Înapoi la listarea arhivei

20 Octombrie 2012 - ACCIDENT GRAV in Cluj: Trei masini implicate si 6 raniti

Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 1C, la iesirea din comuna Jucu, judetul Cluj, in care au fost implicate trei masini.

20 Octombrie 2012 - Se fura piatra de granit pe pe pietonala de langa Canalul Morii

Piatra de granit de pe pietonala de langa Canalul Morii, intre strada Regele Ferdinand si Piata Mihai Viteazu, a inceput sa dispara.

20 Octombrie 2012 - Expozitie si parada a masinilor retro la Cluj. Cea mai veche expusa este un Mercedes Ponton din 1958

Peste 20 de masini retro, apartinand unor colectionari, au putut fi admirate, sambata, la Cluj-Napoca, la o expozitie si o parada organizate de asociatia Retromobil Club Romania, cel mai vechi

20 Octombrie 2012 - Targ de bijuterii la Cluj-Napoca. Vezi aici unde se desfasoara

In acest sfarsit de saptamana are loc un targ de bijuterii in Cluj-Napoca, unde expozanti din India, Brazilia, Germania si Ungaria au venit sa isi vanda produsele clujencelor.

20 Octombrie 2012 - Minora din Turda, cercetata pentru prostitutie

Politistii au depistat o minora de 17 ani, din Turda, in timp ce intretinea raporturi sexuale contra cost.

20 Octombrie 2012 - Meci de 16 minute la Turda

FCM Turda-Unirea Dej 0-4

20 Octombrie 2012 - Investitorii de la Battistero mai intarzie

Pentru ca nu au fost clarificate toate detaliile juridice, contractul de investitie, prevazut in parcul Tetarom III, cu italienii care fabrica Panettone, se va semna de abia in 29 octombrie.

20 Octombrie 2012 - Reguli noi pentru masinile care "hranesc" restaurantele din centru

Administratia locala a luat masuri la capitolul regulament de aprovizionare a magazinelor si barurilor din zona centrala pentru ca masinile care aprovizioneaza sa nu mai incurce traficul auto si cel

20 Octombrie 2012 - Bordelul administrat de medici la Cluj este situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu

O familie de medici administra in Romania mai multe bordeluri, unul dintre ele fiind situat in Cluj-Napoca pe Bulevardul Nicolae Titulescu, in Gheorgheni.

20 Octombrie 2012 - Amenzi pentru rechinii care transporta pasageri in Floresti si Zalau

S-au trezit politistii locali si i-au descoperit pe "piratii" care transporta ilegal pasageri pe ruta Cluj Napoca - Floresti si Cluj-Napoca - Zalau. Au amendat 18 soferi intr-o saptamana.

20 Octombrie 2012 - Italienii care produc Panettone au amanat semnarea contractului cu Tetarom

Compania Battistero, producatorul cozonacilor Panettone, a amanat semnarea contractului cu Tetarom. Investitia lor de ridica la 50 de milioane de euro.

20 Octombrie 2012 - 4,5 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru somerii de la Nokia

Comisia Europeana (CE) a propus ieri acordarea unui ajutor de 2,9 milioane de euro Romaniei pentru a-i ajuta pe fostii angajati ai fabricii de telefoane mobile Nokia din Jucu, inchisa in urma cu un

20 Octombrie 2012 - Concert Serge Bromberg la Festivalul International de Film Comedy Cluj

Cea de-a patra editie a Festivalului International de Film "Comedy Cluj" se apropie de final. Gala de Inchidere a festivalului este programata pentru maine, 20 octombrie de la ora 19,00 la

20 Octombrie 2012 - Ultima picatura: Infrangerea cu Viitorul poate duce la demiterea lui Andone

CFR Cluj a fost invinsa de nou-promovata Viitorul Constanta, a iesit definitiv din cursa pentru titlu si poate rata inclusiv participarea in cupele europene in sezonul viitor.

20 Octombrie 2012 - Centru de turism in gangul de la Diesel

Locatia din Piata Unirii nr. 16 este detinuta de Parohia Romano-Catolica Sf. Mihail si a functionat timp de 100 de ani ca spatiu de comert.

20 Octombrie 2012 - Patapievici critica de la Cluj strategia lui Marga de la ICR: Te sui intr-o corabie, ineci vaslasii si rupi panzele. Cum sa mergi?

Fostul director al Institutului Cultural Roman (ICR,) Horia Roman Patapievici, a declarat la Cluj ca strategia elaborata de Andrei Marga este total gresita.