Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.433 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Procesul sefului Interservisan, Pop Teofil, trimis spre rejudecare

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 16:26

Procesul sefului Interservisan, Pop Teofil, trimis spre rejudecarePotrivit judecatorilor de la Tribunalul Cluj, procesul medicului clujean Pop Teofil a fost trimis spre rejudecare la Judecatoria Cluj Napoca. Ieri, magistratii au decis sa admita "contestatia formulata de inculpatul Pop Teofil impotriva incheierii penale f.nr. din data de 19 iunie 2015 a Judecatoriei Cluj-Napoca, pronuntata in dosarul nr.513/211/2014/a1*, pe care o desfiinteaza in intregime si dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la judecatorul de camera preliminara de la instanta de fond

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Elev clujean de 10 ani, batut si cu mana rupta chiar in autobuzul scolar!

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 16:25

Elev clujean de 10 ani, batut si cu mana rupta chiar in autobuzul scolar!Bunica elevului sustine ca agresiunea asupra nepotului sau s-a produs la orele diminetii, chiar in autobuzul care transporta elevii romi din Pata Rat la Scoala Gimnaziala "Traian Darjan" din cartierul Someseni. Micutul Bogdan Claudiu, elev in clasa a IV-a la scoala mai sus pomenita povesteste ca, imediat dupa ce s-a urcat in autobuz, s-a trezit ridicat de pe scaun, zgariat si apoi trantit la pamant de catre mama unui alt elev aflat cu el in autobuz.
"M-a aruncat cu mana direct intr-o bara a

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Gazeta de Cluj ]

26 de milioane de euro pentru alimentele nevoiasilor, depusi in conturile directorilor APIA

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 13:27

26 de milioane de euro pentru alimentele nevoiasilor, depusi in conturile directorilor APIADirectorii APIA Dorel Benu, Melinda Kerekes si Anton Giminadis sunt acuzati de spalare de bani si abuz in serviciu. Ei sunt acuzati ca au trimis 26 de milioane de euro intr-un cont din Cipru.
Potriviti DNA, in anul 2012, pentru implementarea Planului Anual de Distributie de Alimente pentru persoane defavorizate (PEAD), Romania a beneficiat de fonduri europene, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE de adoptare a planului de repartizare catre state membre a resurselor pentru furnizarea

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Gazeta de Cluj ]

INALTA CURTE INCALCA CEDO

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 13:27

INALTA CURTE INCALCA CEDOPotrivit luju.ro, Romania are grave probleme cu respectarea Drepturilor Omului din cauza "culoarelor" create la varful marilor instante si parchete sub regimul Basescu - scapate de sub control dupa plecarea acestuia - "culoare" care transforma procesele penale in adevarate mascarade judiciare in care se lucreaza numai cu materialul parchetului, judecatorii respingand in bloc toate exceptiile si probatoriile apararii. Acest refuz sistematic se datoreaza in special lipsei raspunderii reale a

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Se repara drumul dintre Baisoara si Muntele Baisorii

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 13:26

Se repara drumul dintre Baisoara si Muntele BaisoriiPrin Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat a Judetului Cluj, entitate subordonata Consiliului Judetean Cluj, se deruleaza lucrari de reparatii pe DJ 107 R, intre Baisoara si Muntele Baisorii.

Pe acest sector de drum, intre km 28+650 si km 47+350 se fac

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Incep pregatirile pentru sezonul de ski: se lucreaza la drumul spre Muntele Baisorii

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 13:26

Incep pregatirile pentru sezonul de ski: se lucreaza la drumul spre Muntele BaisoriiPrin Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat a Judetului Cluj, entitate subordonata Consiliului Judetean Cluj, se deruleaza lucrari de reparatiipe DJ 107 R, intre Baisoara si Muntele Baisorii.

Pe acest sector de drum, intre km 28+650 si km 47+350 se fac plombari, respectiv, reparatii ale covorului asfaltic, cu mixtura asfaltica BA16.

Pana la ora actuala, s-au frezat suprafetele degradate (gropile) pe o lungime de 10 km (intre km 28+650 si km 38+650) si au demarat

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Gazeta de Cluj ]

15 ani IMPLINIEsI de un magazin din CLUJ ce face parte dintr-un BRAND!

