Înapoi la listarea arhivei

01 Noiembrie 2013 - Accident rutier deosebit de grav la Turda, sunt sase victime!

In aceasta dupa-amiaza la ora 17.45 pe raza localitatii noastre s-a produs un accident rutier grav soldat cu sase victime.

01 Noiembrie 2013 - Infrangere neasteptata pentru "U" Jolidon pe terenul ultimei clasate

Echipa de handbal feminin a pierdut pe terenul lui Neptun Constanta, echipa care n-a reusit pana la acest joc sa incurce pe nimeni in Liga Nationala.

01 Noiembrie 2013 - Ministrul Padurilor la Cluj: Mai mult de jumatate din angajatii silvici trebuie DAEsI AFARA pentru ca sunt hoti

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a declarat la Cluj ca mai mult de jumatate dintre angajatii silvici trebuie dati afara pentru ca sunt hoti.

01 Noiembrie 2013 - CLUJ Peste 500 de politisti, in strada de Luminatie

Efectivele de politisti vor fi in szrada pentru a preveni infractiunilor sau a altor fapte antisociale care pot aduce atingere ordinii publice, integritatii persoanelor si bunurilor, precum si pentru

01 Noiembrie 2013 - Mai multe strazi din Cluj-Napoca raman astazi fara apa

Intre orele 09.00-12.00:

01 Noiembrie 2013 - Consilierii turdeni sunt asteptati sa intinda o mana de ajutor spitalului din localitate

Directorul Spitalului Municipal Turda, Vasile Grumaz, a organizat o conferinta de presa in care a anuntat ca va invita consilierii locali sa faca o vizita in spital, pentru a lua contact cu

01 Noiembrie 2013 - MINUNE SAU NORMALITATE? Emil Boc si Horea Uioreanu au facut echipa la Strasbourg, unde au promovat Clujul

Desi sunt in tabere politice adverse, primarul de Cluj, EMIL Boc (PDL) si presedintele Consiliului Judetean, Horea Uioreanu (PNL), au facut echipa, trecand peste diferendele politice si orgolii

01 Noiembrie 2013 - Fotbal, Liga 3: Meci greu pentru FC Ariesul 1907 Turda, pe teren propriu

Vineri, de la ora 14.00, FC Ariesul 1907 Turda va juca pe teren propriu cu echipa aflata pe locul 2 in serie in acest moment, Soimii Pancota. Meciul va incepe la ora 14.00.

01 Noiembrie 2013 - "Luminatia" face profit pentru comercianti. Care sunt preturile si ce spun clujenii

Vine Luminatia, iar standurile cu flori au fost luate cu asalt.

01 Noiembrie 2013 - Bogdan Costin a castigat concursul "Dramaturgi clujeni 2013" cu piesa "Atentatul"

Tanarul si promitatorul dramaturg Bogdan Costin a castigat concursul de dramaturgie contemporana "Dramaturgi clujeni 2013" cu piesa Atentatul.

01 Noiembrie 2013 - Fundatia "Mitropolitul Bartolomeu" si-a desemnat cei 34 de bursieri

Fundatia "Mitropolitul Bartolomeu" i-a desemnat pe cei 34 de bursieri din anul scolar si universitar 2013-2014.

01 Noiembrie 2013 - UBB va gazdui una dintre cele mai importante conferinte europene

Universitatea Babes-Bolyai va organiza, in anul 2015, ce-a de-a XIII-a editie a conferintei internationale "European Culture", decizia fiind luata ca urmare a prezentei delegatiei UBB la Barcelona,

01 Noiembrie 2013 - Actiune caritabila a PSD Turda

PSD Turda a organizat joi o actiune caritabila, pentru ajutorarea unei familii nevoiase, care a ramas fara casa in urma unui incendiu.

01 Noiembrie 2013 - Intrat in dizgratie la CFR, Deac primeste o oferta nesperata: "Il vreau in echipa, e un fotbalist adevarat!"

Astra Giurgiu a pus ochii pe Ciprian Deac, fotbalist care a pierdut contactul cu prima echipa la CFR Cluj, fiind criticat si de cei din conducere.

01 Noiembrie 2013 - Stadionul Cluj Arena iese din garantie

Cluj Arena iese de sub girul constuctorilor.

01 Noiembrie 2013 - Cat a costat curatenia stradala si intretinerea spatiilor verzi

Curatarea strazilor de zapada sau praf, dar si a spatiilor verzi au generat costuri de peste 5,2 milioane de euro pentru administratia locala clujeana in primele noua luni din acest an.

01 Noiembrie 2013 - Caine transportat de la Dej la Timisoara cu masina primarului: "Trebuia sa ajunga la aeroport pentru o adoptie"

Un caine comunitar a fost transportat de la Dej la Timisoara cu masina Primariei Dej, pentru a putea fi adoptat in strainatate.

01 Noiembrie 2013 - Corul "Armonia" al Casei de Cultura Turda, in Germania

In perioada 25-27 octombrie 2013, corul "Armonia" al Casei de Cultura Turda a onorat invitatia Mitropolitului Ortodox pentru Germania, Europa Centrala si de Nord, Serafim Joanta, de a efectua un

01 Noiembrie 2013 - Prezentare de moda in scaun cu rotile, la Cluj

Prezentare de moda emotionanta la Cluj-Napoca.

01 Noiembrie 2013 - Raportul Consiliului de Administratie al SC Turda Salina Durgau SA s-a transformat in acuzatii ale presedintelui CA, Robert Cojan!

Ceea ce trebuia sa fie un raport al Consiliului de Administratie s-a transformat intr-o vendeta a presedintelui Consiliului de Administratie, Robert Cojan, care nu a prezentat un raport clasic, asa