delonghi locuri munca

vezi toate articolele pe aceeasi tema
Afacerea care a depasit 30% din PIB-ul Clujului

Afacerea care a depasit 30% din PIB-ul Clujului

Parcurile industriale pot reprezenta motorul de crestere economica si de dezvoltare pe multiple planuri a unei zone, asa cum se intampla de cativa ani si in cazul Clujului.

Privite la inceput cu multe rezerve de decidenti, parcurile industriale clujene "trei functionale si unul in stadiul de mai mult


Miercuri, 27 August 2014, ora 00:35

Urmasii Nokia de la Cluj

Urmasii Nokia de la Cluj

La trei ani dupa retragerea investitorului vedeta Nokia, parcul industrial de la Jucu a ajuns la un grad de ocupare de 60%, cu patru companii active, potrivit datelor Tetarom.

Din parcul industrial de 154 ha, deocamdata doar 60% e acoperit prin contracte, iar patru dintre companiile cu spatii mai mult


Marti, 18 Februarie 2014, ora 00:16

IKEA neaga ca s-ar extinde la Cluj, cu o noua fabrica

IKEA neaga ca s-ar extinde la Cluj, cu o noua fabrica

Compania Ikea a anuntat, vineri, ca nu are de gand sa se extinda in Romania, in parcul industrial de la Jucu. Acest anunt infirma speculatiile din presa.

"Compania Ikea Group nu are in plan deschiderea unei unitati de productie in Romania, nici la Jucu, nici in alta localitate. Mentionam ca Ikea mai mult


Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 00:37

Se bat pe ajutoarele de stat de zeci de milioane de euro

Se bat pe ajutoarele de stat de zeci de milioane de euro

Marii investitori straini s-au obisnuit sa apeleze la statul roman pentru a obtine sprijin financiar. Consilierii PDL atrag atentia ca Guvernul Boc a fost mai darnic cu investiorii care au poposit la Cluj, in speta cu Bosch si DeLonghi.

S-au angajat sa investeasca in parcul Tetarom din Jucu, dar mai mult


Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 00:30

Iese sau nu Clujul din criza?

Iese sau nu Clujul din criza?

Cu toate ca nu multi clujeni declara ca o duc mai bine decat anul trecut, exista indicii serioase pentru depasirea recesiunii la nivel local.

Primele semne bune vin de pe piata muncii. Astfel, daca facem o comparatie a numarului de locuri de munca vacante raportate de angajatorii din judet pe mai mult


Luni, 12 August 2013, ora 00:55

Adapostul pentru catei vagabonzi din Cluj va fi extins. Cat costa

Numarul cateilor adoptati in Cluj-Napoca a crescut de patru ori in septembrie fata de lunile anterioare, pe fondul scandalului in centrul caruia a fost propunerea de eutanasiere a cainilor maidanezi.

In adapostul pentru catei din Cluj-Napoca se afla acum 132 caini. Dintre acestia 85 au fost mai mult


Joi, 03 Octombrie 2013, ora 00:34

DeLonghi mai construieste o fabrica in Jucu pana in toamna

DeLonghi mai construieste o fabrica in Jucu pana in toamna

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a precizat ca documentele pentru cosntruirea fabricii la Tetarom III au fost deja depuse.

"Cea de-a doua fabrica ar trebui sa fie finalizata pana in toamna acestui an. Decizia de construire a celei de-a doua unitati de productie a fost luata mai mult


Miercuri, 15 Mai 2013, ora 00:11

O noua fabrica a companiei DeLonghi la Jucu

O noua fabrica a companiei DeLonghi la Jucu

Compania DeLonghi, producator italian de electrocasnice, va construi a doua fabrica in Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judetul Cluj, unde se vor produce componente pentru expresoarele de cafea, care se asambleaza in prima fabrica, achizitionata de la Nokia.

Presedintele Consiliului mai mult


Marti, 14 Mai 2013, ora 19:06

Oamenii din Consiliul Judetean, agenti de recrutare pentru multinationale

Oamenii din Consiliul Judetean, agenti de recrutare pentru multinationale

De'Longhi face recrutari de personal. Pana in prezent, se pare, doar liberalii presedintelui Consiliului Judetean, Horea Uioereanu, au avut acces la aceasta informatie. Dintr-un email intern reiese ca unele posturi vor fi impartite "apropiatilor".

Pentru o parte din personalul angajat de mai mult


Vineri, 21 Iunie 2013, ora 12:20

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook