Înapoi la listarea arhivei

28 August 2014 - Accident grav la Cluj: Un tramvai s-a ciocnit de un troleibuz. Cel putin sase raniti

Un troleibuz si un tramvai s-au ciocnit, joi, sub podul Calvaria din cartierul Manastur al municipiului Cluj-Napoca, accidentul soldandu-se cu ranirea a cel putin sase persoane, potrivit Mediafax.

28 August 2014 - EXCLUSIV!Seplecan depune o plangere la DNA Cluj

Liberalul Mihai Seplecan se afla in aceste momente la sediul DNA Cluj unde politicianul depune o plangere penala unde arata o serie de nereguli care au loc in cadrul aeroportului clujean si la

28 August 2014 - Ziua limbii romane, sarbatorita pentru a doua oara dupa Revolutie

Municipalitatea clujeana pregateste, in acest sfarsit de saptamana, o serie de evenimente culturale dedicate Zilei limbii romane, eveniment sarbatorit, pentru prima data de la caderea regimului

28 August 2014 - Maine debuteaza Zilele Turzii!

Editia cu numarul XIV va avea loc in intervalul 29-31 august 2014, in organizarea Primariei si Consiliului Local Turda.

28 August 2014 - Trupul unui barbat a fost recuperat din raul Aries!

Ieri dupa-masa in jurul orei 15, pompierii turdeni au fost solicitati sa intervina pentru recuperarea unui cadavru din albia raului Aries.

28 August 2014 - Drumul Lombului sau cel al Fagetului, modernizare cu banii de la linia de tramvai

Primarul Emil Boc a anuntat ca municipalitatea a reusit sa faca o economie de 11.690.617 lei (2.660.525 euro) din costul lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai pe ruta Manastur-Piata Garii ,

28 August 2014 - Coliziune intre un troleibuz si un tramvai, soldata cu opt victime

Doua mijloace de transport in comun ale CTP au intrat unul in altul in urma cu putine minute in una dintre intersectiile intens circulate din oras.

28 August 2014 - Clujul medical facut de rusine cu un trotuar care arata "ca dupa razboi"

Trotuarul din fata unuia din institutele medicale regionale ale Clujului, care trateaza anual peste 30.000 de pacienti, din care jumatate din Transilvania si din tara, arata "ca dupa razboi".

28 August 2014 - Un obiectiv turistic din judetul Cluj se transforma in platou de filmare

Un important obiectiv turistic din judetul Cluj se transforma in aceste zile in platou de filmare. Aici se va turna filmul american "Nameless", un thriller psihologic care va aparea in cinematografe

28 August 2014 - CJ da 110.000 de lei pentru localitatile afectate de inundatiile din luna mai

Doua comune clujene vor beneficia de un sprijin financiar din partea Consiliului Judetean (CJ) Cluj in vederea eliminarii partiale a calamitatilor naturale produse in luna mai a acestui an.

28 August 2014 - Primele imagini cu lucrarile la autostrada Turda - Sebes

Au aparut primele imagini aeriene cu lucrarile la autostrada Turda - Sebes: o companie de profil din Cluj le-a publicat pe youtube.

28 August 2014 - Seplecan: "PSD insista sa fure alesi locali!"

Pana acum, OUG-ul putea fi atacata la Curtea Constitutionala doar de Avocatul Poporului, dar ACL a gasit o modalitate prin care sa treaca peste lipsa de actiune a Avocatului Poporului.

28 August 2014 - Coliziune in lant: o persoana a ajuns la Urgente

Un accident rutier a avut loc miercuri, in jurul orei 11:50, pe una dintre arterele de circulatie aglomerate din oras. Tweet

28 August 2014 - Un om a murit la Salina Turda

Miercuri, 27 august 2014, in sala Rudolf din Salina Turda s-a petrecut un eveniment tragic si nedorit. Un barbat, in varsta de 62 de ani, s-a prabusit fara suflare sub privirile apartinatorilor care

28 August 2014 - Emil Boc, despre plecarea din PDL: "Nu ma intereseaza"

Desi Guvernul vrea sa dea o Ordonanta de Urgenta prin care primarii din Romania pot sa paraseasca partidul sub sigla caruia au candidat pentru o alta formatiune politica, fara sa-si piarda mandatul,

28 August 2014 - "Salbaticii" isi desavarsesc "opera" in Faget. Mormane de gunoaie zac pe traseele din padurea clujeana

Considerat "plamanul verde" al Clujului, Fagetul devine, incetul cu incetul, o imagine a indiferentei si a nesimtirii unora dintre clujeni.

28 August 2014 - Clujeanca ajunsa la capatul rabdarii din cauza "circului" de pe Calea Turzii. "Masina mi-o fac praf, iar ca pieton imi risc viata"

Calea Turzii este una dintre arterele principale ale Clujului, iar primaria clujeana a decis ca anul acesta sa reabiliteze zona. Astfel, in primavara au demarat lucrarile, iar de atunci soseaua si

28 August 2014 - Cum se fura o bicicleta, in toiul noptii, dintr-o scara de bloc in Cluj-Napoca. Hotul a venit bine "echipat"

Potrivit celui care ne-a trimis imaginile pe adresa redactiei, intamplarea respectiva a avut loc in noaptea de 24 spre 25 august, iar pe filmare se vede ca este trecut bine de ora 03:00.

28 August 2014 - Fetita care a disparut in Masivul Retezat ar fi fost vazuta in autogara din Cluj

Daliana Radoi ar fi fost vazuta in data de 21 august, in jurul orei 18:00, de catre bistriteanul care a anuntat Politia.

28 August 2014 - Un cor de copii de la Pata Rat va sustine un concert la Cluj-Napoca

Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 18:00, iar intrarea publicului in cadrul bisericii situate pe strada 21 Decembrie 1989 este libera.

28 August 2014 - Economie de peste 11 milioane de lei rezultata in urma lucrarilor la linia de tramvai din Cluj. Ce vrea Primaria sa faca cu acesti bani

Proiectul initial de reabilitare a liniilor de tramvai, finantat si din fonduri europene, a fost de aproximativ 76,8 milioane de lei, insa au fost cheltuiti doar 65,1 milioane. Diferenta exact

28 August 2014 - Un copil de 13 ani dintr-o comuna din Cluj a furat 8 biciclete din Bistrita

Un copil dintr-o comuna clujeana e suspectat de politistii din Bistrita ca ar fi furat nu mai putin de opt biciclete din scari de bloc.

28 August 2014 - "U" Cluj revine cu echipa echipa a 2-a, o rampa de lansare pentru tinerii fotbalisti

Echipa care va fi condusa de Marius Popescu va lua startul pe 4 septembrie, in noua stagiune din Liga a IV-a, iar obiectivul este promovarea.