Înapoi la listarea arhivei

13 Noiembrie 2012 - Mircia Giurgiu, candidatul USL in Colegiul 1 - Senat a intrat oficial in campania electorala

USL a prezentat simpatizantilor, luni, 12 noiembrie, candidatii USL Cluj din Colegiul 1 Senat (Manastur - Grigorescu - Centru), deputatul Mircia Giurgiu, Colegiul 1 Camera Deputatilor (Manastur Nord

13 Noiembrie 2012 - Angajatii U Cluj isi dau demisia joi in semn de protest. "Nu am mai primit salariile de 4 luni"

Cei 40 de angajati ai U Cluj ameninta ca isi vor da demisia in masa joi, 15 noiembrie, in cazul in care noii actionari ai echipei nu vor veni sa le spuna cand isi vor primi salariile.

13 Noiembrie 2012 - Boc propune infratirea Clujului cu un oras din Tunisia. Cum arata Sousse, una din destinatiile preferate de turisti

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a propus, marti, in cadrul unei intalniri cu ambasadorul Tunisiei in Romania, Mahbouba Chebbi Guiga, infratirea municipiului cu orasul Sousse, una dintre

13 Noiembrie 2012 - Accident grav in Floresti! Trei masini au fost implicate intr-o coliziune

Un accident cu o victima si trei autoturisme s-a produs pe raza comeuni Floresti, marti dimineata.

13 Noiembrie 2012 - ANI a publicat declaratiile de avere ale candidatilor pentru alegerile parlamentare. Vezi cat de bogati sunt cei din Cluj

Agentia Nationala de Integritate a publicat marti pe site-ul institutiei toate declaratiile de avere si interese ale candidatilor pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012.

13 Noiembrie 2012 - S-a hotarat cand se joaca derby-ul Clujului: "U" - CFR

Universitatea Cluj si CFR se vor intalni in ultima etapa a turului Ligii I. Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul complet al etapei respective.

13 Noiembrie 2012 - Filme de dragoste la Festivalul de Film Francez din Cluj

Festivalul de film francez vine cu 8 filme, dintre care majoritatea in premiera, si vor fi prezentate la cea de-a 16-a editie a Festivalului, ce va fi desfasurat la sfarsitul acestei saptamani la

13 Noiembrie 2012 - Suspecti din Iara, cercetati pentru furt din imobil

La data de 09 noiembrie 2012, politisti din cadrul Postului de Politie Iara si Sectia 9 Politie Rurala Turda au identificat principalii suspecti in cazul unui furt din imobil, comis pe data de 08

13 Noiembrie 2012 - Primarul Turzii Tudor Stefanie, a castigat titlul de "Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest"

Gala Premiilor pentru Administratie Publica Locala, desfasurata la Brasov in cadrul celei de V-a editii a Forumului Administratiei Romanesti, a fost un nou moment de mandrie pentru turdeni.

13 Noiembrie 2012 - Cluj: Slujitorii Bisericii nu se pot implica in campania electorala, reaminteste Ahiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului

ShareSlujitorii Bisericii nu se pot implica in campania electorala, nu pot face politica si nu pot sa devina membri ai Parlamentului, iar abaterile de la aceasta hotarare a Sfantului Sinod vor fi

13 Noiembrie 2012 - Un politist clujean protesteaza in fata sediului IPJ. Acuzele il vizeaza pe medicul sef al inspectoratului

Sever Legian, angajat in prezent la Politia Transporturi Cluj, protesteaza in fata Centrului Medical Judetean al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj.

13 Noiembrie 2012 - Cluj: Ambasadorul Braziliei la Bucuresti va efectua o vizita la Universitatea 'Babes-Bolyai'

Ambasadorul Braziliei la Bucuresti, Raymundo Santos Rocha Magno, va efectua, miercuri, o vizita la Universitatea 'Babes-Bolyai' (UBB) din Cluj-Napoca, informeaza Agerpres.

13 Noiembrie 2012 - Seara de jazz germano-romana la Casa Tranzit

Doua mari personlitati ale jazz-ului din Germania si Romania se intalnesc pe aceeasi scena in cadrul serii de jazz germano-romane a Centrului Cultural German.

13 Noiembrie 2012 - NEWS ALERT Accident in Floresti: un copil a fost ranit

Un accident de circulatie a avut loc, marti dimineata, in localitatea clujeana Floresti.

13 Noiembrie 2012 - Sistemul de supraveghere de pe Cluj Arena, cel mai bun din Europa Centrala si de Est

Un numar de 102 camere video sincronizate dupa un ceas atomic, 10 camere care au capacitatea de a urmari o persoana in miscare, doi kilometri de fibra optica si doua dispecerate.

13 Noiembrie 2012 - Cum a furat o batrana din Gherla un portofel cu 1.500 de lei. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere

O batranica din Gherla a gasit un portofel cu 1.500 de lei in parcarea unui supermarket, si-a insusit suma si a disparut. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere montate in parcare.

13 Noiembrie 2012 - Sumudica: PLEC, daca echipa nu este preluata in aceasta saptamana

Antrenorul U Cluj, Marius Sumudica, a gasit o echipa neplatita de 5 luni si care mananca la cantina.

13 Noiembrie 2012 - Sumudica: Aducem jucatori din iarna. Urmatoarele meciuri vor fi infermale

Antrenorul U Cluj, Marius Sumudica, a declarat ca echipa are nevoie urgenta de o infuzie de jucatori de valoare pentru a face fata campionatului.

13 Noiembrie 2012 - "Axa birourilor", marginita de imobile de business la pachet cu locuinte

Artera Calea Dorobantilor, preferata in anii recenti de dezvoltatorii de cladiri de birouri "primeste" alte ansambluri mixte, care combina spatiile pentru sedii de companii cu blocurile de

13 Noiembrie 2012 - Walter si milionarii Clujului se bat pentru "Hollywood-ul pitic" de 50 de milioane

Contractul de peste 11 milioane de euro pentru constructia "Hollywood-ul pitic" de la Cluj este ravnit de saisprezece ofertanti, firme de constructii abonate la banul public.

13 Noiembrie 2012 - 16 firme au intrat in "lupta" pentru construirea "Buftea de Cluj"

Primaria Cluj-Napoca anunta care sunt firmele care vor sa construiasca "Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative", numit si "Buftea de Cluj".

13 Noiembrie 2012 - Cum vor fi influentate cursele aeriene de noua pista a aeroportului

Studiul de zgomot al Primariei arata ca cea mai mare poluare fonica in municipiu o creaza traficul rutier si cel de cale ferata. Si Aeroportul este o sursa de zgomot, dar noua pista va reduce

13 Noiembrie 2012 - Ajutorul de 3 milioane euro pentru disponibilizatii Nokia de la Jucu a fost aprobat

Sprijinul financiar european pentru reconversia profesionala a persoanelor disponibilizate dupa inchiderea Nokia din Jucu a fost aprobat de Parlamentul European.

13 Noiembrie 2012 - Clujenii se pot distra la un Aqua Party in weekendul urmator

Unul dintre resorturile de vacanta din Ardeal gazduieste sambata, 17 noiembrie, de la ora 19:00, in spa, cel de-al saptelea eveniment din cadrul proiectului SunGarden Events, si anume un Aqua Party.

13 Noiembrie 2012 - Sumudica isi ia sefii tare inca de la primul meci la Cluj: "Plec daca nu vin actionarii!" Antrenorul prezinta in accente dramatice situatia lui "U"

Sumudica pierde la primul meci pe banca lui U Cluj.

13 Noiembrie 2012 - Sumudica n-a adus minunea. "U", la fel de slaba si cu Rapid

La debutul sau pe banca Universitatii, Marius Sumudica a pierdut intalnirea de luni seara, 1-2, cu Rapid Bucuresti, iar situatia din clasament devine extrem de delicata.

13 Noiembrie 2012 - Ecaterina Andronescu: "Scolile profesionale vor asigura asteptarile angajatorilor"

Ministrul a declarat, luni, la Cluj, ca din ce in ce mai multi angajatori se plang de faptul ca lipsesc meseriasii de pe piata.

13 Noiembrie 2012 - Semnal de alarma pentru Muresan: Conducerea CFR-ului e nemultumita de mijlocas

Evolutiile lui Gabi Muresan din ultima vreme i-au enervat la culme pe sefi, iar fotbalistul ar putea pleca la iarna, daca va avea o oferta avantajoasa.

13 Noiembrie 2012 - Homosexualii clujeni s-au plimbat cu umbrele multicolore pentru a le fi respectate drepturile

Potrivit unui studiu al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, unul din doi romani nu si-ar dori sa stea la masa cu un homosexual.

13 Noiembrie 2012 - Candidatii clujeni au scos prima "sarja" de slogane electorale: cine convinge?

Specialistii au putine cuvinte de lauda la adresa primelor astfel de mesaje si exprima mari rezerve privind puterea lor de a convinge alegatorul.