Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.926 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

La RAADPP Cluj, contractele se jumulesc indiferent ca-i Bota sau Avram

Sambata, 23 August 2014, ora 09:12

La RAADPP Cluj, contractele se jumulesc indiferent ca-i Bota sau Avram La RAADPP Cluj cei care conduc regia clujeana o fac dupa modelul fanariot.

Unul dintre fostii directori ai institutiei, pesedistul clujean Liviu Bota, dupa ce a incasat salarii babane fara sa mute macar un scaun, iar fiul lui vitreg a incheiat contracte pe banda rulanta, si-a dat demisia fara sa fie tras la raspundere. De asemenea, reamintim ca un audit facut la RAADPP Cluj a aratat ca Mircea Avram a dat o gramada de tunuri, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa revina in functia de sef. In

Actualitate / stiri Actualitate 39 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Mihai Seplecan, desemnat de Marius Nicoara pentru semnarea protocolului cu PDL

Vineri, 22 August 2014, ora 16:12

Mihai Seplecan, desemnat de Marius Nicoara pentru semnarea protocolului cu PDL Ieri, in sedinta biroului Biroului Permanent Judetean al PNL Cluj, la propunerea presedintelui Marius Nicoara, Mihai Seplecan, presedintele executiv al organizatiei, a fost votat pentru a i se delega dreptul de semnatura asupra protocoalelor cu PDL, sau alte formatiuni politice, asociatii, societati, dreptul de semnatura asupra desemnarii alesilor locali, tot ce priveste relatia partidului cu alte .

Totodata, Mihai Seplecan a fost numit presedinte interimar al PNL Huedin, in urma demisiei

Actualitate / stiri Actualitate 28 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Curse aeriene spre Varsovia de pe Aeroportul "Avram Iancu" Cluj

Joi, 21 August 2014, ora 16:14

Curse aeriene spre Varsovia de pe Aeroportul "Avram Iancu" Cluj O noua companie aeriana va opera zboruri Cluj-Napoca - Varsovia si retur incepand cu data de 27 octombrie.

Este vorba despre Eurolot, subsidiara LOT Polish Airlines, care va introduce ruta Varsovia -

Actualitate / stiri Actualitate 53 vizite [ Gazeta de Cluj ]

CEC Bank a aprobat creditul pentru Aeroportul Cluj

Joi, 21 August 2014, ora 15:39

CEC Bank a aprobat creditul pentru Aeroportul Cluj Aeroportul International Cluj a scapat de insolventa: CEC Bank a aprobat creditul pentru plata lucrarilor efectuate la pista aeroportului, astfel ca biletele la ordin detinute acum de Garanti Bank pot fi achitate. Acest lucru inseamna ca aeroportul clujean nu mai risca sa intre in incapacitate de plata sau sa ajunga pe lista rau-platnicilor din sistemul bancar.

In saptamana in care a ocupat functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, cu atributii de presedinte, Mihai Seplecan a

Business / afaceri 14 vizite [ Gazeta de Cluj ]

De la Gaci la Dragnea, toata lumea stia ca APRON-ul care l-a doborat pe Uioreanu e ilegal

Joi, 21 August 2014, ora 15:39

De la Gaci la Dragnea, toata lumea stia ca APRON-ul care l-a doborat pe Uioreanu e ilegal In propunerea de arestare a lui Horea Uioreanu, unul din principalele argumente ale DNA este ca platforma de parcare aeronave APRON 4 s-a construit "in lipsa oricaror forme legale si transparente de evaluare si acordare a unei astfel de lucrari finantate din bani publici, prin ignorarea principiilor concurentei si transparentei stabilite de legiuitor".

Cu toate acestea, pentru APRON 4 se pare ca exista deja un certificat de urbanism, asa cum arata conversatia telefonica inregistrata de DNA,

Personalitati / Horea Uioreanu 74 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Fuziunea incepe la Cluj: Liberalul cu lipici la pedelisti

Luni, 28 Iulie 2014, ora 14:01

Fuziunea incepe la Cluj: Liberalul cu lipici la pedelisti Sambata aceasta, noua uniune din dreapta politica a fost consfintita si la Cluj la o... nunta! Este vorba despre casatoria democrat-liberalului Ovidiu Visan, fost director adjunct la Inspectoratul Teritorial de Munca, unde a fost invitat si un liberal clujean, Mihai Seplecan.

