Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.540 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Scad preturile apartamentelor din Cluj-Napoca

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 14:58

Scad preturile apartamentelor din Cluj-NapocaStudiul a fost realizat de site-ul Imobiliare.ro, care a analizat pretul locuintelor in cele mai importante sase orase din tara. Potrivit concluziilor studiului, apartamentele scoase la vanzare in luna martie s-au scumpit usor. Cresterea s-a datorat in special apartamentelor nou construite, in conditiile in care segmentul apartamentelor vechi a inregistrat scaderi de pret.

"Suma medie solicitata pentru un metru patrat de apartament (nou sau vechi) a ajuns la 1.237 de euro pe metru patrat util,

Actualitate / stiri Actualitate141 vizite[ City News ]

Parcul Industrial TETAROM III din Jucu se extinde

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 13:26

Parcul Industrial TETAROM III din Jucu se extindeLa finalul unei investitii derulate pe parcursul a doi ani, De'Longhi a reusit sa-si extinda cladirea de productie in scopul cresterii capacitatii de productie a espressoarelor de cafea, dar si a diversificarii gamei de produse cu noi modele de electrocasnice mici.

Extinderea fabricii De'Longhi din Jucu a determinat, pe cale de consecinta, cresterea numarului de angajati cu aproximativ 800 de persoane. Astfel, urmare a investitiei de peste 50 de milioane de euro, peste 2.200 de clujeni

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ City News ]

Au inceput lucrarile de imbunatatire a infrastructurii rutiere pe drumul Dej - Vad - limita cu judetul Salaj

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 13:13

Au inceput lucrarile de imbunatatire a infrastructurii rutiere pe drumul Dej - Vad - limita cu judetul SalajDe la demararea lucrarilor si pana in acest moment au fost deja executate santuri, sapaturi la timpane si camerele de colectare, fundatii de beton la camerele de cadere, taieri de acostamente, precum si taierea lastarisului din vecinatatea caii de rulare, dupa cum anunta oficialii Consiliului Judetean Cluj.

Lucrarile se vor finaliza cu

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ City News ]

Deplasare cu statia mobila a Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj la Apahida

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 10:15

Deplasare cu statia mobila a Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj la ApahidaIn acest context, cetatenii de pe raza localitatii care au cartile de identitate expirate sau care urmeaza sa expire in urmatoarele 180 de zile, tinerii care implinesc varsta de 14 ani, precum si persoanele aflate in alte situatii care impun eliberarea unui nou act de identitate si cei care solicita viza de resedinta sunt invitati sa se prezinte cu toate documentele necesare eliberarii cartii de identitate la sediul Primariei comunei

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ City News ]

Se intrerupe apa potabila in doua localitati din Cluj

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 09:28

Se intrerupe apa potabila in doua localitati din ClujAstfel, in vederea efectuarii unor lucrari de reparatii la reteaua de alimentare cu apa, lucrari pentru care nu se pot asigura modalitati alternative de alimentare, se va intrerupe furnizarea apei potabile luni, 8 aprilie, intre orele 9 si 18 in Floresti, pe strada Abatorului (partial),

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ City News ]

Se cauta solutii pentru reamenajarea Dealului Cetatuia din Cluj-Napoca

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 08:56

Se cauta solutii pentru reamenajarea Dealului Cetatuia din Cluj-NapocaDealul Cetatuii din Cluj-Napoca este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din oras, dar este in continuare ignorat de autoritati. Acestea au modernizat doar scarile de acces, in timp ce restul zonei a fost napadit de vegetatie si arata neingrijita. Pentru a da un alt aspect obiectivului turistic, Ordinul Arhitectilor din Romania a lansat un concurs international de solutii pentru amenajarea ansamblului urban Cetatuia Cluj-Napoca.

"Prin preluarea de catre Primaria Cluj-Napoca a

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ City News ]

Program de asistenta psihologica adresat studentilor si angajatilor UBB

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 08:30

Program de asistenta psihologica adresat studentilor si angajatilor UBBProgramul a fost lansat recent de Clinica Universitara de Psihologie PsyTech si este consonant cu politica de resurse umane recent adoptata la UBB, in contextul distinctiei pe care Universitatea a primit-o pentru HR Award for Excellence, aceasta accentuand si preocuparea pentru bunastarea psihologica si dezvoltarea personala a studentilor si angajatilor UBB.

