Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.866 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Reabilitarea Castrului Roman de la Turda s-ar putea face pe fonduri europene!

Joi, 22 Februarie 2018, ora 01:29

Reabilitarea Castrului Roman de la Turda s-ar putea face pe fonduri europene!Primarul Cristian Matei a promovat un proiect de hotarare care vizeaza reabilitarea si punerea in valoare a Castrului Roman de la Turda, cu bani europeni. Initial, edilul turdean anuntase ca administratia locala va lua un credit pentru aceasta investitie, care ar putea atrage numerosi turisti, avand in vedere ca este cel mai mare castru roman de legiune cu functionare indelungata in Dacia.

Proiectul "Restaurarea, punerea in valoare si introducerea in circuitul turistic a Castrului Legiunii a

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ TurdaNews ]

Scoala Gimnaziala "Liviu Rebreanu" din Cluj Napoca a castigat turneul judetean rezervat claselor primare (Video)

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 22:15

Scoala Gimnaziala "Liviu Rebreanu" din Cluj Napoca a castigat turneul judetean rezervat claselor primare (Video)Scoala Gimnaziala "Liviu Rebreanu" a castigat turneul judetean rezervat claselor primare, turneu care a avut loc astazi, in sala "George Baritiu".

Tinerii fotbalisti din Cluj Napoca au reusit astfel sa se califice la faza zonala care se va desfasura in perioada urmatoare.

Scoala "Teodor Murasanu" a fost desemnata de catre Inspectoratul Judetean Cluj pentru a gazdui aceasta competitie, conducerea scolii dorind sa aduca la Turda si un turneu zonal, sau chiar un turneu national.

La competitia

Sport / stiri Sport3 vizite[ TurdaNews ]

Fotbal: Ariesul Turda a pierdut partida amicala cu Metalurgistul Cugir (Video)

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 21:10

Fotbal: Ariesul Turda a pierdut partida amicala cu Metalurgistul Cugir (Video)Ariesul Turda a pierdut astazi, scor 0-1, contra celor de la Metalurgistul Cugir, in cea de-a sasea partida amicala a acestei ierni.

Partida a inceput cu ocazia lui Popa, care nu a prins cadrul portii din 16 m. In minutul 16, Marie a tras puternic din lateral dreapta, insa Crivat a respins in lateral. Pana la pauza, jocul a fost extrem de echilibrat, ambele echipe avand sanse de a marca.

Cea mai mare ocazie a partidei a fost ratata de David (min 51), cand a scapat singur cu portarul

Sport / stiri Sport3 vizite[ TurdaNews ]

Handbal, Liga Nationala: Potaissa Turda se deplaseaza pe terenul Vasluiului. Partida e in direct pe TurdaNews

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 20:15

Handbal, Liga Nationala: Potaissa Turda se deplaseaza pe terenul Vasluiului. Partida e in direct pe TurdaNewsPotaissa Turda va evolua maine, incepand cu ora 18:00, pe terenul celor de la HC Vaslui, intr-o partida care conteaza pentru etapa a XIX-a din cadrul Ligii Zimbrilor.

Antrenorul formatiei turdene, Horatiu Gal, nu se va putea baza in partida de maine pe Razvan Pavel, Marius Szoke si Iulian Stamate, cei trei fiind in continuare accidentati.

Din lotul formatiei vasluiene fac parte doi jucatori

Sport / stiri Sport4 vizite[ TurdaNews ]

Sedinta de indata a Consiliului Local Turda: joi, 22 februarie, de la ora 10.00

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 19:17

Sedinta de indata a Consiliului Local Turda: joi, 22 februarie, de la ora 10.00ORDINEA DE ZI A SEDINTEI DE INDATA A CONSILIULUI LOCAL al MUNICIPIULUI TURDA DIN DATA DE 22 FEBRUARIE 2018 - ORA 10,00:

1. Probleme ale Serviciului Finantari Externe si Relatii Internationale:

1.1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea documentatiei tehnico-economice a proiectului "Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din Municipiul Turda, piata Republicii nr. 43 si str. Libertatii, nr. 2, bl. 53" si a indicatorilor tehnico-economici.
- initiator, Primarul Municipiului

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ TurdaNews ]

Post temporar vacant de asistent medical principal - Sectia Pediatrie, la Spitalul din Campia Turzii

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 18:35

Post temporar vacant de asistent medical principal - Sectia Pediatrie, la Spitalul din Campia TurziiSpitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" Campia Turzii, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant de asistent medical principal (studii PL), in cadrul Sectiei Pediatrie.

Concursul se va desfasura in perioada 09.03.2018-14.03.2018 si consta in urmatoarele etape succesive:

proba scrisa : in data de 09.03.2018, ora 10,00 la sediul Spitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" Campia Turzii, str. Avram Iancu, nr. 33,

interviul: in data de 14.03.2018, ora 10,00 la sediul Spitalul Municipal

Business / stiri Business4 vizite[ TurdaNews ]

Post vacant de brancardier la spitalul "Cornel Igna" Campia Turzii

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 18:18

Post vacant de brancardier la spitalul "Cornel Igna" Campia TurziiSpitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" Campia Turzii, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post vacant de brancardier in cadrul Sectiei Medicina Interna

Concursul se va desfasura in perioada 15.03.2018 - 20.03.2018 si consta in urmatoarele etape succesive:

proba practica: 15.03.2018, ora 10,00 la sediul Spitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" Campia Turzii, str. Avram Iancu, nr. 33,

interviu: 20.03.2018, ora 10,00 la sediul Spitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" Campia Turzii, str. Avram Iancu,

Business / stiri Business3 vizite[ TurdaNews ]

Doua posturi vacante la Primaria Turda

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 18:07

Doua posturi vacante la Primaria TurdaPrimaria municipiului Turda organizeaza concurs in data de 26 martie 2018, orele 10,00 pentru ocuparea urmatoarelor functii publice vacante

consilier I/superior - Serviciul finantari externe si relatii internationale - Compartiment management proiecte

Conditii specifice:

- studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in stiinte ingineresti, specializarea inginerie economica in constructii

-

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ TurdaNews ]

Inca o ZI LIBERA pentru romani, Vinerea Mare

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 15:16

Inca o ZI LIBERA pentru romani, Vinerea MareVinerea Mare, zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Miercuri, Senatul a adoptat in sedinta plenului, o propunere legislativa pentru completarea art. 139 din Legea 53/2003 - Codul muncii, prin care Vinerea Mare - ultima zi de vineri inaintea Pastelui - devine zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza.

Propunerea legislativa, care a fost initiata de un grup de 42 de senatori si deputati din intreg spectrul politic, a fost adoptata de Senat in calitate de prima Camera sesizata cu

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ TurdaNews ]

SANEX angajeaza muncitori productie

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 14:40

SANEX angajeaza muncitori productieSanex S.A., de peste 45 de ani pe piata, lider in productia de placi ceramice prin brandul CESAROM, membra a grupului austriac Lasselsberger, angajeaza in fabrica din Cluj-Napoca

OPERATOR PRODUCTIE :

Cautam o persoana care:

* Are abilitati mecanice sau interes pentru domeniu ( intelege cum functioneaza utilaje/echipamente simple, poate face mici reparatii )
* Este dispus sa lucreze munca de noapte

Business / stiri Business8 vizite[ TurdaNews ]

Depistat de politistii din Campia Turzii fara permis de conducere valid

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 13:40

Depistat de politistii din Campia Turzii fara permis de conducere validLa data de 20 februarie a.c., in jurul orei 16:00, un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Tritenii de Jos, a fost depistat de politistii din cadrul Politiei municipiului CampiaTurzii - Compartimentul Rutier in timp ce conducea un

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ TurdaNews ]

Un nou tip de escrocherie: Sarlatanii se folosesc de numele societatii DEDEMAN pentru a da tepe!

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 13:25

Un nou tip de escrocherie: Sarlatanii se folosesc de numele societatii DEDEMAN pentru a da tepe!Specialistii Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO) atrag atentia asupra unei tepe in numele Dedeman. Zeci de romani au primit mesaje de tip spam pe retelele sociale, in special pe WhatsApp, prin care erau informati ca au castigat un voucher-cadou la magazinul Dedeman.

Este vorba despre vouchere cadou in valoare de 200 de lei oferite. "Dedeman ofera vouchere cadou. Tocmai l-am primit pe al meu. Ial pe al tau inainte ca oferta sa se incheie. Uite: -> http:

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ TurdaNews ]

Bigamul II se joaca la Campia Turzii

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 12:13

Bigamul II se joaca la Campia TurziiPrimaria si Consiliul Local al Municipiului Campia Turzii invita toti iubitorii de comedie la spectacolul cu piesa "Bigamul II".

