Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.586 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Curtea de Conturi a gasit prejudicii de 56 de milioane de lei la Primaria Cluj-Napoca

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 10:38

Curtea de Conturi a gasit prejudicii de 56 de milioane de lei la Primaria Cluj-NapocaContinua conflictul dintre Curte si municipalitate privind finantarea, considerata nelegala, a ONG-urilor. Au fost nominalizate proiectele "Napoca Music Events" si "Daydreaming", dar sunt vizate toate evenimentele la care se vand bilete, precum TIFF-ul.

Unitatea Administrativ Teritoriala Cluj-Napoca a avut, in 2016, prejudicii de 56 de milioane de lei si abateri financiar-contabile de 112 milioane de lei, se arata in sinteza raportului de audit realizat de Curtea de Conturi Cluj in perioadele

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Atentie soferi! Semaforizarea la intersectia strazilor 21 Decembrie 1989 - F.J.Curie s-a modificat

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 09:08

Atentie soferi! Semaforizarea la intersectia strazilor 21 Decembrie 1989 - F.J.Curie s-a modificat"Circulatia mijloacelor de transport in comun si a bicicletelor pe axa E-V, respectiv V-E, se va desfasura atat in faza dedicata, pe culoarea verde a semaforului "BUS", cat si in faza de

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Corina Cretu, avertisment dupa intalnirea cu Viorica Dancila: "Lucrarile la spitalele regionale nu vor incepe in 2019"

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 08:24

Corina Cretu, avertisment dupa intalnirea cu Viorica Dancila: "Lucrarile la spitalele regionale nu vor incepe in 2019"Chestiunea a fost mentionata si intr-un comunicat al Guvernului, care arata laconic ca "o atentie deosebita a fost acordata proiectelor privind spitalele regionale" in discutia Cretu - Dancila.

"Avand in vedere ca, asa cum arata lucrurile in prezent, este putin probabil ca lucrarile sa inceapa in 2019, autoritatile nationale trebuie sa accelereze demersurile pentru finalizarea studiilor de fezabilitate si inceperea implementarii cat mai curand posibil. Un proiect de o asemenea anvergura pentru

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Monitorul de Cluj ]

De ce apa are alt gust in diferite zone ale Clujului? Precizarile Companiei de Apa Somes

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 08:23

De ce apa are alt gust in diferite zone ale Clujului? Precizarile Companiei de Apa SomesIn urma articolului publicat in Monitorul de Cluj, in care clujenii se plangeau de gustul diferit al apei in diverse zone ale orasului, reprezentantii Companiei de Apa Somes Cluj au oferit o explicatie.

Compania de Apa Somes sustine ca "absolut tuturor consumatorilor de la intrarea in Cluj-Napoca pana dincolo de Dej, le este distribuita aceiasi apa, chiar daca gustul este subiectiv si pot exista diferente de perceptie privind apa potabila distribuita".

"Reteaua de distributie a apei potabile

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Compania de Drumuri continua montarea de parapete de beton. Urmeaza drumul care leaga Clujul de Zalau si Turda de Alba

Marti, 20 Februarie 2018, ora 19:47

Compania de Drumuri continua montarea de parapete de beton. Urmeaza drumul care leaga Clujul de Zalau si Turda de AlbaCompania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere continua montarea de parapete de beton. Potrivit unui comunicat de presa al Companiei, in ultima parte a acestui proiect va mai fi montat parapet de beton pe raza DRDP Cluj (DN 1F, DN 75 si Centura Oradea).

"Acest tip de parapet rigid prefabricat din beton a fost montat pana in prezent pe aproximativ 80.000 ml, in baza unui Acord Cadru incheiat pe o durata de 2 ani ce are ca obiect furnizarea, transportul si montarea in amplasament a

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Monitorul de Cluj ]

"Mergem sus, bem un whisky?". Cum s-a calmat Tise dupa ce si-a iesit din minti in urma circului de la ultima sedinta a Consiliului Judetean?