,,Pentru a atinge excelenta academica pe care Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca o tinteste trebuie sa ne preocupe in mod

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ City News ]

Asociatia Pro Infrastructura: Drumul de legatura A3-DN1 din zona localitatii Tureni din judetul Cluj este in aer!

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 08:30

Asociatia Pro Infrastructura: Drumul de legatura A3-DN1 din zona localitatii Tureni din judetul Cluj este in aer!Oficialii asociatiei au invocat faptul ca CNAIR - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin intermediul DRDP - Directia Generala Drumuri si Poduri Cluj, se pregateste sa deruleze o noua licitatie pentru realizarea unui studiu de fezabilitate la pachet cu proiectul tehnic (SF+PT). Scopul demersului este executia unui sosele cu doua benzi pe sens si

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ City News ]

CLUJ: Teatru in podul Muzeului de Istorie

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 10:05

CLUJ: Teatru in podul Muzeului de IstorieSpectacolul va incepe la ora 19, iar despre locatia neobisnuita organizatorii precizeaza ca "daca va intrebati ce legatura avem noi, un muzeu national de istorie, cu basmele, va vom spune ca suntem exact locul perfect in care se pot expune/citi, ele tinand de istoria imaginarului nostru".

"Avem un pod de poveste, cu parfum de grinzi de lemn, mai ceva ca podul oricaror bunici. In plus,

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ City News ]

Steluta Cataniciu: Sunt primari PNL in Cluj care s-au pozitionat de partea ALDE!

Sambata, 06 Aprilie 2019, ora 14:15

Steluta Cataniciu: Sunt primari PNL in Cluj care s-au pozitionat de partea ALDE!"Exista aceste zvonuri. Sunt primari in Cluj care s-au pozitionat de partea Alde. In special fata de respectul pe car il au pentru domnul Tariceanu si apoi desigur pentru situatia din PNL Cluj. Situatie care se observa cel mai bine din afisele in care apar cei trei muschetari

Actualitate / stiri Actualitate79 vizite[ City News ]

Renate Weber: Imi este teama de ceea ce s-ar putea intampla in absenta Uniunii Europene!

Sambata, 06 Aprilie 2019, ora 13:13

Renate Weber: Imi este teama de ceea ce s-ar putea intampla in absenta Uniunii Europene!"Numarul celor care sunt eurosceptici si anti-europeni a crescut. Unii spun ca o treime din viitorul Parlament European va fi ocupat de astfel de europarlamentari, ceea ce ar fi infiorator. Pentru ca din interior pot fi blocate mai usor lucrurile. Imi este teama de ceea ce s-ar putea intampla in absenta Uniunii Europene", a declarat Weber.

Europarlamentarul ALDE a identificat si

Life Show / stiri Actualitate30 vizite[ City News ]

Intrare gratuita la Gradina Botanica

Sambata, 06 Aprilie 2019, ora 10:05

Intrare gratuita la Gradina BotanicaPentru al saselea an consecutiv, Ziua Internationala a Cartii este sarbarorita la Cluj prin lectura, la Gradina Botanica "Alexandru Borza" Cluj-Napoca.

"Scopul acestui eveniment este sa ii incurajeze pe oameni sa citeasca in spatii publice si

Actualitate / stiri Actualitate109 vizite[ City News ]

Apel catre Ministrul Culturii pentru salvarea Podului de 100 de ani din Campeni, inaugurat de Regele Ferdinand!

Sambata, 06 Aprilie 2019, ora 09:00

Apel catre Ministrul Culturii pentru salvarea Podului de 100 de ani din Campeni, inaugurat de Regele Ferdinand!Va redam textul scrisorii deschise adresate ministrului Culturii:

"Domnule Ministru Daniel Breaz, salvati podul "Regele Ferdinand" din Campeni!

Scrisoare deschisa catre ministrul Culturii, domnul prof.univ.dr. Daniel Breaz

Stimate domnule ministru,

In prima parte a anului 1919, suveranii Romaniei reintregite, Regele Ferdinand si Regina Maria, faceau prima lor vizita in Muntii Apuseni, ca parte a unui turneu in Transilvania si inaugurau, in luna mai, la Campeni, podul de fier de peste Aries,

Actualitate / stiri Actualitate66 vizite[ City News ]

Un elicopter de la Cluj participa la stingerea incendiului din Brezoi, Valcea

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 15:06

Un elicopter de la Cluj participa la stingerea incendiului din Brezoi, ValceaOperatiunile de interventie pentru stingerea incendiului de litiera si doboraturi din zona Ocolului Silvic Cozia Negoiu (aproximativ 24 de hectare) sunt coordonate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Valcea. Incendiul din localitatea Brezoi se manifesta in imediata apropiere a versantilor care marginesc DN7 si raul Olt.

Alimentarea cu apa a dispozitivului acrosat Bambi-Bucket s-a facut din raul Olt, barajele Cornet-Racovita si Turnu, judetul Valcea.

In data de 04.04.2019, elicopterul

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ City News ]

Colectare selectiva a deseurilor in Floresti?

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 13:19

Colectare selectiva a deseurilor in Floresti?Planul viceprimarului Bogdan Pivariu depinde insa de adoptarea bugetului pentru acest an. Printre obiectivele cuprinse in proiectul de buget, 50.000 de lei sunt prevazuti pentru instalarea de platforme subterane de colectare selectiva a deseurilor. Pivariu a explicat pe retelele de socializare ca doreste sa ii oblige pe dezvoltatorii imobiliari din comuna sa instaleze astfel de platforme.

"Voi supune dezbaterii si votului consilierilor locali din Floresti un nou proiect de hotarare referitor

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ City News ]

CLUJ: AgroTransilvania Cluster a primit cea mai importanta recunoastere la nivel european

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 12:29

CLUJ: AgroTransilvania Cluster a primit cea mai importanta recunoastere la nivel europeanCertificarea a fost acordata pentru intreaga activitate derulata, pentru impactul pozitiv de lunga durata asupra sectorului agroalimentar din regiunea de Nod-Vest a Romaniei, precum si pentru modul de organizare si desfasurare a intregii activitati.

Certificarea a fost obtinuta in urma derularii, la sfarsitul lunii februarie, a unui complex proces de audit al Secretariatului European pentru Analiza Clusterelor (ESCA), secretariat mandatat de catre Initiativa Europeana de Excelenta in Clustere

Business / stiri Business23 vizite[ City News ]

Din ce in ce mai multe incendii de vegetatie la Cluj

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 10:40

Astfel, pentru a stinge arderile necontrolate din ultimele zile, au fost implicati peste 370 de pompieri, care au folosit 90 de autospeciale si utilaje pentru a readuce starea de normalitate in cazul acestor evenimente.

"Superficialitatea a unei parti din cetateni, privind modul corect de a realiza igienizarea terenurilor de resturile vegetale, aduce in fiecare an pagube si pierderi insemnate si o risipa insemnata a resurselor pompierilor si a institutiilor care ne sprijina in fiecare an,

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ City News ]

Concert de jazz la Sala Radio din Cluj-Napoca: Dusha Connection (Austria)

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 08:30

Concert de jazz la Sala Radio din Cluj-Napoca: Dusha Connection (Austria)Cei trei muzicieni creeaza o atmosfera efervescenta si stralucitoare, care vrajeste ascultatorul prin combinarea inventiva a celor mai diverse subiecte muzicale, hranindu-se mult din ampla istorie a jazzului. Dusha Trio dezvolta compozitia imbinand stiluri diverse ce includ mult din radacinilelor balcanice, dar lasa indeajuns loc si improvizatiilor.

Sunetul creat de Esad Halilovic si partenerii sai de scena este plin de melodii palpitante, solo-uri indraznete, experimente neconventionale si

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ City News ]

Sute de vitezomani amendati intr-o singura zi

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 15:12

Sute de vitezomani amendati intr-o singura ziPolitistii rutieri au derulat mai multe actiuni pe intreg teritoriul judetului, in cadrul unei campanii la nivel european. Ei au urmarit in special depistarea soferilor vitezomani si, in numai o zi, au dat peste 320 de amenzi celor prinsi circuland cu viteza peste limita legala.

"Miercuri, intre orele 00:00 - 24:00, s-a derulat actiunea Speed Marathon, pentru reducerea numarului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectarii vitezei. In urma controalelor efectuate pe raza judetului Cluj,

Actualitate / stiri Actualitate47 vizite[ City News ]

S-au reluat lucrarile de modernizare a drumul dintre Chinteni si Dealul Jurcii

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 12:00

S-au reluat lucrarile de modernizare a drumul dintre Chinteni si Dealul JurciiDemarate in cursul anului trecut, lucrarile au fost reluate in urma ordinului de incepere a lucrarilor emis de Consiliul Judetean Cluj. In aceasta etapa se executa lucrari de reprofilare a casetelor executate anterior in vederea largirii caii de rulare la 6 metri, cu repozitionarea axului drumului si la mai mult de 6 metri in curbe. Totodata, se executa si alte tipuri de lucrari pregatitoare in vederea asternerii stratului de balast, ca etapa premergatoare asternerii straturilor de asfalt,

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ City News ]

Compozitorul Jean-Michel Bernard si grupul Les Negresses Vertes, live, la Cluj

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 11:29

Compozitorul Jean-Michel Bernard si grupul Les Negresses Vertes, live, la ClujPentru prima data in Romania, multi-premiatul pianist, compozitor, orchestrator si producator Jean-Michel Bernard va putea fi ascultat live la TIFF18. Celebrul artist francez va interpreta compozitii proprii incluse pe coloana sonora a unor filme regizate de Michel Gondry sau Martin Scorsese si dar si piese celebre ale altor compozitori care au creat muzica de film, precum Lalo Schifrin sau Ennio Morricone. Cine-concertul o are ca invitata speciala pe Kimiko Ono, solista cu care Bernard

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ City News ]

A scazut bugetul municipiului Cluj-Napoca. Din ce cauze

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 10:46

A scazut bugetul municipiului Cluj-Napoca. Din ce cauzePierderile sunt cauzate de masuri cum ar fi suportarea 100% din bugetul local a drepturilor asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav sau de impactul cresterii salariului minim pe economie in constructii, potrivit Agerpres.

"Dupa ce anul trecut am avut o pierdere de 16 milioane de euro, in acest an avem o pierdere de 20 de milioane de euro. Aceasta este generata de suportarea 100% din bugetul local a drepturilor asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav si a

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ City News ]

Autobuze noi pe strazile din Cluj-Napoca

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 09:49

Autobuze noi pe strazile din Cluj-NapocaCele 11 autobuze electrice au intrat miercuri in circulatie. Achizitionate pe bani europeni, ele sunt primele din cele 30 de noi autobuze care urmeaza sa ajunga la Cluj-Napoca pana la sfarsitul lunii iulie. Astfel, pana la sfarsitul anului, prin oras urmeaza sa circule 41 de mijloace de transport in comun electrice. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, o treime din transportul public al orasului este deja electric.

In prezent, in Cluj-Napoca se afla in circulatie 22 de autobuze electrice,

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ City News ]

VIDEO. Ce l-a facut pe Hrusciov sa retraga trupele sovietice din Romania acum 60 de ani? Vinul de aici!

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 08:24

VIDEO. Ce l-a facut pe Hrusciov sa retraga trupele sovietice din Romania acum 60 de ani? Vinul de aici!Reprezentantii conducerii comuniste de la noi au incercat sa valorifice la maximum vizita liderului URSS in Romania. Strategia era ca, pe fondul unei betii sanatoase, sa i se sugereze lui Hrusciov retragerea trupelor sovietice. Scena spectacolului a fost aleasa cu minutiozitate in peisajul superb de munte din judetul de granita al Transilvaniei cu Moldova. Legenda spune ca primul act a fost jucat cu brio dupa ce Hrusciov ucide un urs mai mic dar este inlocuit de unul mai gras fara ca acesta sa

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ City News ]

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 15:34

Vesti proaste pentru romanii care au credite in leiOrdonanta de urgenta adoptata de Guvern la finalul anului trecut nu a oprit cresterea ROBOR. Dupa ce a stagnat timp de mai multe zile, indicele in functie de care sunt calculate majoritatea dobanzilor la creditele in lei si-a reluat marti trendul ascendent.

Astfel, potrivit datelor anuntate de BNR, indicele ROBOR la 3 luni a urcat de la 3,23% la 3,34%, cel mai mare nivel din ultimele cinci luni. Si indicele

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ City News ]

CLUJ: Campanie de impadurire in Tauti

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 14:49

CLUJ: Campanie de impadurire in TautiPeste 900 de voluntari ai Asociatiei CERT-Transilvania au raspuns apelului, si-au ascutit cazmalele, si-au suflecat manecile si sunt pregatiti sa traga un nou semnal de alarma : fiecare cusma de deal din Transilvania trebuie reimpadurita!

"Ne-am propus realizarea pe termen lung a unei campanii de constientizare si responsabilizare a comunitatii cu privire la importanta revitalizarii padurilor, iar actiunea din 6 aprilie 2019, marcheaza o noua batalie castigata in favoarea viitorului

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ City News ]

Comunitate de sprijin la nivel national pentru antreprenori. Clujul face parte din orasele-pilot

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 12:25

Comunitate de sprijin la nivel national pentru antreprenori. Clujul face parte din orasele-pilotBucharest Business Club (BBC), o "scoala" practica de antreprenoriat urban pornita in capitala, isi propune sa inchege comunitati care sa impataseasca bune practici in business la nivel national pana la finele lui 2019. Primele zone pilot sunt orasele Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara. Pe 12 aprilie 2019 se vor pune bazele Cluj Business Club si va avea loc prima intalnire a antreprenorilor din inima Transilvaniei.

"Eu insumi sunt un antreprenor din afara Bucurestiului care s-a lovit de toate

Business / stiri Business23 vizite[ City News ]

Drumul de la Gilau la Marisel intra in reparatii!

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 11:44

Drumul de la Gilau la Marisel intra in reparatii!Demarata in cursul anului trecut, investitia Consiliului Judetean vizeaza un tronson cu o lungime de 44,26 kilometri. In aceasta etapa se executa operatiuni de frezare a caii de rulare in vederea turnarii celor doua straturi de asfalt, binder si strat de uzura, lucrarile desfasurandu-se pe raza localitatii Gilau, de la jonctiunea

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ City News ]

"Miercurea Alarmelor", din nou la Cluj-Napoca

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 10:09

"Miercurea Alarmelor", din nou la Cluj-NapocaSirenele din tara emit semnalul "Alarma la dezastre", care are rolul de prevenire a populatiei civile asupra iminentei producerii unor calamitati cu impact major asupra comunitatilor.

"Prin modul de actionare a mijloacelor tehnice de alarmare exista posibilitatea de a crea disconfort in spatiul public, motiv pentru care va asiguram ca astfel de exercitii periodice sunt necesare si benefice.

Masurile generale recomandate pentru a fi luate de populatie, in cazul unor situatii reale in care

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ City News ]

Cazurile de violenta domestica, in atentia Primariei Cluj-Napoca

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 09:36

Cazurile de violenta domestica, in atentia Primariei Cluj-NapocaDecizia de a infiinta o echipa mobila de interventie in cazurile de violenta domestica a fost aprobata de Consiliul Local Cluj-Napoca. Reprezentantii municipalitatii spun ca astfel de cazuri reprezinta un fenomen ingrijorator, cu consecinte grave, si de aceea au decis sa ia masuri. Echipa mobila va functiona chiar in cadrul primariei si va fi formata din trei angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si Medicala, care vor fi sprijiniti de un politist local.

"Consiliul Local Cluj-Napoca a

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ City News ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Cel mai urat si infect loc de joaca din Cluj. Plus un exemplu bun care zice cum se cheltuie banul public in Cluj
Doua exemple. O sa continuam si cu altele. Cel mai urat loc de joaca din Cluj (dupa un criteriu ...
Polus (actualul Vivo) a scapat de demolare, dar statul roman redevine proprietar pe terenuri
Tribunalul Cluj a dat dreptate statului roman, prin Ministerul de Finante, in procesul cu Polus ...
Cluj: Un batran de 85 de ani "prizonier" in cada de baie de 15 ore. 112 refuza sa intervina
Un batran de 85 de ani traieste o adevarata drama la Cluj-Napoca si marile servicii de prim-ajutor ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor