Înapoi la listarea arhivei

02 Mai 2013 - Baile de la Cojocna, modernizate anul acesta cu 400.000 de lei

Potrivit administratorului Liviu Bojan, investitiile de anul acesta, in valoare de 400.000 de lei, au fost intr-o terasa pentru turisti, o linie de autoservire la restaurant, o piscina pentru copii

02 Mai 2013 - Padurea Faget, containerul petrecaretilor de 1 mai

Sticle si recipiente de plastic, cutii de metal, chiar si farfurii aruncate in sursele de apa din zona au putut fi observate in dimineata zilei de joi in Padurea Faget.

02 Mai 2013 - Zeci de indigestii si muscaturi de capuse, de 1 mai, la Cluj

Ture de cate 12 ore si sute de cazuri. Acesta este rezumatul programului unui medici de pe urgente, in care intalnesc tot felul de cazuri.

02 Mai 2013 - Biletul de adio lasat pe podul de la Tarnita: "Nu am mai suportat si am cedat!"

Redam mai jos continutul biletului de adio gasit pe barajul de la Tarnita:

02 Mai 2013 - Accident cu trei victime la Jucu joi dimineata

Un accident rutier s-a petrecut joi in localitatea Jucu. Accidentul s-a soldat cu trei victime.Potrivit ISU Cluj, a fost nevoie de interventia a tre ambulante.

02 Mai 2013 - Inca un rival in cursa pentru semnatura lui Nistor * CFR apare pe turnanta

Clujenii au inceput deja discutiile pentru mijlocasul Pandurilor, fiind dispusi sa ofere aproape un milion de euro, plus Nicoara cedat definitiv.

02 Mai 2013 - Posibile noi concedieri la Mechel Campia Turzii

Mechel Campia Turzii ar putea concedia inca 190 de persoane dupa intrarea in insolventa a combinatului, a declarat, marti, prefectul judetului Cluj, Gheorghe Vuscan.

02 Mai 2013 - Clujenii au iesit la verde de 1 Mai. Sunt nemultumiti de amenajarea spatiilor de gratar

Numerosi clujeni au ales sa petreaca ziua de 1 Mai ca in fiecare an, la padure, cu prietenii sau familia, padurea de la Sfantul Ion, sau de pe locatia fostului poligon, din zona, fiind intre

02 Mai 2013 - Eugen Trica i-a intrecut pe Andone si pe Mandorlini: "Poate calca pe urmele lui Reghecampf"

Trica si-a inceput furtunos mandatul la CFR Cluj. In primele trei partide cu el pe banca, echipa clujeana nu a primit niciun gol. Nici Andone si Mandorlini, care au castigat titlul cu CFR, nu au avut

02 Mai 2013 - Un bilet de adio a fost gasit pe malul lacului Tarnita. Politia ancheteaza o posibila sinucidere

Paznicul a anuntat miercuri Politia si a predat ursuletul si biletul de adio, iar politistii au deschis o ancheta, cercetand o posibila sinucidere.

02 Mai 2013 - Accident in Gilau. Doua masini serios avariate dupa ce un sofer nu a acordat prioritate

In urma coliziunii, autoturismele au fost avariate. Accidentul s-a produs din cauza neatentiei soferilor, la intersectia dintre un drum national si unul local, intre comunele Floresti si Gilau.