Înapoi la listarea arhivei

02 Septembrie 2014 - Dezastru financiar: Primaria Turda, obligata sa plateasca aproape 700.000 de lei, pentru ca a refuzat sa preia niste tronsoane de drum!

Apartamente noi, finalizate, inscrise in Cartea Funciara, racordate la utilitati, situate intr-o zona linistita: Campia Turzii, str. Cosbuc nr. 21. Informatii: 0723-501281.

02 Septembrie 2014 - Un extremist maghiar obliga Primaria Mihai Viteazu sa-si faca site si in limba maghiara!

Apartamente noi, finalizate, inscrise in Cartea Funciara, racordate la utilitati, situate intr-o zona linistita: Campia Turzii, str. Cosbuc nr. 21. Informatii: 0723-501281.

02 Septembrie 2014 - SCANDAL pe tema finantarii pentru AEROPORTUL CLUJ

SCANDAL pe tema finantarii pentru AEROPORTUL CLUJ: Mihai Seplecan, fostul sef interimar al institutiei, il acuza pe vicepresedintele Ioan Oleleu ca a bagat Aeroportul International Cluj in incidenta

02 Septembrie 2014 - Alin Tise: PSD suspenda democratia prin OUG

De cand este la guvernare, PSD incalca permanent Constitutia Romaniei si statul de drept. Respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legislatiei nu mai este obligatorie ci doar o chestiune

02 Septembrie 2014 - REZULTATE BACALAUREAT TOAMNA 2014 Cluj: Peste 400 de contestatii au fost depuse

Un numar de peste 400 de contestatii au fost depuse la sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2014 in judetul Cluj, a anuntat conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj.

02 Septembrie 2014 - CFR Cluj a urcat pe podiumul Ligii I, iar "U" intre primele zece clasate

CFR Cluj a urcat pe podiumul Ligii i, dupa primele sase etape ale Ligii I de fotbal, in timp ce Universitatea Cluj se afla intre primele zece clasate.

02 Septembrie 2014 - A fost prins hotul de telefoane din Gheorgheni! Cum actiona

Politistii clujeni au identificat un tanar de 19 ani, banuit de furtul a doua telefoane mobile, prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 6.000 de lei.

02 Septembrie 2014 - Pensionarii floresteni se inghesuie sa-si primeasca legitimatiile de trasport gratuit

Sute de pensionari florestenii au luat cu asalt ghiseele Primariei Floresti, pentru a-si primi legitimatiile pe baza carora vor beneficia de transport gratuit in zona metropolitana Cluj.

02 Septembrie 2014 - Zeci de locuinte de pe Calea Turzii, dar si din cartierele Marasti, Intre Lacuri si Gheorgheni vor ramane fara apa marti si miercuri

Intre orele 08:30-16:00: Str.Buftea intre B-dul 21 Decembrie 1989 si str. Scortarilor

02 Septembrie 2014 - Concert de pian la Biserica cu Doua Turnuri

Concertul va fi sustinut de Fulop Istvan (pian, Germania) iar programul va cuprinde lucrari de Johann Sebastian Bach, Franz Liszt si Bartok Bela.

02 Septembrie 2014 - Primarul Emil Boc, pus la zid de PSD-isti: sa-si ceara scuze!

Desi se afala intr-o vizita la Cluj Napoca, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, nu a avut acces la noua sala polivalenta pentru ca primarul Emil Boc nu a dorit acest lucru.

02 Septembrie 2014 - De la plastic la imobiliare: Napochim isi continua transformarea

Actionarii producatorului clujean de mase plastice Napochim sunt convocati in adunare generala pe 29 septembrie, pentru a vota divizarea companiei.

02 Septembrie 2014 - "U" - CSMS Iasi. Macar din a treia incercare?

Universitatea intalneste luni seara pe CSMS Iasi. Acesta este al treilea meci pe teren propriu al clujenilor din acest campionat, iar in precedentele doua meciuri nu a reusit sa invinga.

02 Septembrie 2014 - PMP sustine un proiect de creare de locuri de munca la Campia Turzii

Prezenta la Cluj, prezidentiabilul PMP, Elena Udrea, a vorbit, alaturi de primarul Clujului, Emil Boc, si europarlamentarul PMP, Siegfried Muresan, de un proiect pe care partidul sustinut de Traian

02 Septembrie 2014 - Accident grav de circulatie in Huedin: fetita de 13 ani ranita grav pe trecerea de pietoni

Grav accident ieri dupa-masa in Huedin: o fetita care traversa strada regulamentar a fost lovita de o masina.

02 Septembrie 2014 - Perchezitii la Inspectoratul Scolar Cluj. Inspectorul general adjunct, retinut pentru luare de mita

Tunde Peter, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Cluj (ISJ), a fost retinuta de catre procurorii DNA Cluj, in urma unei perchezitii efectuate in cursul zilei de luni, pentru trafic

02 Septembrie 2014 - Peste 600 de locuri bugetate la cea mai mare universitate din tara, in sesiunea de toamna

Un numar de 634 locuri bugetate si peste 6.000 de locuri cu taxa, pentru programele de nivel licenta, vor fi puse la dispozitia celor care doresc sa devina studenti la zi ai Universitatii

02 Septembrie 2014 - Revirimentul CFR. "Feroviarii" au invins Petrolul in deplasare si sunt la doua puncte de lider. Petrolistii l-au facut "praf" pe arbitrul Coltescu

CFR Cluj s-a impus duminica seara pe terenul Petrolului dupa un joc incrancenat si doua cartonase rosii aratate de Sebastian Coltescu.

02 Septembrie 2014 - Cum l-a pedepsit IPS Andrei pe preotul bataus din Unguras. "Este o masura suficient de aspra pentru ce-a facut"

S-a imbatat la un botez, a batut un tanar pentru ca n-ar fi roman si a sfarsit in catuse, in masina politiei. Asa a decurs sfanta zi de duminica pentru preotul din localitatea Unguras. In asteptarea

02 Septembrie 2014 - Au cerut mita 20.000 de euro si ar fi luat 10.000. Uioreanu: Am primit 5.000 fara acte

Consilierul judetean Ioan Petran si presedintele suspendat CJ Cluj, Horea Uioreanu, au povestit la DNA Cluj cum s-au intalnit la sediul UTI Grup, in aprilie, cu milionarul Tiberiu Urdareanu.

02 Septembrie 2014 - CFR Cluj a anuntat pretul biletelor pentru amicalul de vineri cu Sahtior Donetk

Oficialii CFR Cluj au anuntat deja care vor fi preturile la biletele pentru amicalul impotriva echipei antrenate de Mircea Lucescu.