Marti, 20 Februarie 2018, ora 19:36

"Mergem sus, bem un whisky?". Cum s-a calmat Tise dupa ce si-a iesit din minti in urma circului de la ultima sedinta a Consiliului Judetean?Invitatia a fost lansata chiar in sala mare a institutiei, la finalul unei sedinte maraton de mai bine de cinci ore unde s-a discutat cel mai important proiect al Clujului pe urmatorul an: bugetul judetului.

Chiar si dupa ce directorul Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, Daniel Tamas, a parasit institutia, Tise, flancat de consilieri, inca dezbateau iesirea necontrolata a acestuia si puneau la cale modalitati de a scapa de el. La un moment dat, bucurandu-se de

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Monitorul de Cluj ]

"Mergem sus, bem un whisky?". Cum s-a calmat Tise dupa ce si-a iesit din minti in urma circului de la ultima sedinta a Consiliului Judetean?

Marti, 20 Februarie 2018, ora 19:36

"Mergem sus, bem un whisky?". Cum s-a calmat Tise dupa ce si-a iesit din minti in urma circului de la ultima sedinta a Consiliului Judetean?Invitatia a fost lansata chiar in sala mare a institutiei, la finalul unei sedinte maraton de mai bine de cinci ore unde s-a discutat cel mai important proiect al Clujului pe urmatorul an: bugetul judetului.

Chiar si dupa ce directorul Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, Daniel Tamas, a parasit institutia, Tise, flancat de consilieri, inca dezbateau iesirea necontrolata a acestuia si puneau la cale modalitati de a scapa de el. La un moment dat, bucurandu-se de

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Cluj: Piste de biciclete in loc de cale ferata

Marti, 20 Februarie 2018, ora 18:19

Cluj: Piste de biciclete in loc de cale ferataPrimarul comunei Sancraiu, Andrei Poka, a explicat presei ca, in data de 31 ianuarie 2018, Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) din SNCFR a emis o hotarare prin care s-a aprobat trecerea terenului caii ferate dezafectate, care are o lungime de 15 kilometri, in patrimoniul celor trei localitati.

"Impreuna cu primarii din comuna Calatele si orasul Huedin am initiat demersuri in vederea depunerii unui proiect cu fonduri europene pentru construirea unei piste de biciclete pe amplasamentul fostei

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Sa bem apa de la robinet? Depinde in ce zona a Clujului ne aflam!

Marti, 20 Februarie 2018, ora 18:16

Sa bem apa de la robinet? Depinde in ce zona a Clujului ne aflam!Manasturenii sau clujenii care locuiesc in Grigorescu se declara multumiti de calitatea apei de la robinet, in timp ce locuitorii cartierelor Marasti sau Buna Ziua spun ca sunt nevoiti sa cumpere apa imbuteliata chiar si ca sa gateasca.

"Noi stam in Buna Ziua si aici apa de la robinet e amara. In Manastur si in Grigorescu mi se pare ca are un gust foarte bun", a spus Denisa Sirb.

Gustul apei difera de la cartier la cartier, de la strada la strada

Cu toate ca majoritatea manasturenilor se

Actualitate / stiri Actualitate75 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Scandalul placutelor multilingve continua la Cluj. Intre proteste si o "furtuna intr-un pahar cu apa". Cum vrea Boc sa calmeze maghiarii? Ce se intampla cu statuia lui Matei Corvin?

Marti, 20 Februarie 2018, ora 18:06

Scandalul placutelor multilingve continua la Cluj. Intre proteste si o "furtuna intr-un pahar cu apa". Cum vrea Boc sa calmeze maghiarii? Ce se intampla cu statuia lui Matei Corvin?"Dupa un an de intarzieri, nu exista niciun semn ca placutele lipsa ar urma sa fie amplasate in viitorul apropiat. In semn de protest, cu ocazia primei aniversari a castigarii procesului placutelor, Musai-Muszaj va impinge o bicicleta dotata cu o pancarta multilingva din Piata Unirii pana in curtea Primariei Cluj-Napoca si o vom lasa in parcarea de biciclete din curte. Bicicleta va ramane parcata, in vazul cetatenilor Clujului dar si al angajatilor Primariei, romani si maghiari deopotriva pana

