Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.344 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj: "Vreti sa mai faceti transplante in partea asta de tara?"

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 13:10

Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj: "Vreti sa mai faceti transplante in partea asta de tara?"Din anul 2018, Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal isi va asigura, pe noua contractare, atat o finantare adecvata cat si plata datoriilor existente intr-un interval de timp de doi-trei ani, se arata intr-un comunicat de presa al ICUTR. Institutul trece printr-o perioada financiara dificila, avand datorii de aproape 2 milioane de lei iar unii oficiali ar vrea sa transforme ICUTR in sectie subordonata Spitalului Judetean, ceea ce ar echivala dupa unii medici bine informati cu

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ BuzzNews ]

Castigatorii Galei "10 pentru Cluj-Juniorii Clujului-Sperantele Cetatii"

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 10:10

Castigatorii Galei "10 pentru Cluj-Juniorii Clujului-Sperantele Cetatii"Cea de-a noua editie a Galei "10 pentru Cluj - Juniorii Clujului - Sperantele Cetatii" si-a anuntat castigatorii.

Primaria municipiului Cluj-Napoca a organizat cea de-a IX-a editie a Galei excelentei "10 pentru Cluj-Juniorii Clujului - Sperantele Cetatii", un eveniment festiv prin care municipalitatea isi exprima recunostinta pentru efortul pe care acesti tineri l-au depus pentru a excela in activitati educative, culturale si sportive.

Momentele artistice nu au lipsit din cadrul evenimentului,

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ BuzzNews ]

Arheologia clujeana, o privire din culise

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 10:10

Arheologia clujeana, o privire din culiseMuzeul National de Istorie a Transilvaniei va invita, marti, 19 decembrie 2017, ora 12.00, la vernisajul expozitiei temporare Arheologia clujeana. O privire din culise, care ilustreaza istoria arheologiei clujene, aducand in prim plan personalitati, descoperiri deosebite, situri si artefacte speciale intr-o prezentare cu caracter general.

Prezenta acestor figuri marcante in institutiile clujene a dus la crearea unei adevarate scoli de arheologie, dar si la imbogatirea patrimoniului muzeal de

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ BuzzNews ]

Noi investitii in infrastructura medicala a Spitalului de Copii

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 10:10

Noi investitii in infrastructura medicala a Spitalului de CopiiConsiliul Judetean Cluj va dezbate in cadrul proximei sedinte un proiect de hotarare initiat de presedintele Alin Tise si care vizeaza realizarea unor investitii in cadrul Pavilionul C2 al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii.

Scopul lucrarilor propuse il reprezinta amenajarea unor spatii corespunzatoare pentru optima functionare a echipamentelor de inalta tehnologie RMN (Rezonanta Magnetica Nucleara) si CT (Computer Tomograf) achizitionate in cursul anului 2016 si extrem de intens

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ BuzzNews ]

Deputatul Adrian Oros, semnal de alarma: O lege pune in pericol siguranta alimentara si sanatatea romanilor

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 10:10

Deputatul Adrian Oros, semnal de alarma: O lege pune in pericol siguranta alimentara si sanatatea romanilorDeputatul Adrian Oros (PNL), vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor sustine ca Ordonanta 70 care ar fi sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea "pune in pericol siguranta alimentara si sanatatea romanilor".

Potrivit deputatului, sub pretextul transpunerii in legislatia nationala a prevederilor Directivei UE 55/2013, Guvernul a emis Ordonanta de Urgenta nr.70/2017 privind modificarea si completarea Legii nr.

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ BuzzNews ]

UBB, pe prima pozitie in Metarankingul universitar 2017

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 10:10

UBB, pe prima pozitie in Metarankingul universitar 2017Universitatea Babes-Bolyai ocupa prima pozitie in clasamentul global al universitatilor din Romania - Metaranking universitar 2017, clasament care stabileste ierarhia universitatilor din Romania in functie de rezultatele combinarii performantelor lor individuale din clasamentele academice internationale ale universitatilor.