Printre invitatii in mare majoritate membri PDL, in randul carora au fost si liderii locali Emil Boc, Daniel Buda sau Radu Moisin, Mihai Seplecan a dovedit ca este deja cel mai bine integrat in fuziune, potrivit unor

Actualitate / stiri Actualitate 118 vizite [ Gazeta de Cluj ]

O noua metoda de inselaciune: politisti si bani falsi

Luni, 28 Iulie 2014, ora 11:45

O noua metoda de inselaciune: politisti si bani falsi IPJ Cluj atrage atentia asupra faptului ca autoritatile romane au identificat a noua metoda de inselaciune, denumita "politistii si banii falsi".

Modul de operare

Totul incepe cu un apel pe care victima il primeste acasa pe telefonul fix, precizeaza reprezentantii politiei clujene. Infractorul contacteaza potentiala victima, pensionar care tocmai a primit pensia. Acesta se prezinta ca fiind ofiter de politie si informeaza victima ca banii pe care tocmai i-a primit de la postas sunt falsi

Actualitate / politia 73 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Steluta Cataniciu pleaca din PNL

Luni, 28 Iulie 2014, ora 11:29

Steluta Cataniciu pleaca din PNL Deputatul clujean liberal Steluta Cataniciu, vicepresedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a demisionat din PNL si s-a inscris in Partidul Liberal Reformator. Potrivit unor surse, demersul Stelutei Cataniciu vine ca urmare a fuzionarii PNL cu PDL, lucru cu care

Actualitate / stiri Actualitate 64 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Conducerea Consiliului Judetean, preluata de liberali

Luni, 28 Iulie 2014, ora 05:20

Conducerea Consiliului Judetean, preluata de liberali Noua majoritate din Consiliul Judetean (CJ) Cluj incearca inca o data sa isi spuna cuvantul si sa impuna un lider al institutiei care sa ii reprezinte. Acesta va fi cel mai probabil Mihai Seplecan, care va lua locul vicepresedintelui CJ Ioan Oleleu, indepartat la viitoare sedinta, si apoi va fi desemnat pentru a exercita atributiile de presedinte. In acest sens, ordinea de zi a sedintei de joi cuprinde deja proiecte de hotarare pentru a face rocada astfel incat sa nu mai existe posibilitatea

Actualitate / stiri Actualitate 191 vizite [ Gazeta de Cluj ]

CNCD pune lacat pe "comoara" ravnita de drumari

Luni, 28 Iulie 2014, ora 05:16

CNCD pune lacat pe "comoara" ravnita de drumari CNCD a dat castig de cauza societatii Diferit, care a contestat castigarea licitatiei pentru refacerea modernizarea cailor de acces spre centrul istoric de catre societatea Viarom. Diferit este singura societate din cele cinci inscrise la concurs care a avut o oferta admisa de Primaria Cluj-Napoca. Decizia consiliului va fi probabil contestata in instanta, dar inseamna blocarea lucrarilor deja demarate si, implicit, un haos sporit in traficul clujean.

SC Antrepriza de Reparatii si Lucrari -

Business / stiri Business 99 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Boc se jura ca ramane transparent

Luni, 28 Iulie 2014, ora 05:10

Boc se jura ca ramane transparent Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a renuntat in 30 mai, printr-un ordin al ministrului, la obligativitatea procedurii de informare in situatia eliberarii avizelor de urbanism.

Este vorba despre o modificare a Ordinului nr. 2701/2010 privind informarea si consultarea publicului, prin eliminarea articolului 4, care prevede ca "Documentatiile de urbanism si amenajare a teritoriului care se aproba fara respectarea prezentului ordin sunt nule de drept".

Primarul Emil Boc a

Actualitate / stiri Actualitate 59 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Parkingul studentilor a ramas repetent

Luni, 28 Iulie 2014, ora 05:08

Parkingul studentilor a ramas repetent Primaria Cluj-Napoca a scos la mezat pentru a doua oara contractul pentru Planul Urbanistic de Detaliu, studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, proiectul pentru autorizatia de construire, detaliile tehnice de executie si caietul de sarcini pentru un parking suprateran pe strada Pastorului nr. 67-69. Este vorba despre mult-asteptatul parking din campusul Hasdeu, unde la 5.200 de locuri de cazare si numai 76 de locuri de parcare.

Au ratat primul tren

In prima faza, contractul, scos la

Actualitate / stiri Actualitate 66 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Politia Locala din Primarie a dat peste 11.000 de amenzi pentru parcari

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 11:45

Politia Locala din Primarie a dat peste 11.000 de amenzi pentru parcari De la inceputul anului si pana in prezent inspectorii din cadrul Serviciului Control trafic rutier si cei ai Serviciului Ordine si Siguranta Publica au aplicat peste 11.200 de sanctiuni contraventionale si au ridicat 1530 autovehicule conducatorilor auto care au oprit sau au stationat neregulamentar pe domeniul public.