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Senzori in asfalt si semaforizare inteligenta, noile gaselnite ale primarului Boc pentru fluidizarea traficului. "Calculatoarele vor lua decizii in locul omului"

Marti, 20 Februarie 2018, ora 17:29

Senzori in asfalt si semaforizare inteligenta, noile gaselnite ale primarului Boc pentru fluidizarea traficului. "Calculatoarele vor lua decizii in locul omului""Aici va fi un proiect mult mai amplu care care va viza instituirea unui centru de management integrat al traficului. Este un proiect derulat pe fonduri europene si exista mai multe milioane de euro alocate pentru un asemenea proiect complet care va avea avea nu doar senzori amplasati in asfalt sau camere de luat vederi speciale pentru traficul auto in vederea fluidizarii circulatiei , dar va avea si foarte multe alte elemente care vor permite asa numita decizie pe care trebuie sa o ia

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Caldura din belsug cu cazanele si aerotermele pe baloti de paie, resurse care se gasesc din belsug in mediul rural (P)

Marti, 20 Februarie 2018, ora 16:47

Caldura din belsug cu cazanele si aerotermele pe baloti de paie, resurse care se gasesc din belsug in mediul rural (P)In fiecare iarna, cand temperaturile scad sub zero grade si ni se face pielea de gaina la gandul ca trebuie sa luam cea mai groasa haina pe care o avem si sa infruntam gerul de afara. Iar seara, cand ajungem acasa, zgribuliti si resimtind frigul pana in oase, am vrea sa putem sa stam in caldura, sa ascundem undeva in fundul dulapului hainele groase si sa ne inchipuim ca a venit vara. Insa visul nostru este spulberat in momentul in care ne gandim cati bani va trebui sa scoatem din buzunar la

Business / stiri Business13 vizite[ Monitorul de Cluj ]

O noua premiera la Teatrul National din Cluj

Marti, 20 Februarie 2018, ora 16:26

O noua premiera la Teatrul National din ClujSpectacolul va avea loc in Studioul "Euphorion", vineri, 23 februarie, de la ora 19:00.

Regia si scenografia: Tudor Lucanu. Proiectii video: Cristian Pascariu. Distributia: Mihai-Florian Nitu, Diana Buluga, Petre Bacioiu, Radu Largeanu, Ioan Isaiu.

Dragostea, sentimentul cel mai frumos de pe pamant este acum dezbatut in cadrul restrans al "Euphorion"-ului.

"Veti avea ocazia sa va regasiti, poate, in aceste istorii, sa va re-memorati propriile indragosteli la prima vedere. Un prilej de

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Euro isi continua parcursul ascendent

Marti, 20 Februarie 2018, ora 16:04

Euro isi continua parcursul ascendentCursul euro se indreapta incet, dar sigur, spre noi maxime istorice. Media a urcat de la 4,6609 la 4,6623 lei, intr-o sedinta in care tranzactiile se realizau intre 4,657 si 4,664 lei. Cotatiile de la ora 14:00 erau de 4,662 - 4,665 lei.

La randul sau, dolarul american a urcat spectaculos, de la 3,7530 la 3,7780 lei, cotatiile lui fluctuand in piata locala intre 3,756 si 3,78 lei.

Reducerea plasamentelor in moneda elvetiana au facut ca aceasta sa se deprecieze la 1,152 - 1,155 franci/euro,

Business / stiri Business10 vizite[ Monitorul de Cluj ]

"Promisiunile nerealizate si proiectele abandonate ale primarului Emil Boc". Lista liderului PSD Cluj Horia Nasra

Marti, 20 Februarie 2018, ora 14:05

"Promisiunile nerealizate si proiectele abandonate ale primarului Emil Boc". Lista liderului PSD Cluj Horia Nasra"Clujul este un oras pretentios, clujenii sunt o comunitate ambitioasa. Suntem pretentiosi si ambitiosi pentru ca suntem al doilea oras al tarii, resedinta istorica si culturala a Transilvaniei. Suntem ambitiosi datorita universitatilor noastre, suntem ambitiosi datorita industriei medicale si IT-ului, suntem pretentiosi si cosmopoliti datorita multiculturalitatii noastre.