Cel mai apreciat creator de comedii bulevardiere, Ray Cooney, isi realizeaza eroii si ipostazele in care ii pune cu minutiozitatea si precizia unui ceasornicar.

Textul excelent, talentul autentic, nonsalanta, eficacitatea, dinamismul si jocul de scena stapanit si condus de regizorul Cristian Ioan permit spectatorului sa-si descreteasca fruntea, sa uite, pentru doua

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ TurdaNews ]

Mai multe posturi scoase la concurs de politia locala Turda

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 12:04

Mai multe posturi scoase la concurs de politia locala TurdaSERVICIUL PUBLIC POLIEsIA LOCALA TURDA ORGANIZEAZA CONCURS IN 22,23 SI 26 MARTIE 2018 PENTRU OCUPAREA FUNCEsIIILOR PUBLICE VACANTE DE

POLIEsIST LOCAL clasa III, grad profesional asistent - Serviciul siguranta si ordine publica- Biroul interventie - 1 post

Conditii specifice de participare

- studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat;

- minim 6 luni vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;

aviz psihologic pentru

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ TurdaNews ]

Primarul Sasa Valer - primar de cinci stele!

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 11:10

Primarul Sasa Valer - primar de cinci stele!In aceste zile are loc la Bucuresti cea de-a XXI a sesiune cu caracter jubiliar a Adunarii generale a Asociatiei Comunelor din Romania

Concret, in perioada 18 - 21 februarie 2018 se va desfasura la Bucuresti, Hotel Rin Grand, cea de-a XXI-a sesiune ordinara a Adunarii generale a Asociatiei Comunelor din Romania (A.Co.R.). Evenimentul va avea un caracter aniversar, celebrand 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Lucrarile celei de-a XXI-a sesiuni ordinare, a Adunarii generale au loc sub

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ TurdaNews ]

Fotbal: Ariesul Turda intalneste Metalurgistul Cugir intr-o partida amicala

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 10:42

Fotbal: Ariesul Turda intalneste Metalurgistul Cugir intr-o partida amicalaAriesul Turda va evolua astazi, de la ora 16:00, pe terenul "Turdeana" din cadrul Complexului Sportiv Turda, contra celor de la Metalurgistul Cugir, in cea de-a sasea partida amicala a iernii.

Partida nu se va desfasura pe stadionul "Municipal", oficialii echipei gazda dorind sa protejeze suprafata de joc a "centralului" turdean, avand in vedere conditiile meteo.

Sport / stiri Sport3 vizite[ TurdaNews ]

Prognoza meteo pentru urmatoarele cinci zile (21.02 - 25.02)

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 10:30

Prognoza meteo pentru urmatoarele cinci zile (21.02 - 25.02)Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele cinci zile (21 - 25 februarie).

Astfel, in zona Clujului (Cluj Napoca), sunt asteptate urmatoarele temperaturi si fenomene meteorologice:

Miercuri, 21 februarie: 6 gradeC (maxima); -2 gradeC (minima); Cer mai mult noros;

Joi, 22

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ TurdaNews ]

Citeste cati bani au incasat constructorii autostrazii Sebes-Turda!

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 10:06

Citeste cati bani au incasat constructorii autostrazii Sebes-Turda!CNAIR a efectuat pe 13 februarie plati de peste 70 de milioane de lei catre firmele romanesti Tehnostrade, Straco si Euroconstruct Trading 98, catre italienii de la Astaldi, Pizzarotti, Salini, dar si catre nemtii de la Geiger, conform datelor din Registrul Operatiunilor Generatoare de Obligatii de Plata (ROGOP) al companiei.

In contul lucrarilor de pe lotul 1 al Autostrazii Sebes - Turda, italienii de la Pizzarotti au incasat 7,37 milioane de lei. Si

Business / stiri Business5 vizite[ TurdaNews ]

S-a stabilit cauza incendiului de seara trecuta din cartierul Poiana!

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 09:48

S-a stabilit cauza incendiului de seara trecuta din cartierul Poiana!Doua autospeciale de pompieri s-au deplasat pe strada Iasomiei din carierul Poiana pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casa particulara.

Focul a cuprins o buna parte din constructie, fiind stins abia dupa o ora si jumatate. Incidentul nu s-a soldat cu victime umane.

"Doua autospeciale de la detasamentul de pompieri Turda au intervenit pentru a stinge incendiul care a cuprins acoperisul unui imobil de pe strada

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ TurdaNews ]

CNAIR monteaza celebrele separatoare din beton si pe ruta Turda-Alba

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 08:52

CNAIR monteaza celebrele separatoare din beton si pe ruta Turda-AlbaCompania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere continua montarea de parapete de beton. Potrivit unui comunicat de presa al Companiei, in ultima parte a acestui proiect va mai fi montat parapet de beton pe raza DRDP Cluj (DN 1F, DN 75 si Centura Oradea).

"Acest tip de parapet rigid prefabricat din beton a fost montat pana in prezent pe aproximativ 80.000 ml, in baza unui Acord Cadru incheiat pe o durata de 2 ani ce are ca obiect furnizarea, transportul si montarea in amplasament a

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ TurdaNews ]

38 de drumuri judetene vor beneficia in 2018 de lucrari de intretinere

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 07:57

38 de drumuri judetene vor beneficia in 2018 de lucrari de intretinereConsiliul Judetean Cluj a aprobat lista celor 38 de drumuri judetene pe care se vor executa in anul 2018 lucrari de intretinere curenta si periodica. Conform programului de lucrari aprobat de plenul forului administrativ judetean, nu mai putin de 70.000.000 de lei au fost alocati de Consiliul Judetean pentru executarea acestor lucrari.

Lucrarile de intretinere constand in plombari, burdusiri si curatiri ale acostamentelor, santurilor si podetelor vor fi executate pe nu mai putin de 38 de

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ TurdaNews ]

Primarul Dorin Lojigan, satisfacut de banii alocati pentru Tetarom V: "Ceea ce promitem, facem" (VIDEO)

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 01:15

Primarul Dorin Lojigan, satisfacut de banii alocati pentru Tetarom V: "Ceea ce promitem, facem" (VIDEO)Primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, a organizat o conferinta de presa pentru a puncta demararea investitiei pentru parcul industrial Tetarom V, care se va construi la Luna, in baza unei investitii a Consiliului Judetean Cluj, care a alocat in acest an 23 de milioane de lei, din cei circa 55 de milioane de lei estimati a fi necesari pentru acest obiectiv.

Edilul din Campia Turzii a estimat ca undeva la finele anului 2019 lucrarile la acest parc industrial ar putea fi finalizate.

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ TurdaNews ]

Pe 28 februarie se afla adversara echipei Sticla Ariesul Turda pentru promovarea in Liga 3!

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 00:28

Pe 28 februarie se afla adversara echipei Sticla Ariesul Turda pentru promovarea in Liga 3!Sticla Ariesul Turda defileaza spre castigarea seriei Cluj a Ligii 4 de fotbal, avand 9 puncte avans fata de Olimpia Gherla si CS Floresti si o linie de clasament cu 15 victorii si un singur egal. FRF a anuntat ca jocurile de baraj vor fi stabilite in 28 februarie 2018, la ora 9.30.

Sticla Ariesul Turda face parte din Regiunea 2, Nord-Vest, unde se regasesc judetele Bihor, Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj. Practic, turdenii vor juca cu campioana unuia dintre cele 5 judete.

Sport / stiri Sport3 vizite[ TurdaNews ]

Spectacol de Dragobete, la Campia Turzii

Marti, 20 Februarie 2018, ora 20:51

Spectacol de Dragobete, la Campia TurziiPrimaria si Consiliul Local al Municipiului Campia Turzii, alaturi de Clubul de Canto "Bella Musica" al Centrului Cultural Campia Turzii, va invita sa sarbatoriti Dragobetele, luand parte la spectacolul "Unde dragoste nu e, nimic nu e!".

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ TurdaNews ]

Incendiu in cartierul Poiana!

Marti, 20 Februarie 2018, ora 20:32

Incendiu in cartierul Poiana!In urma cu aproximativ 40 de minute a izbucnit un incendiu pe strada Iasomiei la o casa particulara din cartierul Poiana din Turda.

La locul interventiei se

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ TurdaNews ]

Gheorghe Balahura: "Imi doresc ca Domeniul Public Turda sa devina o societate etalon a acestui oras!" (VIDEO)

Marti, 20 Februarie 2018, ora 15:17

Gheorghe Balahura: "Imi doresc ca Domeniul Public Turda sa devina o societate etalon a acestui oras!" (VIDEO)Noul director al Domeniului Public Turda a acordat un interviu in exclusivitate pentru TurdaNews in care a precizat viziunea sa privind managmentul eficient al societatii pe care o conduce.