Sanctiunile au fost aplicate in conformitate cu OUG nr. 195/2002, HCL nr. 61/2014 si HCL nr. 26/2010 (valoarea unei sanctiuni este cuprinsa intre 200 si 400 de lei).

2.360

Actualitate / stiri Actualitate 55 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Sistem de iluminat pe fonduri elvetiene la Cluj

Joi, 24 Iulie 2014, ora 12:21

Sistem de iluminat pe fonduri elvetiene la Cluj Primaria Cluj-Napoca va implementa in curand un sistem de iluminat modern si ecologic, prin intermediul caruia se preconizeaza reduceri importante la consumul de energie electrica.

Guvernul Elvetian a aprobat saptamana trecuta proiectul depus de Primaria Cluj-Napoca in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman, Obiectivul 1 al Ariei de concentrare 4 - Imbunatatirea mediului inconjurator, prin care ne propunem modernizarea iluminatului interior pentru 2 cladiri ale Primariei

Business / stiri Business 38 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Fiii Satului Jucu, sarbatoriti la sfarsit de saptamana

Joi, 24 Iulie 2014, ora 11:18

Fiii Satului Jucu, sarbatoriti la sfarsit de saptamana In acest sfarsit de saptamana, Primaria Jucu a invitat toti cetatenii comunei, alaturi de reprezentanti ai Prefecturii Cluj, Consiliului Judetean, dar si senatorul Alin Tise, parlamentarul Ioan Oltean de la Bistrita, europarlamentarul Daniel Buda si zeci de artisti, pentru a sarbatori Fii Satului, traditie locala cu o lunga istorie.

Programul este unul variat, pentru toate varstele. Ziua de sambata va fi dedicata competitiilor sportive. Dimineata, copii se vor intrece la cupa comunei Jucu la

Life Show / stiri Life Show 60 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Finul lui Cordos, Valentin Tatar, a "ciripit" din trei dosare. Ceilalti infractori sunt urmariti penal

Joi, 24 Iulie 2014, ora 10:03

Finul lui Cordos, Valentin Tatar, a "ciripit" din trei dosare. Ceilalti infractori sunt urmariti penal Finul senatorului Alexandru Cordos(PSD), Valentin Tatar, a semnat un acord de recunoastere cu fostii lui colegi de la Directia Nationala Anticoruptie(DNA) pentru trei dosare diferite, conform unor surse oficiale.

Tatar era ciripitorul PSD din interiorul organului anticoruptie. Greii PSD-ului Oleleu, Lapusan si Cordos sunt doar cativa dintre beneficiarii informatiilor.

Fostul ofiter DNA Valentin Tatar a recunoscut de doua ori ca a oferit informatii nedestinate publicitatii, dar si ca a

Actualitate / stiri Actualitate 81 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Doi clujeni au inventat un implant dentar revolutionar

Joi, 24 Iulie 2014, ora 09:17

Doi clujeni au inventat un implant dentar revolutionar Doi cercetatori clujeni au inventat tip de implant dentar unic in lume, care are o mobilitate asemanatoare dintelui natural.

Inginerul Dumitru Pop, profesor universitar la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN), si medicul Avram Manea, rezident la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala, au inventat un implant dentar experimental care reproduce "mobilitatea fiziologica a dintilor".

Cei doi au lucrat cot la cot de cativa ani, uneori de dimineata pana seara, si au creat sapte variante de

Actualitate / stiri Actualitate 114 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Finul senatorului CORDOS, ofiterul DNA Valentin Tatar, a luat 1 an si jumatate de inchisoare cu suspendare

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 13:52

Finul senatorului CORDOS, ofiterul DNA Valentin Tatar, a luat 1 an si jumatate de inchisoare cu suspendare Finul senatorului pesedist Alexandru Cordos, ofiterul DNA Valentin Tatar, a luat de 1 an si sase luni de inchisoare cu suspendare conditionata in urma unui acord de intelegere cu procurorii.

El este acuzat de trei infractiuni din doua dosare.

Pedeapsa pe care a primit-o Valentin Tatar este mai mica fata de cea a lui Mihnea Iuoras, fostul subprefect, care pentru complicitate la acceasi infractiuni, de darea de informatii nedestintate publicatii, a primit 2 ani de amanare a pedepsei.

Actualitate / stiri Actualitate 87 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Bricostore vine in locul Baumax

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 12:36

Bricostore vine in locul Baumax Dupa ce Baumax va inchide toate magazinele de bricolaj si materiale de constructie din tara, la Cluj vor deschide magazine cei de la Bricostore. Acest brand s-a alaturat grupului Kingfisher la data de 1 Iunie 2013, in urma achizitionarii celor 15 magazine Bricostore ale grupului francez Bresson.

Kingfisher este primul distribuitor european de produse de amenajare a locuintei si numarul 3 pe plan mondial. Grupul detine peste 1 000 de magazine in 9 tari, are peste 80 000 de persoane angajate

Business / afaceri 111 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Cluj IT Cluster are sprijinul Ministerului pentru Societatea Informationala

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 08:15

Cluj IT Cluster are sprijinul Ministerului pentru Societatea Informationala Reprezentantii Cluj IT Cluster, cel mai important cluster in domeniul IT la nivel national, au organizat la sfarsitul saptamanii trecute o intalnire la nivel inalt cu oficiali ai Ministerului pentru Societatea Informationala, ai autoritatilor locale si reprezentanti ai mediului de afaceri din sectorul IT, pe tema Strategiei Nationale privind Agenda Digitala pentru Romania.

La intalnirea gazduita de Universitatea Tehnica Cluj a fost adusa in discutie si atragerea de fonduri europene in

Business / stiri Business 20 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Taximetristii de la aeroportul Cluj, verificati de politisti

Marti, 22 Iulie 2014, ora 13:51

Taximetristii de la aeroportul Cluj, verificati de politisti Politistii de la transporturi au aplicat, in mai putin de doua ore, 25 de sanctiuni contraventionale, in urma unei actiuni desfasurate luni in zona a cinci aeroporturi internationale, pentru verificarea legalitatii transportului in regim de taxi.

"La data de 21 iulie, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Politie Transporturi din cadrul IGPR, politistii au verificat autovehiculele care efectueaza transport in regim de taxi, in zona aeroporturilor internationale Henri Coanda

Actualitate / stiri Actualitate 58 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Clujul in topul cererilor pentru Prima Casa

Marti, 22 Iulie 2014, ora 10:54

Clujul in topul cererilor pentru Prima Casa Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri /FNGCIMM/ a acordat peste 11.000 de garantii in cadrul programului "Prima Casa", in semestrul I.

Potrivit unui comunicat al FNGCIMM, in top, in functie de numarul de solicitari primite, se mai gasesc judetele: Cluj, cu 8,1% din totalul garantiilor, Ilfov, cu 7,1%, Timis aEuro" 5,8%, si Constanta, Brasov, Sibiu si Iasi aEuro" cu procentaje cuprinse intre 3% si 5% fiecare.

'Din analizele statistice efectuate, reiese ca Programul

Business / stiri Business 24 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Peste 2.100 de candidati, inscrisi la UMF Cluj - patru pe un loc, la Tehnica Dentara

Marti, 22 Iulie 2014, ora 10:48

Peste 2.100 de candidati, inscrisi la UMF Cluj - patru pe un loc, la Tehnica Dentara Peste 2.100 de candidati s-au inscris la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca pe cele 864 de locuri scoase la admitere, cea mai mare concurenta, de patru pe un loc, fiind inregistrata la specializarea Tehnica Dentara de la Facultatea de Medicina Dentara.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul UMF Cluj-Napoca, la concursul de admitere s-au inscris 2.111 candidati, cei mai multi, 927, fiind la Facultatea de Medicina, specializarea Medicina, unde au

Actualitate / stiri Actualitate 237 vizite [ Gazeta de Cluj ]

La Cluj, productia industriala a crescut cu 10%

Marti, 22 Iulie 2014, ora 10:43

La Cluj, productia industriala a crescut cu 10% In luna mai productia industriala a crescut cu 9,6% fata de aceeasi luna din anul 2013. Comparativ cu primele cinci luni din 2013, in perioada 1.01 - 31.05 2014 indicele productiei industriale a fost de 122,9%.

Indicele valoric al cifrei de afaceri din industrie, in luna mai 2014 a fost cu 13,0% mai mare fata de luna mai 2013. Pe cumulat cinci luni, indicele valoric al cifrei de afaceri este de 112,7%, fata de aceeasi perioada din 2013.

Activitatea de comert exterior din judetul Cluj, in

Business / stiri Business 34 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Purtatoarea de cuvant al Tribunalului Cluj, Simona Trestian, judeca maine ramanerea in arest a lui Uioreanu&co

Luni, 21 Iulie 2014, ora 15:59

Purtatoarea de cuvant al Tribunalului Cluj, Simona Trestian, judeca maine ramanerea in arest a lui Uioreanu&co Purtatoarea de cuvant a Tribunalului Cluj, Simona Trestian, va judeca maine daca Horea Uioreanu, Ioan Bene si Vasile Pogacean raman in arest. Cauza va incepe la 12:30.