Executivul municipiului Cluj-Napoca trebuie sa aiba o viziune manageriala pretentioasa si ambitioasa. Emil Boc a obosit si

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Accident mortal la o cariera de piatra din Cluj

Marti, 20 Februarie 2018, ora 12:57

Accident mortal la o cariera de piatra din ClujBarbatul a cazut de la o inaltime de aproximativ 100 de metri. Potrivit ISU Cluj, echipajul medical sosit la fata locului nu a putut decat sa constate decesul barbatului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, politistii au demarat o investigatie in acest caz pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a petrecut evenimentul.

De asemenea,

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Unii soferi nu se invata minte. Amenzi pentru ocuparea abuziva a locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilitati.

Marti, 20 Februarie 2018, ora 12:00

Unii soferi nu se invata minte. Amenzi pentru ocuparea abuziva a locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilitati.Aceste zone sunt:

Piata Garii, str. I.L.Caragiale, str. Emil Isac, str. Navodari, str. G. Baritiu, Calea Dorobantilor, str. Decebal, str. Clinicilor, str. Cardinal I. Hossu.

Potrivit reprezentantilor Primariei Cluj-Napoca, au fost aplicate 28 sanctiuni contraventionale pentru ocuparea locurilor de parcare adaptate, rezervate si semnalizate pentu persoane cu handicap, conform Legii 448/2006, in valoare de 5600 lei. Ca masura tehnico-administrativa au fost ridicate 20

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Politia va sapa de stigmatul de "stat la panda". Unda verde pentru initiativa prin care RADARELE vor fi scoase "la vedere"

Marti, 20 Februarie 2018, ora 11:45

Politia va sapa de stigmatul de "stat la panda". Unda verde pentru initiativa prin care RADARELE vor fi scoase "la vedere"Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea art.109 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice este initiata de parlamentari PNL, printre care senatorul Alina Gorghiu si deputatii Raluca Turcan si Florin Roman.

"Atat prin cadrul normativ (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice), cat si prin atitudinea si comportamentul lucratorilor politiei rutiere nu se acorda niciun fel de atentie

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Monitorul de Cluj ]

INTERVIU Ambasadorul Alexandru Gradinar: Comunitatea romaneasca este tot mai numeroasa, dinamica si bine integrata in Danemarca

Marti, 20 Februarie 2018, ora 10:58

INTERVIU Ambasadorul Alexandru Gradinar: Comunitatea romaneasca este tot mai numeroasa, dinamica si bine integrata in DanemarcaIn acest sens, diplomatul roman a mentionat potentialul oferit de numeroasa comunitate romaneasca din Danemarca (aproximativ 30.000 de romani) si de oportunitatile de afaceri, inca insuficient explorate, in opinia sa. Totodata, Alexandru Gradinar a apreciat ca, in plan politic, relatiile dintre Romania si Danemarca beneficiaza substantial de apartenenta celor doua tari la UE si NATO si de convergentele de interese pe mai multe dosare: Brexit, Parteneriatul Estic, gestionarea crizei refugiatilor,

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Urmarire ca in filme pe strazile din Dej. Cum a incercat un sofer beat sa scape de politisti.

Marti, 20 Februarie 2018, ora 10:31

Urmarire ca in filme pe strazile din Dej. Cum a incercat un sofer beat sa scape de politisti.Tanarul nu avea permis de conducere si se afla sub influenta alcoolului.

Politistii din cadrul Biroului Rutier Dej au dispus luni retinerea unui tanar, in varsta de 21 de ani, din Dej, cercetat pentru infractiuni rutiere.

"La data de 17 februarie a.c. in jurul orei 00:50, in timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului Dej, tanarul s-a intersectat cu un echipaj de politie pe strada 1 Mai, caruia nu i-a acordat prioritate de trecere. Politistii au pornit in urmarirea acestuia, insa

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Data de la care vanzarea pungilor de plastic va fi interzisa

Marti, 20 Februarie 2018, ora 09:40

Data de la care vanzarea pungilor de plastic va fi interzisa"Proiectul interzice, incepand cu data de 1 iulie 2018, introducerea pe piata nationala a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner. De asemenea, incepand cu 1 ianuarie 2019, se interzice comercializarea pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner. Pungile de transport din plastic subtire si

Business / stiri Business4 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Bugetul judetului Cluj pe 2018 a fost votat. Fara solutii pentru societatile falimentare si cu bani pompati in proiecte falimentare

Luni, 19 Februarie 2018, ora 22:21

Bugetul judetului Cluj pe 2018 a fost votat. Fara solutii pentru societatile falimentare si cu bani pompati in proiecte falimentarePotrivit proiectului de buget pe anul 2018, care a fost votat luni in sedinta de Consiliu Judetean, bugetul general al judetului Cluj pe 2018 este de 1.377.359.980 lei (300 milioane de euro), din care bugetul local al judetului este de 826 milioane de lei (179 milioane de euro). Din acesti bani, sectiunea de functionare inghite 503 milioane de lei, pentru dezvoltare ramanand 323 milioane de lei.

Discutiile pe marginea bugetului au vizat "salvarea" Societatii Drumuri si Poduri Judetene, aflata

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Un consilier judetean propune listarea la bursa a societatii care administreaza parcurile industriale

Luni, 19 Februarie 2018, ora 19:04

Un consilier judetean propune listarea la bursa a societatii care administreaza parcurile industrialeIn opinia consilierului judetean, listarea la bursa a societatii ar putea aduce o serie de avantaje Consiliului Judetean.

"Listarea la Bursa a societatii de administrare a parcurilor industriale din judetul Cluj, SC Tetarom SA, este o solutie de luat in calcul pentru viitor. Ultimele parcuri industriale, Tetarom IV si V, trebuie sa atinga un anumit nivel, societatea sa fie mai performanta, iar astfel poate fi listata cu succes la Bursa, Consiliul Judetean Cluj, urmand sa ramana si cu actiuni

Business / stiri Business7 vizite[ Monitorul de Cluj ]

"Iesi afara, nesimtitule". Crize de nervi in sedinta de Consiliu Judetean. Tise si directorul de la Protectia Copilului si-au iesit din minti

Luni, 19 Februarie 2018, ora 18:26

"Iesi afara, nesimtitule". Crize de nervi in sedinta de Consiliu Judetean. Tise si directorul de la Protectia Copilului si-au iesit din mintiFinalul sedintei de Consiliu Judetean de luni s-a transformat intr-un circ ieftin cu urlete, injuraturi, amenintari si jigniri. Totul a plecat de la o informare despre desfiintarea a trei posturi de director din cadrul DGASPC Cluj.

Tamas a afirmat ca Dana Catarig (sotia fostului consilier judetean Horatiu Catarig PNL), directorul economic, a fost angajata ilegal neavand studii economice. In acel moment, Alin Tise, a intrebat cine va prelua directia economica. Iar Tamas a replicat ca el va

Actualitate / stiri Actualitate114 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Educatia sexuala, o necesitate respinsa de autoritati

Luni, 19 Februarie 2018, ora 17:47

Educatia sexuala, o necesitate respinsa de autoritatiLegea "Inocentei Copiilor" care are ca scop interzicerea educatiei sexuale in scoli, a fost initiata pentru prima data in anul 2016 de catre deputatul PSD Ninel Peia. A trecut de Senat, insa parlamentarii au respins proiectul. In urma cu cateva zile proiectul a devenit iar actual. Conform proiectului, profesorii care incalca legegea risca inchisoare de la trei luni la doi ani sau amenda.

Studentii medicinisti sunt preocupati de informarea corecta a elevilor

Federatia Asociatiilor Studentilor

Life Show / stiri Actualitate6 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Asociatia Musai-Muszaj, protest fata de placutele lipsa

Luni, 19 Februarie 2018, ora 17:27

Asociatia Musai-Muszaj, protest fata de placutele lipsaPotrivit acestora, procesul castigat se pierde printre mainile administratorilor romani si maghiari ai orasului, in vazul cetatenilor.

"In semn de protest, Musai-Muszaj invita cetatenii Clujului sa vina in 21 februarie de la ora 17:00 in Piata Unirii, de Ziua Mondiala a Limbii Materne si cu ocazia primei aniversari a castigarii procesului placutelor.

Vom exprima impreuna ca este inacceptabil ca:

- dupa respingerea ilegala timp de 16 ani a solicitarii legitime a cetatenilor ca numele orasului

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Ambitiile lui Tise n-au limite. Consiliul Judetean taie bugetul aeroportului, cea mai profitabila societate din subordine

Luni, 19 Februarie 2018, ora 16:46

Ambitiile lui Tise n-au limite. Consiliul Judetean taie bugetul aeroportului, cea mai profitabila societate din subordineConsilierii judeteni au considerat ca Aeroportul Cluj cheltuie prea multi bani cu serviciile juridice, reclame, marketing si deplasari, motiv pentru care au taiat 487.000 de lei.

"Aeroportul si-a propus un profit ambitios cum ar trebui sa aiba toate societatile din subordinea Consiliului Judetean. Ce s-a intamplat cu tariful de 5 euro pentru dezvoltare din 2007 dat pe pasager? Daca facem un calcul, atunci la 2 milioane de pasageri inmultit cu 5 euro ar trebui sa avem undeva la 10 milioane de

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Ratele la imprumuturi cresc constant

Luni, 19 Februarie 2018, ora 15:42

Ratele la imprumuturi cresc constantIndicele ROBOR, care este calculat de BNR, este unul dintre pricipalii factori care influenteaza nivelul ratelor platite.

Daca la inceputul anului trecut indicele la trei luni se situa la 0,87%, iar in septembrie la 0,92% ieri acesta crestea la 2,08%. Acest indicator este utilizat la calcularea dobanzilor la majoritatea creditelor in lei, precum cele de consum.

Indicele la sase luni, utilizat in cazul creditelor ipotecare, a sarit ieri la 2,40%, maximul ultimilor trei ani si jumatate, in timp

Business / stiri Business7 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Ce trebuie sa stiti despre ventilatia casei (P)

Luni, 19 Februarie 2018, ora 14:05

Ce trebuie sa stiti despre ventilatia casei (P)Aceasta situatie duce rapid la aparitia condensului pe geamuri, la igrasie si mucegai pe pereti. Din cauza concentratiei mare de bioxid de carbon, apar insomnii si dureri de cap si creste riscul dezvoltarii alergiilor si bolilor aparatului respirator.

Cauza aparitiei acestor fenomene este umiditatea si nivelul de CO2 ridicat, adica lipsa ventilatiei din casa.

Din pacate, de multe ori, la constructia unei case noi, ventilatia este neglijata in totalitate, acest lucru se intampla in special din

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Un barbat a murit dupa ce a traversat neregulamentar strada

Luni, 19 Februarie 2018, ora 14:01

Un barbat a murit dupa ce a traversat neregulamentar stradaLa data de 18 februarie, in jurul orei 20:00, pe DN1 E60, pe raza comunei Capusu Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Conform primelor verificari, un barbat, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, dinspre Oradea inspre Cluj-Napoca, pe raza

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Monitorul de Cluj ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Modificari de circulatie in centrul Clujului! Ce masuri ia Primaria pentru fluidizarea traficului
Primaria introduce noi reglementari de circulatie in centrul orasului, intr-o noua incercare de ...
Sotul, ramas fara patru dinti, dupa un cap in gura al nasului. Totul, pentru ca sotia i-a respins acestuia avansurile!
Incident "monden" violent in minuscula localitate Viile Dejului: exasperat ca fina ii respinge cu ...
"Iesi afara, nesimtitule". Crize de nervi in sedinta de Consiliu Judetean. Tise si directorul de la Protectia Copilului si-au iesit din minti
Finalul sedintei de Consiliu Judetean de luni s-a transformat intr-un circ ieftin cu urlete, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor