Înapoi la listarea arhivei

23 Noiembrie 2013 - Traseul locomotivei cu aburi expuse la Cluj. Momentul in care a ajuns in gara si cel in care a fost pusa pe sina (GALERIE VIDEO)

Radu Bellu, cel care a tinut sa "decoreze" mai multe gari din Romania cu astfel de locomotive, pasea, in jurul orei 8:00, prin ceata. Aproape o ora mai tarziu se intorcea in Gara din Cluj cu "150

23 Noiembrie 2013 - "U" Mobitelco ar putea juca impotriva Timisoarei fara doi oameni de baza

Echipa de baschet masculin "U" Mobitelco va intalni luni, 25 noiembrie, de la ora 18.45, formatia BC Timisoara, insa meciul se anunta unul foarte greu.Antrenorul clujenilor, Dorin Pintea, a anuntat

23 Noiembrie 2013 - Diferit vrea tot: de la asfaltul din Cluj, la zapada de pe drumurile nationale

Societatea "nascuta" din regia primariei clujene si-a asigurat contractul de deszapezire a drumurile din Cluj, cel putin pentru iarna acesta.

23 Noiembrie 2013 - Cursa Cluj - Muchen, anulata de pe aeroportul Avram Iancu din Cluj, din cauza cetei

Cursa tur Muchen - Cluj-Napoca, ce trebuia sa aterize vineri seara pe aeroportul clujean a fost redirectionata catre aeroportul Sibiu din cauza cetei.

23 Noiembrie 2013 - COD GALBEN de ceata la Cluj

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben ce vizeaza fenomenul de ceata, pentru mai multe judete din tara, printre care si Clujul.Avertizarea este valabila intre

23 Noiembrie 2013 - Am pus capat aranjamentelor primarului Hanga! Bugetul local din Campia Turzii se poate imbogati cu peste 2,2 milioane de euro!

Insistentele

23 Noiembrie 2013 - Noua premiera de la Teatrul Municipal Turda, o combinatie intre comic si amar, intr-o radiografie a firii umane (galerie foto, video)

Noua premiera a Teatrului Municipal Turda,

23 Noiembrie 2013 - Situatia contractului de vanzare-cumparare incheiat cu REIF se discuta saptamana viitoare la Campia Turzii

Subiectul se afla pe ordinea de zi a sedintei ordinare din data de 28.11.2013, ora 13.00, eveniment ce va avea loc in sala de sedinte a Palatului Cultural ,,Ionel Floasiu" Campia Turzii.

23 Noiembrie 2013 - Brasovenii spera la o victorie cu CFR: "Au crescut fata de meciul din Cupa, dar suntem hotarati!"

"Jucam impotriva unei echipe foarte puternice, care a crescut de la meci la meci si care nu mai este echipa pe care FC Brasov a invins-o in Cupa Romaniei.

23 Noiembrie 2013 - Petre Grigoras: "E bine ca Mutu vrea sa revina in Liga 1, dar eu nu-l doresc la CFR Cluj"

Petre Grigoras recunoscut ca se bucura de posibila revenire a lui Adrian Mutu in Liga 1. "E bine cand astfel de jucatori de valoare vor sa revina in Liga 1", a declarat antrenorul feroviarilor.

23 Noiembrie 2013 - Doua familii clujene, la un pas sa-si petreaca iarna sub cerul liber dupa ce Primaria le-a cerut sa evacueze casa

Casa in care locuiesc, inca, cele doua familii se afla pe strada Donath, in cartierul Grigorescu, si apartine Primariei, care intentioneaza sa construiasca acolo o cresa.

23 Noiembrie 2013 - Descoperire macabra a unui clujean. A gasit cadavrul unui barbat in masina sa

Descoperirea sinistra a fost facuta in aceasta dupa-masa, cand proprietarul autoturismului a mers sa isi ia masina din parcare si sa o duca la un service pentru a-i monta anvelope de iarna.

23 Noiembrie 2013 - Sova promite ca din 2017, clujenii vor putea circula pe autostrada pana la mare

Oficialul e convins ca in urmatorii trei ani se vor finaliza lucrarile la toate tronsoanele de autostrada care leaga Ardealul de Litoral.

23 Noiembrie 2013 - Cati bani a scos RATUC din sinele uzate de tramvai

In urma modernizarilor la linia de tramvai din Cluj au fost recuperate, potrivit lui Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, 1.800 de tone de sine uzate, care nu mai pot fi

23 Noiembrie 2013 - Accident pe Nicolae Titulescu, in Gheorgheni! O tanara a fost lovita pe trecerea de pietoni de o EPAVA pe roti

O tanara de 31 de ani a fost lovita grav de un sofer, pe o trecere de pietoni din cartierul Gheorgheni.