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 13:26

15 ani IMPLINIEsI de un magazin din CLUJ ce face parte dintr-un BRAND!Un magazin din Cluj se sarbatoreste in aceasta luna. Este vorba de Metro Cash & Carry Cluj, care sarbatoreste anul acesta 15 ani de existenta. Deschis din octombrie 2000, Metro Cluj se numara printre primele magazine inaugurate in companie, de la intrarea sa pe piata romaneasca.

"Ne bucuram de privilegiul unei relatii de peste 15 ani cu METRO Romania. Buna colaborare si parteneriatul de incredere ne-au sustinut in afacerea noastra pe parcursul acestor ani. Apreciem programele si initiativele

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Procesul sefului Interservisan, Pop Teofil, trimis spre rejudecare

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 13:26

Procesul sefului Interservisan, Pop Teofil, trimis spre rejudecarePotrivit judecatorilor de la Tribunalul Cluj, procesul medicului clujean Pop Teofil a fost trimis spre rejudecare la Judecatoria Cluj Napoca. Ieri, magistratii au decis sa admita "contestatia formulata de inculpatul Pop Teofil impotriva incheierii penale f.nr. din data de 19 iunie 2015 a Judecatoriei Cluj-Napoca, pronuntata in dosarul nr.513/211/2014/a1*, pe care o desfiinteaza in intregime si dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la judecatorul de camera preliminara de la instanta de fond

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Cetate dacica a fost nivelata cu buldozerul

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 11:53

Cetate dacica a fost nivelata cu buldozerulCetatea dacica de la Starciu, din comuna salajeana Horoatu Crasnei, a fost nivelata cu buldozerul de catre reprezentantii Asociatiei Crescatorilor de Bovine din comuna. Primarul Florian Sur ridica din umeri si spune ca, pe de-o parte, nici reprezentantii asociatiei nu l-au anuntat de lucrarile pe care le aveau programate in zona (nivelau, se pare, terenul pentru amenajarea unui drum forestier), iar pe de alta parte, recunoaste ca, si daca l-ar fi anuntat, nu stia ca acolo - pe teritoriul

Life Show / stiri Life Show10 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Sti pentru ce a primit Romania, 483 de milioane de euro de la UE?

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 23:25

Sti pentru ce a primit Romania, 483 de milioane de euro de la UE?Romania a incasat 483 de milioane de euro intr-o singura zi. Banii vin de la Comisia Europeana pentru decontarea cheltuielilor din cadrul programului POSDRU, finantat cu fonduri europene.

"Ministerul Fondurilor Europene impreuna cu Guvernul Romaniei continua eforturile de sprijinire a beneficiarilor in implementarea proiectelor, de verificare si validare a cererilor de plata si de rambursare.

Citeste si :

Senatul Romaniei discuta despre inchisorile CIA
Cele 483 milioane de euro

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Gazeta de Cluj ]

MUSAFIRUL de 'RAZBOI'de la Aeroportul Avram Iancu. Vezi VIDEO!

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 23:25

MUSAFIRUL de 'RAZBOI'de la Aeroportul Avram Iancu. Vezi VIDEO!Avionul militar de transport C-17 Globemaster III a aterizat pe aeroportul international "Avram Iancu" din Cluj - Napoca.

Aeronava C-17 este unul dintre cele mai mari avioane de transport din lume, iar aparatul trimis in Romania face parte din flota de transport strategic a NATO (Strategic Air Capability), cu baza la Papa, in Ungaria, conform monitorulcj.

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Senatul Romaniei discuta despre inchisorile CIA

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 16:25

Senatul Romaniei discuta despre inchisorile CIAComisia de Aparare a Senatului cere conducerii Senatului o discutie privind oportunitatea infiintarii unei noi comisii de ancheta privind presupusele inchisori secrete CIA din Romania.

Solicitarea vine dupa o intrevedere cu oficialii comisiei LIBE din Parlamentul European, comisie destinata investigatarii noilor informatii care plaseaza Romania printre tarile suspecte ca au gazduit centre de detentie CIA.

Comisia de

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Directori din cadrul APIA au prejudiciat bugetul UE cu 26 milioane euro

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 16:25

Directori din cadrul APIA au prejudiciat bugetul UE cu 26 milioane euroProcurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, luni, perchezitii la sediile Agentiilor de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Bucuresti si Ilfov, dar si perchezitii domiciliare in 18 locatii situate in judetele Dambovita, Ilfov, Giurgiu si municipiul Bucuresti, intr-un dosar de coruptie si fraude cu fonduri europene, comise in anul 2012.

In aceasta cauza, sunt vizati directori din conducerea APIA

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Elena UIOREANU: Cum arata scoala, asa va fi si tara!

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 13:27

Elena UIOREANU: Cum arata scoala, asa va fi si tara!Deputatul clujean din PNL, Elena Uioreanu a transmis presei un comunicat ce are ca tema perfectionarea educatiei din Romania.Potrivit acesteia, PNL are ca scop principal pentru urmatoarea guvernare, sa construiasca o reforma demna de cea implementata de Spiru Haret.
"Cum arata scoala, asa va fi si tara! PNL trebuie sa-si reia menirea sa istorica, de a fi principalul instrument politic al modernizarii nationale. PNL nu are nevoie sa inventeze roata si sa caute modele reformatoare in alta parte,

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Buda cere demisia ministrului Agriculturii. VEZI de ce

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 13:27

Buda cere demisia ministrului Agriculturii. VEZI de ceEuroparlamentarul clujean cere demisia ministrului Agriculturii Daniel Constantin, pe care il acuza de caderea in parlament a ordonantei privind irigatiile.
"Ii solicit public demisia ministrului Daniel Constantin din cauza incapacitatii domniei sale de a face tot ceea ce este necesar astfel incat proiectul de lege privind irigatiile, sa treaca in Camera Deputatilor. Aceasta lege era extrem de importanta deoarece, prin respingerea ei, se face practic imposibila absorbtia a 435 de milioane de

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Peste 44.000 de interceptari SRI in 2014

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 13:26

Peste 44.000 de interceptari SRI in 2014Unul dintre cele mai sensibile puncte din raportul de activitate al SRI pe anul 2014 a fost cel legat de mandatele de interceptare.
Conform documentului, mai mult de 44.000 de interceptari au fost autorizate anul trecut:

"In 2014 au fost puse in executare 44.759 acte de autorizare, distributia fiind urmatoarea:

- 2.762 mandate de securitate nationala, din care 2.496 pentru SRI

- 42.263 mandate de supraveghere tehnica si 2.410 ordonante apartinand structurilor Ministerului Public si DNA.

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Mihaela Pasalega, avocatul BRD, tine sub roba debitorul si creditorul

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 13:25

Mihaela Pasalega, avocatul BRD, tine sub roba debitorul si creditorulMihaela Pasalega este unul dintre avocatii clujeni care are un contract de colaborare stabil cu BRD Cluj. Preferinta celor de la BRD pentru Pasalega poate fi explicata si prin faptul ca face afaceri cu fostul sef al BRD Cluj, Mihai Teodorescu. Avocatul clujean a reusit performanta de a reprezenta, intr-un proces de insolventa al firmei clujene Acvatec Instal, atat pe debitor, societatea mentionata anterior, car si pe creditor, BRD Cluj.

Decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, spune ca un avocat,

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Cercetatorii UBB recunoscuti de Elsevier, cea mai mare editura stiintifica din lume

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 11:57

Cercetatorii UBB recunoscuti de Elsevier, cea mai mare editura stiintifica din lumeElsevier, lider mondial in furnizarea de produse si solutii de informare pentru mediul stiintific, in colaborare cu cea de a treia Conferinta pentru Acces la Literatura Stiintifica din Romania - Rolul infrastructurii informationale in dezvoltarea cunoasterii si inovarii, anunta nominalizarile pentru Scopus Awards Romania 2015, primul eveniment de recunoastere globala a mediului stiintific din Romania.

"Romania a avut o crestere considerabila in domeniul cercetarii in ultimii zece ani. Aceste

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Urmeaza " Targul de la Negreni ". Vezi cand are loc evenimentul...

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 10:25

Urmeaza " Targul de la Negreni ". Vezi cand are loc evenimentul...Targul de la Negreni din aceasta toamna se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, mai exact intre 8 si 10 octombrie. Ca in fiecare an, targul va aduna mestesugari si comercianti din toate colturile tarii.

Targul cu o traditie de cateva secole se organizeaza in toamna fiecarui an, in al doilea sfarsit de saptamana a lunii octombrie, pe malul Crisului Repede, in localitatea Negreni. Satul este asezat pe drumul european E60, la 10 km de Piatra Craiului, spre Cluj.

Targul este asemanator cu

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Replicile fara perdea dintre David Ciceo si Mihai Seplecan!

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:28

Replicile fara perdea dintre David Ciceo si Mihai Seplecan!Pacea dintre conducerea Consiliului Judetean Cluj si directorul de la Aeroportul International Avram Iancu, David Ciceo, s-a incheiat. Dupa ce saptamana trecuta, Mihai Seplecan a promovat pe ordinea de zi un proiect de hotarare cu privire la revocarea lui Ciceo din Consiliul de Administratie de la aceeasi institutie la care el este director s-a iscat un scandal intre cei doi, cu replici ce contin acuzatii de ordinul penalului.

Marul discordiei dintre Ciceo si Seplecan

Aparent, directorul

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Cluj Arena se re-afunda in datorii in 2016, daca ramane societate comerciala

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:28

Cluj Arena se re-afunda in datorii in 2016, daca ramane societate comercialaDevenit deja un subiect dezbatut in ultimele trei luni, Cluj Arena are in continuare conturile blocate si se indreapta doar spre insolventa. Motivul pentru care inca nu a fost declarata insolventa, este ca directorul stadionului nu ar alege acest aspect ca solutie salvatoare. De la momentul in care cei de la conducerea Cluj Arena au anuntat ca le-au fost inghetate conturile la o zi dupa festivalul UNTOLD, Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj a explicat ca singura solutie ce

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Oprisan, pasuit inca o luna de Curtea de Apel

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:26

Oprisan, pasuit inca o luna de Curtea de ApelProcesul in care presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, trimis in judecata de DNA in 2006, este acuzat de abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals s-a amanat pentru data de 28 octombrie la Curtea de Apel Cluj.

Avocatul lui Marian Oprisan, Gheorghita Mateut, a declarat presei, la Curtea de Apel Cluj, ca la termenul din 28 octombrie vor fi audiati mai multi martori ai apararii. "Instanta a decis amanarea cauzei si a dat un nou termen pe 28 octombrie in

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Fostul prim-procuror corupt, Veturia Moldovan, are sanse sa iasa din arest in aceasta luna

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:26

Fosta judecatoare din Bistrita-Nasaud afla in aceasta toamna daca va putea iesi din inchisoare. Dupa ce a fost gasita vinovata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, fostul procuror sef al Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, Adriana Veturia Moldovan, a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu executare.

Veturia Moldovan, fostul prim-procuror din Bistrita Nasaud, a facut o cerere de contestare a arestului cu executare pe care l-a primit in sentinta din primavara. Desi din martie

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Elena Udrea vrea limitarea cazurilor in care se dispune arestul. Avocatul Clujean Teodorian Cornoiu explica efectele unei astfel de legi

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:26

Elena Udrea vrea limitarea cazurilor in care se dispune arestul. Avocatul Clujean Teodorian Cornoiu explica efectele unei astfel de legiDeputatul Elena Udrea va organiza, saptamana viitoare, o dezbatere pe marginea conditiilor din arest, dorind ca, ulterior, sa initieze un proiect care sa puna in acord legislatia in domeniu cu recomandarile internationale, o prevedere urmand sa fie si limitarea cazurilor in care se dispune arestul.

Elena Udrea spune ca exista doua rapoarte ale unor organisme internationale, inclusiv unul al ONU, cu privire la conditiile din arest, iar recomandarile cuprinse in cadrul acestora trebuie sa

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Gazeta de Cluj ]

"Fumatul ucide. Istoria nu". In culisele unui viciu transformat in muza

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:26

"Fumatul ucide. Istoria nu". In culisele unui viciu transformat in muzaO continuare a proiectului cultural de anvergura "Patima si viciu. Arta si Fum", editia a doua realizata de Ancuta-Lacramioara Chis si Ucu Bodiceanu, a fost lansata recent la Cluj sub motto-ul "Fumatul ucide. Istoria nu". Volumele, fara precedent in colectiilor bibliofililor, cuprind imagini inedite cu personalitati din istoria Romaniei bucurandu-se de acest viciu, care pe vremea lor era un simplu moft. Acest viciu, subliniaza Bodiceanu, este sigurul care a declansat o adevarata arta care pune

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Nationalismul la romani dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:26

Nationalismul la romani dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor"Nationalism si patriotism nu este totuna.[...] Nationalismul implica o actiune asumata cu orice risc, agreata sau mai putin agreata de totalitatea indivizilor unui stat si presupune istorismul. Patriotismul se ridica deasupra politicului si nu implica istorismul. Patriotismul este o stare de gratie. Cand Tudor Vladimirescu scria in 1821 ca [...] patrie se chiama poporul iar nu tagma jefuitorilor. [...] incarcatura mesajului tinde spre patriotism, starea de gratie, facand din Tudor un erou al

Life Show / stiri Life Show10 vizite[ Gazeta de Cluj ]

CJ Cluj transforma RAADPP si paveaza drumul pentru un credit

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:25

CJ Cluj transforma RAADPP si paveaza drumul pentru un creditConsilierii judeteni au trecut in sfarsit proiectul de hotarare "privind stabilirea unor masuri pentru organizarea serviciului public comunitar de administrare a domeniului public si privat al Judetului Cluj", pe scurt reorganizarea RAADPP intr-o directie a administratiei judetene. De asemenea, s-a aprobat finantarea Programului de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene din surse de la bugetul judetului Cluj, bugetul de stat, credite bancare si fonduri nerambursabile, ceea ce inseamna

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Compania de Transport Public cumpara troleibuze noi si autobuze second

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:25

Compania de Transport Public cumpara troleibuze noi si autobuze secondCompania de Transport Public (CTP) din Cluj-Napoca se pregateste de un an aglomerat. Are de analizat trei oferte pentru un acord cadru prin care vor fi achizitionate maxim 20 de troleibuze noi, si in acelasi timp a pus o comanda la partenerii sai din Franta pentru zece autobuze noi care sa deserveasca zona metropolitana. In transportul din oras urmeaza si marea schimbare: demararea sistemului de ticketing electronic, care a fost anuntat de primarul Emil Boc pentru aceasta luna.

Compania de

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Groful Mikes din Floresti a fost considerat criminal de razboi

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:25

Groful Mikes din Floresti a fost considerat criminal de razboiAgentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor a cerut Primariei din Floresti sa completeze dosarul de despagubire inregistrat in anul 2010 cu mai multe documente care sa demonstreze ca terenurile cerute la Floresti sunt de drept ale mostenitorilor contelui Alexandru Mikes. Interesant este ca ANRP mentioneaza o sentinta civila din 2006 de la Judecatoria Cluj, in care este retinut ca groful ar fi putut fi considerat criminal de razboi. Gazeta de Cluj a intrat in posesia unei copii a

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Gazeta de Cluj ]

Tipete din unicul adapost destinat victimelor violentei domestice: "Tati mi-a tras un pumn in ureche si-am asurzit pe loc... "

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 07:25

Tipete din unicul adapost destinat victimelor violentei domestice: "Tati mi-a tras un pumn in ureche si-am asurzit pe loc... ""Le-am adus, pe toate patru, noaptea, din Parcul Municipal..."

Adolescenta - asupra careia am convenit impreuna sa nu-i dau nici macar initialele numelui - scrie cu litere, frumos caligrafiate, pe masa lucioasa a adapostului pentru victimele violentei domestic, un poem tulburator: "Te-ai intrebat cumva vreodata.../ A putut simti cineva ce ai simtit tu? / Ai incercat sa faci ceva in viata? / Toti ti s-au impotrivit si au spus: NU. // Ei, bine, nu toti vor fi de acord cu tine / Dar de la mine sa

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Gazeta de Cluj ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Nici nu e gata, ca si demoleaza Catedrala greco-catolica din Piata Cipariu - FOTO
Constructorii de la Catedrala greco-catolica din Piata Cipariu s-au apucat de demolat ce au ...
SCANDAL dupa ce mai multe ONG-uri au aflat ca o banda auto va fi construita de-a lungul Somesului
Mai multe asociatii din Cluj au luat atitudine dupa ce au aflat ca raul Somes ar urma sa fie ...
Accident spectaculos aproape de centrul Clujului. Un VW Passat s-a rasturnat in mijlocul strazii - VIDEO
Un accident spectaculos a avut loc, in jurul orei 2:15, pe Calea Dorobantilor din Cluj-Napoca. Un VW ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook