Înapoi la listarea arhivei

22 Februarie 2013 - Agentul Sergiu Todea, UMILIT pentru ca a amendat un sef din IPJ Cluj, a CASTIGAT in INSTANTA

Agentul Sergiu Todea a castigat procesul in care a cerut anularea unei sanctiuni disciplinare, mustrare scrisa, pe care a primit-o ca urmare a faptului ca a avut curajul sa il opreasca in trafic pe

22 Februarie 2013 - Accident pe Calea Turzii! Patru masini s-au tamponat

Un accident in care au fost implicate patru autoturisme a avut loc pe Calea Turzii, vineri, in jurul orei 15.00.

22 Februarie 2013 - Cum sa stai 15 minute BLOCAT pe Aleea Baisoara, pana cand Dedeman descarca marfa - FOTO

Un clujean a stat 15 minute blocat pe Aleea Baisoara, din cartierul Gheorgheni, pentru ca un camion al fimei Dedeman a oprit, a blocat drumul, pentru a descarca mobila.

22 Februarie 2013 - Taximetristii din Floresti, luati la puricat de politistii rutieri

Un numar de 15 taximetristi au fost amendati joi, pe raza localitatii Floresti, in urma unui control al politistilor de la Rutiera pe linia legalitatii transportului public de persoane in regim taxi.

22 Februarie 2013 - Suspectului furtului unui telefon mobil, prin talharie, a fost identificat

La data de 21 februarie a.c., politisti din cadrul Politiei Campia-Turzii au identificat principalul suspect in cazul unei infractiuni de talharie.

22 Februarie 2013 - Politistii din Campia Turzii au identificat doua persoane care furasera un autoturism

Ieri, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Cluj si Politia municipiului Campia-Turzii au depistat si identificat pe IOSIF V. de 39 ani, din Cluj-Napoca si BOGDAN L. de 26 ani,

22 Februarie 2013 - Dispensarul TBC din Campia Turzii nu va mai fi administrat de spitalul din localitate, acesta devine muzeu!

Cel putin asa prevede un proiect de hotarare ce va intra in analiza forului deliberativ din Campia Turzii, saptamana viitoare. Se propune retragerea dreptului de administrare al Spitalului

22 Februarie 2013 - Expozitia Numitorul Comun-Moartea

Joi, 21 februarie incepand cu orele 16:00, Muzeul de Istorie Turda a gazduit vernisajul Expozitiei Numitorul Comun Moartea.

22 Februarie 2013 - Politistul Curt: "Am fost hartuit de camatarul Gabor"

Comisarul sef Mihai Curt-Iosip a declarat in fata judecatorului Curtii de Apel Cluj, la primul termen al procesului in care este judecat pentru trafic de influenta, ca denuntatorul sau, Gabor Gabor,

22 Februarie 2013 - Autoaccidentare la Martinesti: a intrat intr-un cap de pod!

In aceasta dimineata un sofer grabit a intrat intr-un cap de pod la Martinesti. Din spusele martorilor reiese ca se afla la volanul unei masini marca Volkswagen. Acesta ar fi pierdut controlul asupra

22 Februarie 2013 - Serbarile Zapezii au luat startul la Baisoara

Joi, in prima zi a manifestarilor a avut loc primirea invitatilor. In acest an Serbarile Zapezii de la Baisoara de bucura de participare record, peste 1.600 de copii venitti din intreaga tara,

22 Februarie 2013 - Ce asteapta liberalii clujeni de la congresul PNL

Clujul va avea tot trei reprezentanti in conducerea centrala a partidului, dar, in premiera, clujenii ar putea obtine doua functii de vicepresedinte.

22 Februarie 2013 - Paulo Sergio: "Accidentarea lui Gabi Muresan ne-a dat peste cap. Inter a avut o jumatate de ocazie"

Antrenorul CFR-ului, Paulo Sergio, a declarat imediat dupa finalul jocului de aseara ca accidentarea lui Gabi Muresan, din debutul partidei, a influenta decisiv soarta partidei.

22 Februarie 2013 - Paulo Sergio: "Valoarea individuala a jucatorilor si-a spus cuvantul"

Paulo Sergio a declarat ca formatia clujeana a avut zece ocazii si nu este normal ca jucatorii sai sa nu reuseasca sa dea gol.

22 Februarie 2013 - Paulo Sergio e nemultumit de arbitraj: "Primul gol l-am luat din ofsaid!"

Paulo Sergio nu poate digera infrangerea severa suferita in fata Interului, scor 0-3.

