Înapoi la listarea arhivei

16 Iunie 2014 - Primarul Emil Boc, mai bogat, cei doi viceprimari, mai saraci si cu datorii la banci

Primarul Emil Boc, cei doi viceprimari, Anna Horvath si Gheorghe Surubaru si-au depus declaratiile de avere pe anul 2013.

16 Iunie 2014 - Lemnaru: Voi ramane la "U" anul acesta

Golgheterul Universitatii Cluj, Valentin Lemnaru, i-a asigurat pe fanii "studentilor" ca va mai ramane la echipa cel putin un an.

16 Iunie 2014 - Minora lovita pe trecerea de pietoni de o soferita care a parasit locul accidentului

O tanara aflata la volanul unui autoturism a lovit, in Dej, o minora in timp ce aceasta trecea strada regulamentar si a parasit locul accidentului.

16 Iunie 2014 - Averile vicepresedintilor CJ Cluj: case, terenuri si salarii de zeci de mii de lei. VEZI ce au trecut in declaratiile de avere pe 2014

DECLARAEsII DE AVERE 2014 Politicienii, dar si cei care detin functii de conducere in institutii publice din Romania sunt obligati de Agentia Nationala de Integritate sa isi declare public averile.

16 Iunie 2014 - Horea Uioreanu si-a completat declaratia de avere din arest. Functia de presedinte i-a adus mai multi bani si la salariu

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al CJ Cluj, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, si-a completat declaratia de avere pe anul 2014 din arestul IPJ Cluj.

16 Iunie 2014 - CFR si-a reluat pregatirile pentru sezonul 2014/2015: "Ne-am saturat sa fim o echipa de pluton" - FOTO

Feroviarii au revenit din vacanta cu ganduri optimiste. Chiar daca nu vor beneficia de un buget consistent ca in alti ani, clujenii viseaza la titlu si la un parcurs cat mai lung in cupele europene.

16 Iunie 2014 - TSD Cluj il acuza pe Seplecan de lipsa de transparenta: "Unde va este CV-ul, domnule Seplecan?"

Reprezentantii TSD Cluj-Napoca il acuza pe noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, liberalul Mihai Seplecan, de lipsa de transparenta, acesta nepublicandu-si CV-ul.

16 Iunie 2014 - Restrictii de circulatie la Transilvania Rally

Transilvania Rally se va desfasura in perioada 20 - 21 iunie, vineri, in prima zi, fiind programate specialele Faget, Super Speciala Turda Kremsmueller si Ciurila.

16 Iunie 2014 - Un clujean conduce cea mai puternica masina electrica din lume, Tesla Model S

Un exemplar din cea mai puternica masina integral electrica aparuta pana acum pe piata, Tesla Model S, a fost achizitionata, in leasing, de un clujean.

16 Iunie 2014 - Un clujean si-a salvat cei noua copii dintr-un incendiu devastator

Un incendiu devastator s-a produs, sambata noapte, intr-o localitate din judetul Cluj, focul pornind de la acoperisul casei.

16 Iunie 2014 - Baut si cu permisul anulat, la volan pe Calea Turzii

Un tanar de 20 de ani a fost surpins de politisti conducand, sub influenta bauturilor alcoolice si cu permisul anulat, o masina pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

16 Iunie 2014 - Viceprimarul Lucian Varo a primit 2 luni din partea instantei, pentru a-si demonstra nevinovatia in fata partidului sau a instantei de fond!

Viceprimarul Lucian Varo (foto stanga) a reusit sa obtina castig de cauza in instanta, in procesul in care a contestat decizia sa de excludere din partid, reusind sa o suspende.

16 Iunie 2014 - Casa Alegria, cea mai noua pensiune din Turda!

Casa Alegria este cea mai noua pensiune deschisa pentru turistii care viziteaza Turda, fiind situata in imediata vecinatate a restaurantului Alegria din Micro I (strada Fabricii, intersectie cu calea

16 Iunie 2014 - STENOGRAME Rares Pop, despre doi inspectori CINSTIEsI: "Am niste retardati pe care nu-i pot tine in frau". Prefectul catre "retardati": "Vreau sa va dati toti demisia!"

In stenogramele din dosarul de coruptie care se refera la Rares Pop apare si numele prefectului de Alba, Gheorghe Feneser, scrie evz.ro.

16 Iunie 2014 - Uioreanu, audiat in dosarul fostului subofiter SRI care i-ar fi dat informatii

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost audiat, vineri, de procurorii militari ai Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Bucuresti, in dosarul in care un fost

16 Iunie 2014 - "Pictura, pasiunea mea" - expozitie a copiilor la Campia Turzii

Biblioteca "Astra" a Palatului Cultural "Ionel Floasiu" din Campia Turzii a gazduit vineri, evenimentul "Pictura, pasiunea mea", vernisajul expozitiei cu lucrari ale copiilor implicati intr-un

16 Iunie 2014 - Pumnii stransi pentru rugbystii de la CSM Campia Turzii! Incepe Turneul Final U 18

Rugbystii U 18 de la CSM Campia Turzii s-au impus sambata, 7 iunie, in barajul de calificare la Turneul Final, in faa-a formaa-iei RC Galaa-i, scor 16-10 (7-0). La capatul unui meci de infarct,

16 Iunie 2014 - Panica la Kaufland, in Manastur. Clientii si angajatii au fost evacuati din supermarket

Clientii si angajatii de la Kaufland Manastur au fost evacuati din cauza unei alarme care s-a declansat la agentia unei banci aflata in interiorul supermarket-ului. "Ne-am panicat, nu stiam ce se

16 Iunie 2014 - Accident in fata la Metro, in urma caruia semaforul de la trecerea de pietoni din zona a fost rupt

Accidentul s-a produs in fata hypermarket-ului Metro, de la intrarea in Cluj-Napoca. Un sofer a intrat cu masina in semaforul aflat in apropierea unei treceri pentru pietoni, rupandu-l, dupa ce

16 Iunie 2014 - Accident in cartierul Grigorescu, soldat cu trei raniti si doua masini avariate. Unul dintre soferi nu a oprit la semnul "Stop"

Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Octavian Goga si Tebei din municipiul Cluj-Napoca. Mai exact, un sofer de 39 de ani care conducea pe str. Tebei, dinspre str. Milcov, nu a respectat

16 Iunie 2014 - Motociclist clujean ranit grav dupa ce a incercat sa depaseasca o coloana de masini

Potrivit politistilor clujeni, un barbat de 46 ani din Campia Turzii, care conducea o motocicleta pe str. Campiei, din directia Calea Victoriei spre municipiul Campia Turzii, ar fi incercat sa

16 Iunie 2014 - Al doilea boom al Clujului: terenurile agricole

Valoarea pamanturilor bune de la tara se va dubla in cinci ani, de aceea este momentul oportun pentru a cumpara aceste suprafete, sustin jucatorii din piata.