Înapoi la listarea arhivei

22 Noiembrie 2014 - Accident grav la Turda, o tanara a fost spulberata pe trecerea de pietoni!

In timp ce traversa strada spre scoala o adolescenta in varsta de 15 ani a fost grav accidentata de un sofer care nu i-a acordat prioritate.

22 Noiembrie 2014 - La Traviata emotioneaza teatrul liric din Cluj

Una dintre cele mai emotionante si captivante povesti de dragoste ale tuturor timpurilor are loc la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca, intr-un spectacol inegalabil La Traviata, de Giuseppe Verdi.

22 Noiembrie 2014 - Linia 1 de troleibuze, inlocuita cu autobuze in acest weekend

In weekendul 22-23 noiembrie, linia 1 de troleibuz va fi suspendata, insa se va circula cu autobuze.

22 Noiembrie 2014 - Cine sunt militarii care au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit la Sibiu

Cei opt militari care si-au pierdut viata in accidentul aviatic de vineri, 21 noiembrie, sunt comandorul Artur-Grigore Palfi, 46 ani, casatorit, un copil, capitanul medic Rares-Cosmin Moldovan, 34

22 Noiembrie 2014 - Patru tineri prinsi in flagrant in timp ce pradau un supermarket din Campia Turzii

Politistii din cadrul Politiei municipiului Campia Turzii au prins, in flagrant delict, patru persoane care sustrageau bunuri si produse alimentare dintr-un supermarket din Campia Turzii.

22 Noiembrie 2014 - Hoti de lemne din Turda, Calatele si Savadisla sanctionati de politisti

In doar doua zile, politistii au sanctionat contraventional 8 persoane pentru transport ilicit de material lemnos, in valoare totala de peste 5.000 lei, si au dispus confiscarea acestuia.

22 Noiembrie 2014 - Un elicopter militar decolat de la Campia Turzii s-a prabusit in judetul Sibiu. Opt persoane au decedat

Un elicopter militar ce a decolat de la baza de la Campia Turzii s-a prabusit, vineri dimineata, la limita dintre judetele Sibiu si Mures. In urma incidentului, opt persoane au decedat, iar alte doua

22 Noiembrie 2014 - EROUL din Bontida. A MURIT in accidentul de elicopter dupa ce scapase din 7 misiuni in IRAK si AFGANISTAN

Un tanar de 33 de ani din Bontida, tata a unui copil de un an si patru luni, s-a aflat printre victimele accidentului de elicopter din judetul Sibiu.

22 Noiembrie 2014 - Salina Turda are director o femeie. Cine este Simona Baciu?

Concursul pentru postul de director general al SC Salina Turda Durgau SA a fost castigat de Simona Maria Baciu.

22 Noiembrie 2014 - Criza continua la "U"-BT

Echipa de baschet masculin "U"-BT a ajuns la a opta infrangere consecutiva in toate competitiile. Clujenii au pierdut, vineri, la Timisoara, cu 89-85.

22 Noiembrie 2014 - Accident grav la intrare in Cluj-Napoca. Un om al strazii a fost lovit de o masina de gunoi

Potrivit martorilor, persoana respectiva se plimba, aparent fara motiv, chiar prin sensul giratoriu, iar masina de gunoi, care apartine firmei Rosal, nu ar fi vazut-o la timp si a lovit-o.

22 Noiembrie 2014 - Autobuzele din Clujul anilor '50, subiectul unei expozitii unice

Incepand cu data de 21 noiembrie, Biblioteca Centrala Universitara gazduieste expozitia "Transportul in comun din Clujul de altadata".