Judecatoarea care trebuia sa decida

Actualitate / stiri Actualitate 76 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Peste 90 de soferi au ramas fara permis

Luni, 21 Iulie 2014, ora 14:48

Peste 90 de soferi au ramas fara permis Peste 1.000 de sanctiuni contraventionale si 92 de permise de conducere retinute in urma unor actiuni desfasurate de politistii clujeni pentru cresterea gradului de siguranta publica.

Politistii clujeni au intensificat actiunile de prevenire a accidentelor rutiere grave, a faptelor de tulburare a ordinii si linistii publice, precum si a celor de comert illicit.

Politistii rutieri au actionat pe principalele artere de circulatie pentru fluidizarea traficului si combaterea principalelor

Actualitate / stiri Actualitate 78 vizite [ Gazeta de Cluj ]

EXCLUSIV Pedofilul si Proxenetul Ioan Opre afla maine daca este arestat preventiv

Luni, 21 Iulie 2014, ora 11:55

EXCLUSIV Pedofilul si Proxenetul Ioan Opre afla maine daca este arestat preventiv Magistratul Vasile Goja de la Curtea de Apel Cluj va decide maine daca va mentine controlul judiciar pentru pedofilul si proxenetul Ioan Opre sau va accepta contestatia DIICOT si il va aresta preventiv pe acesta. Ioan Opre zis "Pacala" petrece la nunti cu seful Politiei din Nasaud, Leon Closca, dupa cum se poate vedea din imaginea alaturata.

Mai mult, magistratul Daniella Berbecariu de la Tribunalul Bistrita-Nasaud a decis pe 8 iulie sa respinga cererea procurorilor DIICOT de arestare a lui

Actualitate / stiri Actualitate 84 vizite [ Gazeta de Cluj ]

S-a stins Solomon Francisc, tobosarul formatiei Semnal M

Luni, 21 Iulie 2014, ora 10:50

S-a stins Solomon Francisc, tobosarul formatiei Semnal M Solomon Francisc, tobosarul formatiei Semnal M, a incetat din viata la varsta de 67 de ani, vineri, la Cluj-Napoca, in urma unui stop cardiac, a declarat solistul trupei Stefan Boldijar

"A facut un stop cardiac. A murit acasa, la Cluj", a declarat, sambata, Stefan Boldijar. Potrivit acestuia, detaliile privind inmormantarea artistului nu au fost inca stabilit

Nascut pe 11 mai 1947, Francisc Solomon (numele real al acestuia fiind Salamon, n.r.) a devenit cunoscut in lumea muzicii nationale

Life Show / stiri Life Show 41 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Cimitirul Central a ajuns o jungla in paragina. CINE e responsabil de intretinerea acestuia

Luni, 21 Iulie 2014, ora 10:40

Cimitirul Central a ajuns o jungla in paragina. CINE e responsabil de intretinerea acestuia Un cetatean clujean reclama pe adresa redactiei faptul ca in Cimitirul Central peste 100 de brazi si molizi sunt uscati si nu se ia nicio masura pentru rezolvarea acestei probleme dendrologice. In plus, cetateanul se plange ca buruienile au ajuns sa masoare jumatate de metru, acoperind mormintele.

"De aproape 2 ani de zile cimitirul central din orasul nostru de 5 stele si european este plin de brazi uscati. Sunt in jur de vreo 100 de brazi-molizi uscati. Primaria Cluj si firma Rosal care se

Actualitate / stiri Actualitate 48 vizite [ Gazeta de Cluj ]

Clujana vrea sa ii incalte pe bucuresteni

Luni, 21 Iulie 2014, ora 10:16

Clujana vrea sa ii incalte pe bucuresteni Clujana S.A., societatea comerciala in cadrul careia Consiliul Judetean Cluj detine calitatea de actionar majoritar, si-a deschis sambata, 19 iulie, primul magazin din Bucuresti, in complexul Bucur Obor, Soseaua Colentina nr. 2. Este cel de-al optulea magazin pe care fabrica clujeana il deschide in tara. Saptamana trecuta s-a mai deschis o unitate in Satu Mare pe strada I.C. Bratianu nr. 11.

Magazinele sunt operate impreuna cu un partener privat si ofera clientilor modele de incaltaminte din

Business / stiri Business 26 vizite [ Gazeta de Cluj ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima