Înapoi la listarea arhivei

07 Septembrie 2013 - CFR invinge Gaz Metan cu 2-1, intr-un meci amical

CFR Cluj a invins sambata cu scorul de 2-1 Gaz Metan Medias, intr-un meci amical disputat pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu".

07 Septembrie 2013 - Incendiu din localitatea Salatiu. O casa a fost facuta scrum

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seara in localitatea Salatiu, o casa, construita in mare parte din lemn, fiind distrusa in intregime.

07 Septembrie 2013 - Cluj-Napoca pregateste Strategia Municipiului pentru 2014-2020

Procesul este coordonat de Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca.

07 Septembrie 2013 - Scandal intre betivi la un bar de pe strada Liviu Rebreamu, cartierul Gheorgheni

Un scandal intre mai multi betivi a izbucnit sambata dimineata, in jurul orei 11.00, la un bar de pe strada Liviu Rebreanu, din cartierul Gheorgheni.

07 Septembrie 2013 - Planul Urbanistic General are avize expirate inainte sa intre in vigoare

Documentatia privind noile reguli de construire ale municipiului Cluj-Napoca a ajuns la Consiliul Judetean (CJ), ce urmeaza sa dea avizul final de care are nevoie Planul Urbanistic General (PUG)

07 Septembrie 2013 - PNL Cluj, ultima saptamana cu Marius Nicoara la comanda

Dupa 12 ani in fruntea organizatiei, acesta se pregateste sa-i predea fotoliul de presedinte, cel mai probabil, lui Horea Uioreanu.

07 Septembrie 2013 - Fenomen meteo bizar surprins pe pista Aeroportului din Cluj. "N-am mai vazut asa ceva in viata mea"

Este vorba despre o rafala de vant, cu aspect de tornada, care avea o inaltime de cateva zeci de metri. Fenomenul meteorologic a durat doar cateva minute, timp in care a ridicat in aer resturi de

07 Septembrie 2013 - 1.300 locuri de munca, disponibile in judetul Cluj

In judetul Cluj, potrivit datelor anuntate, ieri, de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), sunt 1.365 locuri de munca disponibile.

07 Septembrie 2013 - Clujenii au sarbatorit in strada victoria Romaniei in meciul cu Ungaria

Clujenii s-au adunat in Piata Avram Iancu pentru a-si exprima bucuria in urma victoriei nationalei de fotbal.

07 Septembrie 2013 - Cautiune de 30.000 de lei pentru eliberarea lui Alexandru Uioreanu. Episcopul Vasile Somesanul a luat parte la proces

La Curtea de Apel Cluj a avut loc, vineri, primul termen in apelul inaintat de procurorii DIICOT, dar si de Alexandru Uioreanu, la decizia Tribunalului Cluj, care l-a condamnat pe fiul presedintelui

07 Septembrie 2013 - Verdictul comisiei UEFA: Cluj Arena intra in categoria a IV-a

O comisie a UEFA a inspectat vineri stadionul din centrul Clujului in vederea meciurilor pe care Pandurii Targu-Jiu la va disputa aici in grupele Europa League. Conform directorului societatii care

07 Septembrie 2013 - A patra zi de proteste la Cluj. "Rosia Montana e doar inceputul. Avertizam Parlamentul ca vom lua atitudine si fata de multe alte nedreptati"

"Ne-am adunat aici pentru a protesta fata de o lege anticonstitutionala, este o lege speciala a Guvernului Ponta care prevede exproprieri care incalca alte legi constitutionale.

07 Septembrie 2013 - Un suporter al Universitatii Cluj, batut de jucatorii lui Dinamo. "Era baut si pus pe scandal"

Suporterul agresat face parte din galeria Universitatii Cluj, care venise in "Stefan cel Mare" pentru a se intalni cu cea de la Dinamo, cu care e infratita.

07 Septembrie 2013 - Lucrarile de pe Republicii, aproape de final. Strada va fi asfaltata "din bordura in bordura"

Santierul de pe strada Republicii a inceput in iulie, lucrarile fiind pentru schimbarea conductelor de gaz.

07 Septembrie 2013 - 150 de scoli din Cluj nu au autorizatie de functionare

"Vor fi finalizate majoritatea lucrarilor. Nu exista niciun loc in care sa nu inceapa pe data de 16 asa cum este planificat, vor fi cateva obiective la care lucrarile exterioare vor mai continua in