Balahura a castigat concursul pentru functia de director al SC Domeniul Public Turda SA, mandatul acestuia a inceput la 1 februarie 2018.

Odata cu numirea noului director a incetat interimatul detinut la societate de Adriana Chintovan, cea care a ocupat functia de director pana la finalizarea procedurii de

Business / stiri Business9 vizite[ TurdaNews ]

Gheorghe Balahura: "Imi doresc ca Domeniul Public Turda sa devina o societate etalon a acestui oras!"

Marti, 20 Februarie 2018, ora 15:17

Gheorghe Balahura: "Imi doresc ca Domeniul Public Turda sa devina o societate etalon a acestui oras!"Noul director al Domeniului Public Turda a acordat un interviu in exclusivitate pentru TurdaNews in care a precizat viziunea sa privind managmentul eficient al societatii pe care o conduce.

Balahura a castigat concursul pentru functia de director al SC Domeniul Public Turda SA, mandatul acestuia a inceput la 1 februarie 2018.

Odata cu numirea noului director a incetat interimatul detinut la societate de Adriana Chintovan, cea care a ocupat functia de director pana la finalizarea procedurii de

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ TurdaNews ]

Cu radarele "la vedere"

Marti, 20 Februarie 2018, ora 14:30

Cu radarele "la vedere"Comisia juridica a Senatului a dat raport favorabil, marti, initiativei legislative prin care se propune ca radarele sa se instaleze exlusiv pe autovehiculele care prezinta inscrisuri si insemnele distinctive ale politiei rutiere.

Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea art.109 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice este initiata de parlamentari PNL, printre care senatorul Alina Gorghiu si deputatii Raluca Turcan si Florin

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ TurdaNews ]

304 km de drumuri judetene vor beneficia de ample lucrari de reabilitare si modernizare

Marti, 20 Februarie 2018, ora 14:14

304 km de drumuri judetene vor beneficia de ample lucrari de reabilitare si modernizareReunit in sedinta ordinara, plenul Consiliului Judetean Cluj a aprobat luni, 19 februarie a.c., lista celor 26 de drumuri judetene pe care se vor executa in 2018 lucrari complexe de modernizare si reabilitare, in profunzimea drumului. Tot cu acest prilej, forul administrativ judetean a aprobat si suma totala destinata finantarii lucrarilor, aceasta fiind de 115.899.670 de lei.

Astfel, in ceea ce priveste continuarea investitiilor demarate in anul 2017, forul administrativ judetean a alocat din

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ TurdaNews ]

Handbal, Cupa Challenge: Potaissa Turda joaca cu norvegienii de la Bergen

Marti, 20 Februarie 2018, ora 13:05

Handbal, Cupa Challenge: Potaissa Turda joaca cu norvegienii de la BergenPotaissa Turda va intalni echipa norvegiana Fyllingen Bergen, in sferturile Cupei Challenge, conform tragerii la sorti care a avut loc in urma cu putine momente. Turdenii au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a eliminat KH Trepca (Kosovo) si HC Vise (Belgia).

Primul meci dintre cele doua formatii se va disputa la Turda, in 24/25 martie 2018, urmand ca returul sa aiba loc o saptamana mai tarziu, in Norvegia.

In cazul in care ii vor elimina pe norvegieni, turdenii ar urma sa

Sport / stiri Sport5 vizite[ TurdaNews ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Sotul, ramas fara patru dinti, dupa un cap in gura al nasului. Totul, pentru ca sotia i-a respins acestuia avansurile!
Incident "monden" violent in minuscula localitate Viile Dejului: exasperat ca fina ii respinge cu ...
"Iesi afara, nesimtitule". Crize de nervi in sedinta de Consiliu Judetean. Tise si directorul de la Protectia Copilului si-au iesit din minti
Finalul sedintei de Consiliu Judetean de luni s-a transformat intr-un circ ieftin cu urlete, ...
Sa bem apa de la robinet? Depinde in ce zona a Clujului ne aflam!
Manasturenii sau clujenii care locuiesc in Grigorescu se declara multumiti de calitatea apei de la ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor