Lucrator 2.0, care va avea premiera in 30 septembrie, la Fabrica de Pensule.

14 Septembrie 2012 - I-a lasat pe toti cu gura cascata! Uite cat de sexy si dezinhibata e doctorita Marina, amanta de la Cluj a lui Dan Bittman!

Ultimul numar al revistei Ciao! a aruncat pe piata o veritabila bomba de presa, avandu-i drept personaje principale pe baietii de la Holograf.

14 Septembrie 2012 - Orgie cu politistii de la DIAS Cluj: "baga-i pistolul in gura"

Polistii de la DIAS Cluj au incins o petrecere intr-un poligon militar si si-au lasat pistoalele pe mana unor tinere care nu erau politiste si care au fost duse la aceea petrecere, care a avut loc

14 Septembrie 2012 - Memorialul Misi Szalma, celebrarea unui alpinist disparut intr-o avalansa in Muntii Fagaras!

Asociatia Alpinistilor Pajura Turda organizeaza in perioada 14-16 septembrie 2012 a XXXVI-a editie a Memorialului Misi Szalma, celebrand primul antrenor de alpinism din Turda, disparut intr-o

14 Septembrie 2012 - Judetul Cluj anunta cele mai multe locuri de munca vacante

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) sunt inregistrate 8.928

14 Septembrie 2012 - Scandal la CEC Bank Cluj: angajatii unei agentii furau din conturile clientilor

ShareTrei angajati de la Agentia numarul 6 a CEC Cluj au retras, timp de trei ani, bani din conturile clientilor, informeaza evz.ro.

14 Septembrie 2012 - Al treilea dosar pe numele lui Apostu

Fostul primar al Clujului va fi audiat de Serviciul de Investigare a Fraudelor. El este acuzat de incalcarea Legii constructiilor, in legatura cu placuta de la statuia lui Matei Corvin.

14 Septembrie 2012 - Ministrii francezi i-au vizitat pe romii din Cluj

Delegatia franceza condusa de ministrul de Interne al Frantei, Manuel Valls si de ministrul-delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, s-a aflat ieri dimineata la Campia Turzii.

14 Septembrie 2012 - Incendiu la fosta fabrica de bere Ursus

Un incediu a izbucnit, in urma cursul dupa-amiezii de ieri, la fosta fabrica de bere Ursus, pe Calea Manastur. Acesta a fost cauzat de muncitorii care dezafectau utilajele fostei fabrici de bere,

14 Septembrie 2012 - Ziua Portilor Deschise la Castelul Banffy

Expozitii, instalatii si proiectii cartate, duminica, la castelul din Bontida.

14 Septembrie 2012 - Autostrada franta

Portiunea intre Mihaiesti si Suplacu de Barcau, de 50 km, ramane in aer. Tronsonul ar putea fi dat in concesiune constructorului, dar inca nu exista o propunere oficiala.

14 Septembrie 2012 - Accident in Piata Abator: o persoana a fost ranita!

O persoana a fost ranita usor intr-un accident de circulatie care a avut loc miercuri dupa amiaza in Piata Abator din Cluj-Napoca. Un autoturism a patruns in intersectie fara a acorda prioritate.

14 Septembrie 2012 - Proiectul pentru integrarea romilor de la Pata Rat, depus spre finantare anul acesta

ShareRomii vor fi ajutati cu locuinte, locuri de munca si educatie, dar daca nu isi vor trimite copiii la scoala vor romane fara locuinta si loc de munca.

14 Septembrie 2012 - Daniel Buda cere demisia lui Ponta

Liderul PDL Cluj, deputatul Daniel Buda ii cere socoteala premierului Victor Ponta pentru ratarea intrarii Romaniei in spatiul Schengen.

14 Septembrie 2012 - CFR vrea revansa in fata lui Dinamo!

Clujenii isi doresc victoria vineri seara, in cel mai asteptat meci al etapei a 8-a din Liga I: Dinamo Bucuresti - CFR Cluj.