22 Februarie 2013 - Andrea Stramaccioni: "CFR e o echipa buna, dar azi n-a fost seara lor!"

Andrea Stramaccioni are toate motivele sa fie bucuros dupa ce Inter Milano s-a impus la scor in Gruia. Chiar si asa, tehnicianul echipei italiene da dovada de fair play si le cauta scuze invinsilor.

22 Februarie 2013 - Gurzau, scos din schema pentru un birou parlamentar in centru

Consilierii USL s-au opus inchirierii unui spatiu din domeniul public, aflat in centrul orasului, deputatului PDL Adrian Gurzau pentru ca acesta sa-si amenajeze biroul parlamentar.

22 Februarie 2013 - Ce strazi se asfalteaza, in 2013, in Cluj-Napoca

Consilierii locali din Cluj-Napoca au aprobat, in sedinta de joi, 21 februarie, alocarea sumei de 30 de milioane de lei, pentru asfaltarea a 22 de strazi din oras.

22 Februarie 2013 - Frectie la un picior de lemn: Sindicalistii de la Mechel cer anchetarea privatizarii Mechel

Sindicalistii de la combinatul Mechel Campia Turzii au declarat ca vor solicita anchetarea modului in care s-a facut privatizarea combinatului Mechel din Campia Turzii, ei sustinand in continuare ca

22 Februarie 2013 - Sprijin pentru fermierii si producatorii locali

Cluster-ul "Agro Food Ind Napoca" a fost constituit, la initiativa administratiai judetene, in scopul dezvoltarii sectorului agro-industrial, dar si pentru o crestere a competitivitatii in randul

22 Februarie 2013 - Veste FENOMENALA pentru Centura de Diamant a Clujului. Imposibilul devine POSIBIL?

Centura Valcele - Apahida, supranumita si "Centura de Diamant" pentru ca a costat foarte mult, va fi finalizata in acest an.

22 Februarie 2013 - Liber la amenajarea lacurilor din Gheorgheni

Consilierii locali din Cluj-Napoca au adoptat in urma cu putine momente proiectul de investitii al societatii ce administreaza complexul comercial din cartierul Gheorgheni.

22 Februarie 2013 - Pista aeroportului, eliberata de Somes

Peste 52% din valoarea proiectului de deviere a Somesului - care conditioneaza functionarea noii piste a Aeroportului - va fi asigurata din fonduri nerambursabile, acordate prin POS Mediu. 18

22 Februarie 2013 - Liderii PSD Cluj explica declaratia lui Victor Ponta despre Autostrada Transilvania

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a explicat, joi seara, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, ca Autostrada Transilvania este o prioritate. El l-a scuzat si pe Victor Ponta.

22 Februarie 2013 - Unde te distrezi in weekend 22 - 24 februarie: Weekend cu Balul Operei

Clujenii pot participa, in acest sfarsit de saptamana, la un spectacol de exceptie "Ciao, Italia!" la Opera Nationala in cadrul celei de-a XVIII-a editie a Balului Operei.

22 Februarie 2013 - Priveste, citeste!: Clujeanul Dan Chiorean este protagonist in drama "Rocker", din 22 februarie la cinema

Printre premiere se mai numara si doua filme nominalizate anul acesta la Oscar: "Flight" si "Zero Dark Thirty".

22 Februarie 2013 - "U" 2013, varianta de criza: Cu cine va incerca Ganea sa salveze "Sepcile rosii"

Cantonamentul Universitatii din Antalya ia sfarsit azi, iar luni echipa clujeana intalneste Steaua. Ionel Ganea a creionat deja o formula de joc pentru returul campionatului.

22 Februarie 2013 - Mario Felgueiras isi asuma partea sa de vina: "Am gresit la golul doi, le cer scuze colegilor!"

Inter a facut scor in Gruia, iar fotbalistii CFR-ului nu inteleg cum a fost posibil sa piarda la o diferenta atat de mare. Mario Felgueiras stie de ce s-a pierdut meciul din aceasta seara.

22 Februarie 2013 - Cadu: "Am avut ghinion, nu ne asteptam la asemenea scor!"

Ricardo Cadu este dezamagit de rezultatul meciului cu Inter (scor 0-3) si considera ca CFR Cluj a facut doua partide bune, la Milano, dar si in Gruia, in aceasta seara.

22 Februarie 2013 - Boc nu-l sustine pe Vasile Blaga la sefia PDL

Fostul lider al PDL, Emil Boc, s-a legat de declaratiile in care a Vasile Blaga a criticat partidul si pe Traian Basescu. Afirmatiile lui Blaga sunt considerate de Emil Boc ca fiind neconstructive si