Metarankingul Universitar-2017 utilizeaza metodologia propusa de membrii High Level Experts Group numiti in 2016 de Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii si, conform

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ BuzzNews ]

VIDEO - Clujenii care continua sa lupte pentru independenta justitiei

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 10:10

VIDEO - Clujenii care continua sa lupte pentru independenta justitieiPeste 2000 de clujeni au protestat si duminica pentru a atrage atentia coalitiei PSD-ALDE ca nu vor accepta ingenucherea justiei.

Participantii la

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ BuzzNews ]

PEDITEL 1791 are nevoie de finantare - unde poti face DONATII

Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 13:10

PEDITEL 1791 are nevoie de finantare - unde poti face DONATIIPEDITEL 1791, serviciul medical gratuit de sfat pediatric prin telefonic non stop are nevoie de sustinere financiara. "Acum avem nevoie de tine. Doneaza 50 lei pe Bursa Binelui si donatia ta va fi dublata daca suntem in primele 3 proiecte. MOMENTAN SUNTEM PE LOCUL 1", arata initiatorii. Poti face donatii AICI.

Peditel 1791 a preluat in primele 10 luni din 2017 peste 43.487 de apeluri. PEDITEL 1791 - sfat medical pediatric prin telefon, este un call center pediatric care ofera sfaturi medicale

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ BuzzNews ]

Regulament nou de finantare a cultelor, sportului sau ONG-urilor din judetul Cluj

Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 13:10

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a initiat o serie de proiecte de hotarari care urmeaza sa fie dezbatute in cadrul proximei sedinte ordinare si care vizeaza aprobarea noilor Regulamente privind acordarea sprijinului financiar, din bugetul judetului, catre unitatile de cult si structurile sportive din judet, pentru asociatiile, fundatiile, alte organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ, precum si pentru entitatile publice care organizeaza programe si proiecte in domeniul

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ BuzzNews ]

"NABUCCO", de Giuseppe Verdi, la Opera Nationala Romana din Cluj

Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 13:10

"NABUCCO", de Giuseppe Verdi, la Opera Nationala Romana din ClujOpera Nationala Romana din Cluj-Napoca va invita luni, 11 decembrie 2017, ora 18:30, la o reprezentatie exceptionala a spectacolului de opera "NABUCCO", de Giuseppe Verdi. Evenimentul liric este dedicat sopranei Emilia Catana si baritonului Vasile Catana, ilustrii prim-solisti ai Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, distributia serii fiind onorata de invitatii de talie internationala baritonul Sebastian Catana, soprana Dragana Radakovic si basul Marius Bolos.

O reverie despre libertate, pe

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ BuzzNews ]

Cati clujeni lucreaza in realitate in IT si care e trendul la nivel national

Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 13:10

Cati clujeni lucreaza in realitate in IT si care e trendul la nivel nationalIn cele 1.235 de companii din IT, din Cluj-Napoca lucreaza 14.036 angajati, reprezentand 8,7% din total salariattilor municipiului Cluj-Napoca (161.610 pe 2016- conform datelor INS). Astfel, 1 din 11 angajati clujeni lucreazaE in IT. Daca luam in considerare si alte forme de colaborare (PFA, microintreprinderi), numarul clujenilor care lucreaza in IT depasea, la nivelul anului 2016, 20.000 de persoane. Sunt doar cateva dintre datele unui Studiu National al Pietei de IT realizat de Clusterul de

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ BuzzNews ]

S-au razgandit: Revine sensul giratoriu la intersectia Bd Muncii- str Fabricii

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 19:10

S-au razgandit: Revine sensul giratoriu la intersectia Bd Muncii- str FabriciiS-au razgandit: primaria si politia rutiera vor iar sens giratoriu in intersectia Bd. Muncii- str. Fabricii.

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta faptul ca, in urma reanalizarii circulatiei in intersectia Bd.

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ BuzzNews ]

DRUM dezastruos spre Casele Micesti - URMEAZA proteste

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 19:10

DRUM dezastruos spre Casele Micesti - URMEAZA protesteDrumul spre Casele Micesti, sat arondat comunei Feleacu, este praf si pulbere, iar asociatia omonima va protesta pentru a atrage atentia primariei ca locuitorii nu mai suporta situatia.

"Va informam asupra faptului ca Asociatia Casele Micesti organizeaza in data 09.12.2017, sambata, ora 13:00, un mitingde protest si de informare, prin care locuitorii Casele Micesti (comuna Feleacu), aflata la 8 km de centrul Clujului, dorim sa ne exprimam public nemultumirea fata de nepasarea autoritatilor la

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ BuzzNews ]

CLUJANA, un brand al Clujului de peste un secol, la un pas de INCHIDERE

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 13:10

CLUJANA, un brand al Clujului de peste un secol, la un pas de INCHIDEREClujana, un brand al Clujului de peste un secol si cea mai mare fabrica de incaltaminte din Romania, este scoasa la vanzare de ANAF chiar sub ochii lui Alin Tise, arata PSD Cluj.

"Fabrica de incaltaminte infiintata in 1911 risca sa ajunga doar o amintire pentru clujeni, in contextul in care Alin Tise si majoritatea liberala, nici in primul mandat, nici in al doilea, nu au rezolvat problema datoriilor societatii, arata PSD.

Social democratii sustin ca "abordarea domnului Alin Tise in acest caz

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ BuzzNews ]

Cine va fi directorul medical al Spitalului REGINA MARIA din Cluj

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 13:10

Cine va fi directorul medical al Spitalului REGINA MARIA din ClujAnul 2018 va aduce Clujului primul spital privat cu servicii integrate din oras si, totodata, singura unitate de anvergura cu specific de chirurgie minim-invaziva, un proiect in valoare totala de 15 milioane de euro, ce va crea 300 de noi locuri de munca.

Reteaua de sanatate REGINA MARIA il anunta pe Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce in calitate de Director Medical al Spitalului REGINA MARIA din Cluj - care va fi inaugurat in prima parte a anului 2018.

Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce: "Imi

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ BuzzNews ]

Joi si sambata, ultimele piete volante din acest an la Cluj

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 13:10

Joi si sambata, ultimele piete volante din acest an la ClujPrimaria Cluj-Napoca organizeaza in aceasta saptamana ultimele piete volante din acest an.

Astfel, joi, 7 decembrie 2017, va avea loc piata volanta din cartierul Gheorgheni (strada Unirii

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ BuzzNews ]

Statie noua de autobuz pe strada Valea Chintaului

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 19:10

Statie noua de autobuz pe strada Valea ChintauluiO noua statie de transport in comun a fost infiintata pentru locuitorii din zona Vaii Chintaului. Masura a fost instituita de Primaria Cluj-Napoca, in colaborare cu Compania de Transport Public si Politia Rutiera, in vederea facilizarii accesului la transportul public a persoanelor din aceasta zona a orasului si vizeaza urmatoarele:

infiintarea statiei de imbarcare/debarcare pe strada Valea Chintaului la nr. 34 (pentru mers spre Chinteni),

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ BuzzNews ]

Abracadabra: Se inverseaza sensurile unice de circulatie pe aleile Baisoara si Scarisoara

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 13:10

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta inversarea sensurilor unice de circulatie pe aleile Baisoara si Scarisoara din cartierul Gheorgheni.

Astfel, pe aleea Baisoara se va circula dinspre parkingul Baisoara inspre aleea Baita, iar pe aleea Scarisoara se va circula

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ BuzzNews ]

Spectacol al Teatrului Puck, premiat la Festivalul Impuls 2017

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 13:10

Spectacol al Teatrului Puck, premiat la Festivalul Impuls 2017Premiul pentru creativitate si excelenta in folosirea mijloacelor traditionale de animatie in cadrul Festivalului International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls 2017 vine la Teatrul de Papusi "Puck" din Cluj-Napoca. Distinctia revine spectacolului nonverbal "Strada cu ingeri", in regia, scenariul si scenografia lui Decebal Marin.

Spectacolul nonverbal "Strada cu ingeri" ilustreaza legatura dintre oameni si ingeri, vorbindu-le spectatorilor despre bunatate, frumusete si credinta in

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ BuzzNews ]

SPARGATORUL DE NUCI, spectacol caritabilaEuro< de balet la Cluj

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 13:10

Clubul Pro Opera Transilvana in parteneriat cu Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca au bucuria de a sustine Luni, 4 decembrie 2017, ora 11:00, evenimentul cu scop caritabil "Spargatorul de nuci", spectacol de balet oferit in dar micilor spectatori ce provin din medii defavorizate si carora dorim sa le impartasim magia Sarbatorilor de iarna.

Spectacolul feeric de balet realizat de Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca a fascinat neincetat generatii de spectatori mici si mari deopotriva, iar

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ BuzzNews ]

TNL Cluj: "Steluta Cataniciu nu are probitatea morala de a fi membru al Parlamentului si de a modifica Legile Justitiei"

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 13:10

TNL Cluj: "Steluta Cataniciu nu are probitatea morala de a fi membru al Parlamentului si de a modifica Legile Justitiei"TNL Cluj considera ca deputatul ALDE Cluj "Steluta Cataniciu nu are probitatea morala de a fi membru al Parlamentului si de a modifica Legile Justitiei".

Tineretul National Liberal Cluj ii solicita deputatului ALDE, Steluta Cataniciu, sa renunte la calitatea de membru al comisiei speciale de modificare a Legilor Justitiei si sa demisioneze din calitatea de deputat al Parlamentului Romaniei. Incepand cu anul 2015, deputatul Steluta Cataniciu are o decizie definitiva si irevocabila emisa de

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ BuzzNews ]

Ce program a fost pregatit la Cluj de ZIUA NATIONALA a Romaniei

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 13:10

Ce program a fost pregatit la Cluj de ZIUA NATIONALA a RomanieiPrimaria Cluj-Napoca invita clujenii, turistii romani si turistii straini, pe 1 Decembrie in Piata Unirii sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei. Spectacol folcloric, inaugurarea iluminatului festiv, concert Andra si Cargo, foc de artificii - sunt cateva dintre momentele principale ale zilei tuturor romanilor.

Evenimentul de anul acesta va aduce o noutate care va completa atmosfera de sarbatoare prin iluminatul arhitectural de pe Catedrala Mitropolitana din Piata Avram Iancu si din

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ BuzzNews ]

SOC pentru firme: Salariul de baza minim brut, majorat de guvern la 1.900 lei lunar

Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 10:10

SOC pentru firme: Salariul de baza minim brut, majorat de guvern la 1.900 lei lunarSalariul de baza minim brut pe tara garantat in plata va fi majorat incepand cu 1 ianuarie 2018 de la 1450 lei lunar la 1.900 lei lunar pentru un program complet de lucru de 166 de ore in medie pe luna, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata miercuri

In aceasta suma nu sunt incluse sporuri si alte adaosuri.

Practic, majorarea salariului minim brut de la 1.450 lei la 1.900 lei reprezinta o crestere de 31,03% fata de anul 2017 si este influentata de transferul contributiilor de la angajator

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ BuzzNews ]

ELEVII DE ELITA ai Clujului premiati luni la "Serbarile Iernii Rotary"

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 19:10

ELEVII DE ELITA ai Clujului premiati luni la "Serbarile Iernii Rotary"Clubul Rotary Cluj-Napoca a premiat elevii clujeni de elita in cadrul celei de-a XII-a editii a evenimentului caritabil "Serbarile Iernii Rotary", care a avut loc luni seara la Opera Nationala Romana.

Premiantii au fost selectionati cu sprijinul Centrului de Excelenta Cluj-Napoca, de pe langa Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, pe baza rezultatelor obtinute in anul 2017 la olimpiadele internationale si nationale. Premiile au constat in bani si diplome.

Au fost acordate trei categorii de

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ BuzzNews ]

Sfantul Andrei si Ziua Nationala le aduc romanilor un miniconcediu - Ce amenzi se dau pentru munca

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 19:10

Sfantul Andrei si Ziua Nationala le aduc romanilor un miniconcediu - Ce amenzi se dau pentru muncaInspectoratul Teritorial de Munca Cluj aduce in atentia angajatorilor faptul ca zilele de 30 noiembrie - Sfantul Apostol Andrei si 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, sunt zile de sarbatoare legala stabilite prin lege, ca urmare nu se lucreaza.

Inspectorul sef Daniel Pacurariu arata ca potrivit dispozitiilor Codului Muncii in zilele de sarbatoare legala angajatorii au obligatia de a acorda zile libere lucratorilor.

Angajatorii, care au activitati care se desfasoara in regim continuu sau

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ BuzzNews ]

400 de donatori de sange in cadrul unei campanii a UBB

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 16:10

400 de donatori de sange in cadrul unei campanii a UBBCea de-a patra editie a Campaniei Donam impreuna, UBB da startul! initiate de Directia Comunicare si PR a Universitatii Babes-Bolyai a reusit sa stranga peste 400 de donatori si sa informeze mai mult de 6.000 de persoane, majoritatea studenti, cu privire la necesitatea acuta de sange in spitalele romanesti, la importanta donarii de sange, la beneficiile acesteia, atat pentru persoanele care au nevoie de sange, cat si pentru donatori.

Campania de donare de sange s-a desfasurat in perioada 20-24

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ BuzzNews ]

Grupul basarabean Brio Sonores concerteza luni la Serbarile Iernii Rotary - MESAJ pentru clujeni

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 13:10

Grupul basarabean Brio Sonores concerteza luni la Serbarile Iernii Rotary - MESAJ pentru clujeniClubul Rotary Cluj-Napoca organizeaza luni, 27 noiembrie, de la ora 18:30, la Opera Nationala Romana din Cluj, cea de-a XII-a editie a evenimentului caritabil "Serbarile Iernii Rotary". Cap de afis este grupul basarabean Brio Sonores, cel care a castigat al patrulea sezon al show-ului Romanii au talent, de la Pro TV.

Un alt moment artistic dupa Brio Sonores va fi sustinut de Bella Dance Studio, grupul de balet pentru copii condus de Profesorul Silvia Baritchi.

Fondurile obtinute din

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ BuzzNews ]

WIZZ AIR acorda reduceri de 20 la suta la toate zborurile rezervate vineri, 24 noiembrie 2017

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 13:10

WIZZ AIR acorda reduceri de 20 la suta la toate zborurile rezervate vineri, 24 noiembrie 2017Wizz Air a lansat promotia "Pink Friday" si ofera 20%* reducere la toate zborurile rezervate astazi, 24 noiembrie, pana la miezul noptii.

Pasagerii pasionati de calatorii se pot bucura de cele mai populare zile cu reduceri ale anului si pot rezerva o noua calatorie catre oricare dintre destinatiile favorite cu promotia "Pink Friday". WIZZ se asigura ca toti pasagerii isi pot rezerva o "evadare" cu o reducere de 20% la toate zborurile, catre toate destinatiile.

Toti calatorii nerabdatori care

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ BuzzNews ]

Banca Transilvania a semnat acordul de preluare a Bancpost

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 13:10

Banca Transilvania a semnat acordul de preluare a BancpostBanca Transilvania va achizitiona de la Eurobank Group actiunile pe care le detine la Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A., cele doua banci ajungand la un acord in acest sens.

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, declara: "Achizitionarea Bancpost este o oportunitate pentru BT datorita potentialului de integrare cu businessul nostru. Aceasta achizitie completeaza strategia de crestere organica a Bancii Transilvania,

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ BuzzNews ]

Primaria Cluj introduce o noua interdictie de circulatie

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 13:10

Primaria Cluj introduce o noua interdictie de circulatiePrimaria Cluj-Napoca introduce o noua interdictie de circulatie pe strada Corneliu Coposu.

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta interzicerea efectuarii virajului la stanga de pe strada Corneliu Coposu pe str. Lombului, pe directia de circulatie E-V inspre comuna Baciu, manevra fiind

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ BuzzNews ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Doi avocati si un fost viceprimar pregatesc un ansamblu imobiliar. PUG-ul le da dreptate, vecinii se opun
Pe strada Fabricii se pregateste un proiect imobiliar cu gradinita la parter. Consiliul Local ...
Un bloc din Floresti are o gradina amenajata ca in povesti - FOTO
Un bloc din Floresti, de pe strada Stejarului, este un exemplu pentru orice ...
Cu carnatul in geamantan, pe aeroportul din Cluj
Nu mica le-a fost mirarea angajatilor aeroportului Cluj sa constate ca valizele lor erau pline ochi ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor