Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.535 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

CONCURS: Cum poti primi haine de 1.000 de lei de la designerul vestimentar Gina Butiuc

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 19:10

CONCURS: Cum poti primi haine de 1.000 de lei de la designerul vestimentar Gina ButiucBuzzNews.ro ofera cititorilor ocazia de a participa la un concurs al carui premiu principal este un voucher in valoare de 1.000 de lei care va permite achizitionarea de produse vestimentare semnate Gina Butiuc. Premiul doi consta intr-o invitatie la evenimentul de fashion "Gina Butiuc - JUST: 15 years" care va avea loc miercuri, 25 octombrie 2017, incepand cu ora 20.00, la Centrul de Cultura Urbana Casino din Cluj-Napoca.

Desemnarea castigatorilor va avea loc luni 23 octombrie 2017 prin

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ BuzzNews ]

Prefectura Cluj ataca in contencios administrativ hotararile CJ Cluj care vizeaza conducerea Aeroportului Cluj

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 19:10

Prefectura Cluj ataca in contencios administrativ hotararile CJ Cluj care vizeaza conducerea Aeroportului ClujPrefectura Cluj a informat ca a atacat in contencios administrativ hotararile Consiliului Judetean Cluj care vizeaza exercitarea conducerii executive la Aeroportul Cluj. Inainte de a va prezenta comunicatul mai tehnic al Prefecturii Cluj, iata faptele, pe scurt: Expertul in aviatie David Ciceo, director al Aeroportului Cluj, a aflat a doua zi dupa ce a sarbatorit 2 milioane de pasageri in 2017 alaturi de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, ca din 17 octombrie isi va pierde

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ BuzzNews ]

Padurea-parc a USAMV s-a extins cu 500 de copaci plantati de Rotary Cluj-Napoca

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 19:10

Padurea-parc a USAMV s-a extins cu 500 de copaci plantati de Rotary Cluj-NapocaPadurea-parc a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca (USAMV) s-a extins, dupa ce membrii Rotary Club Cluj-Napoca au plantat in weekend inca 500 de copaci.

Actiunea "Rotary planteaza" si-a propus sa transmita un mesaj ecologic in contextul schimbarilor climatice dar a fost si un bun prilej de apropiere de natura si de socializare a membrilor clubului - lideri ai comunitatii de business, medicale sau universitare. Intr-o atmosfera relaxata, membrii Rotary

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ BuzzNews ]

Restrictii de circulatie pe A3 Campia Turzii- Turda

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 16:10

Restrictii de circulatie pe A3 Campia Turzii- TurdaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, pe autostrada A3, este inchisa a doua banda a sensului de mers Campia Turzii - Turda, la kilometrul 24, din cauza lucrarilor de refacere a suprafetei carosabile.

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ BuzzNews ]

ANALIST despre Clujul imobiliar: O mare parte dintre proprietatile rezidentiale din Cluj sunt cumparate cu "banii jos" PLUS Cand va avea orasul 1 milion de locuitori

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 16:10

ANALIST despre Clujul imobiliar: O mare parte dintre proprietatile rezidentiale din Cluj sunt cumparate cu "banii jos" PLUS Cand va avea orasul 1 milion de locuitoriAnalistul economic Adrian Crivii a declarat pentru BuzzNews.ro ca o mare parte dintre proprietatile rezidentiale din Cluj sunt cumparate cu "banii jos" si ca cel mai probabil o parte din aceste capitaluri reprezinta "bani negri, din economia subterana, din evaziune".

Dr.ec. Adrian Crivii crede ca evolutia spectaculoasa a sectorului imobiliar din Cluj s-a datorat in parte dezvoltarii industriei IT, care a avut o contributie determinanta in evolutia economiei orasului si judetului.

"Cererea

Actualitate / stiri Actualitate91 vizite[ BuzzNews ]

ANALIST: Clujul imobiliar, magnet pentru investitiile cu bani negri PLUS Cand va avea orasul 1 milion de locuitori

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 13:10

ANALIST: Clujul imobiliar, magnet pentru investitiile cu bani negri PLUS Cand va avea orasul 1 milion de locuitoriAnalistul economic Adrian Crivii a declarat pentru BuzzNews.ro ca o mare parte dintre proprietatile rezidentiale din Cluj sunt cumparate cu "banii jos" si ca cel mai probabil o parte din aceste capitaluri reprezinta "bani negri, din economia subterana, din evaziune".

Dr.ec. Adrian Crivii crede ca evolutia spectaculoasa a sectorului imobiliar din Cluj s-a datorat in parte dezvoltarii industriei IT, care a avut o contributie determinanta in evolutia economiei orasului si judetului.

"Cererea

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ BuzzNews ]

PREMIERUL TUDOSE, prima batalie castigata cu DRAGNEA: Razvan Cuc, Rovana Plumb si Sevil Shhaideh pleaca din GUVERN

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 10:10

PREMIERUL TUDOSE, prima batalie castigata cu DRAGNEA: Razvan Cuc, Rovana Plumb si Sevil Shhaideh pleaca din GUVERNPremierul Mihai Tudose a inregistrat o victorie de etapa in PSD: trei ministri au fost determinati sa demisoneze, contrar vointei lui Liviu Dragnea: ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. S-a anuntat la capatul unei sedinte de 8 ore a Comitetului Executiv National al PSD.

O noua sedinta CExN a partidului este programata pentru vineri pentru stabilirea inlocuitorilor celor trei demisionari.

Prim

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ BuzzNews ]

Cel mai mare seminar destinat activitatii companiilor japoneze din Romania, organizat la UBB

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 19:10

Cel mai mare seminar destinat activitatii companiilor japoneze din Romania, organizat la UBBCel mai mare seminar destinat activitatii companiilor japoneze din Romania va fi organizat vineri la UBB.

Seminarul este organizat de catre Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Business, Japan Business Association in Romania si Japan External Trade Organization (JETRO) Bucharest Office cu sprijinul Ambasadei Japoniei in Romania.

Seminarul va fi deschis de catre Excelenta Sa Domnul Kisaburo Ishii, Ambasador al Japoniei in Romania, dupa care vor avea loc prezentari ale companiilor japoneze

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ BuzzNews ]

CRONICA unui razboi neasteptat: Cum a fost decapitata conducerea Aeroportului Cluj a doua zi dupa sarbatorirea performantei

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 13:10

CRONICA unui razboi neasteptat: Cum a fost decapitata conducerea Aeroportului Cluj a doua zi dupa sarbatorirea performanteiCRONICA unui razboi neasteptat: Expertul in aviatie David Ciceo, director al Aeroportului Cluj, a aflat a doua zi dupa ce a sarbatorit 2 milioane de pasageri in 2017 alaturi de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, ca din 17 octombrie isi va pierde functia. Noul consiliu de adminstratie stabilit prin hotarare a consiliului judetean urma sa preia conducerea executiva pana la organizarea unui concurs. Apropiat al lui Tise si presedinte al CA, Mircea Avram ar fi urmat sa coordoneze

Actualitate / stiri Actualitate75 vizite[ BuzzNews ]

Biciclistii, mars pe strazile Clujului: primaria nu rezolva semnalizarea rutiera a infrastructurilor pentru biciclete

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 13:10

Biciclistii, mars pe strazile Clujului: primaria nu rezolva semnalizarea rutiera a infrastructurilor pentru bicicleteBiciclistii pornesc din nou in mars pe strazile Clujului: primaria nu rezolva semnalizarea rutiera a infrastructurilor pentru biciclete.

Clubul de Cicloturism Napoca cheama biciclistii sa iasa sambata in strada a 121-a oara la un mars de promovare a utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

"Marsul este legat si de faptul ca Primaria clujeana

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ BuzzNews ]

Si PSD vrea METROU la Cluj si il critica pe Emil Boc pentru pretinse declaratii contradictorii

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 13:10

Si PSD vrea METROU la Cluj si il critica pe Emil Boc pentru pretinse declaratii contradictoriiSi PSD vrea METROU la Cluj si il critica pe Emil Boc pentru pretinse declaratii contradictorii in legatura cu acest subiect.

PSD Cluj observa ca proiectul introducerii metroului in Cluj-Napoca are o istorie electorala bogata, in momente politice bine alese, edili sau candidati la onorabila demnitate opinand despre oportunitatea acestui proiect.

"Introducerea metroului in Cluj-Napoca este un proiect fundamental pentru descongestionarea traficului avand in vedere ca in urmatorii zece ani,

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ BuzzNews ]

Trei zile de arta cu peste 40 de reprezentatii pe strazile Clujului - Incepe Jazz in the Street

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 13:10

Trei zile de arta cu peste 40 de reprezentatii pe strazile Clujului - Incepe Jazz in the StreetArta ne intampina in strada la Cluj. Peste 40 de reprezentatii artistice vor avea loc de vineri, 13 octombrie si pana duminica, 15 octombrie, in cadrul Jazz in the Street. Evenimentul va reuni reprezentanti din mai multe domenii artistice: muzica, teatru, dans, pictura, acrobatie, magie.

Artistii ne vor intampina pe strazile Andrei Saguna, Mihail Kogalniceanu, Bolyai Janos, pe Bulevardul Eroilor, in Piata Unirii si pe platoul Operei Maghiare, iar o caravana va strabate vineri cartierele

Actualitate / stiri Actualitate34 vizite[ BuzzNews ]

Spitalul de Boli Infectioase din Cluj a castigat 9,7 milioane de lei din fonduri europene

Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 16:10

Spitalul de Boli Infectioase din Cluj a castigat 9,7 milioane de lei din fonduri europeneSpitalul de Boli Infectioase din Cluj a castigat 9,7 milioane de lei din fonduri europene, anunta Consiliul Judetean Cluj.

Autoritatea de Management a aprobat derularea proiectului cu finantare europeana "Optimizarea preventiei si tratamentului Hepatitelor cronice B si C prin cresterea competentelor personalului medical din Romania" depus de Spital. Cu o valoare totala de 9.763.291,85 de lei, proiectul urmeaza sa beneficieze de o finantare europeana nerambursabila in proportie de 98% prin

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ BuzzNews ]

Parteneriatul incheiat intre UBB, Porsche AG, MHP Consulting - a Porsche Company si NTT DATA Romania va fi prelungit si extins

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 16:10

Parteneriatul incheiat intre UBB, Porsche AG, MHP Consulting - a Porsche Company si NTT DATA Romania va fi prelungit si extinsReprezentantii Universitatii Babes-Bolyai si cei ai companiilor Porsche AG, MHP Consulting - a Porsche Company si NTT DATA Romania vor semna joi, 12 octombrie 2017, actul de prelungire a acordului de sponsorizare a specializarii Informatica in limba germana.

Documentul prevede continuarea sponsorizarii specializarii Informatica in limba germana, nivel licenta, dar si finantarea unui program nou de master in limba germana (Sisteme Informatice Avansate: proiectare, modelare, dezvoltare).

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ BuzzNews ]

Specialitate medicala noua oferita pacientilor Spitalului Clinic de Recuperare

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 16:10

Specialitate medicala noua oferita pacientilor Spitalului Clinic de RecuperareSpitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, unitate medicala aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, va pune in curand la dispozitia pacientilor o noua specialitate odata cu infiintarea compartimentului de chirurgie generala cu supraspecializarea oncologica.

Ratiunea care a stat la baza infiintarii acestei noi structuri medicale se refera la faptul ca, si in prezent, patologia adresata sectiei clinice de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva include un numar semnificativ

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ BuzzNews ]

Ziua Eliberarii Clujului, ceremonie militara la Monumentul Eroilor

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 16:10

Ziua Eliberarii Clujului, ceremonie militara la Monumentul EroilorDe Ziua Eliberarii Clujului, o ceremonie militara este programata miercuri, 11 octombrie 2017, de la ora 11.00, la Monumentul Eroilor, anunta Biroul informare si relatii publice al comandamentului Diviziei 4 Infanterie "Gemina".

La ceremonie participa militari ai Diviziei Infanterie "Gemina", in colaborare cu reprezentanti ai structurilor din domeniul apararii, ordinii publice si siguranta nationala, la nivel local. Ei vor vor participa la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eroilor (Cluj-Napoca)

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ BuzzNews ]

Bombardier lanseaza INSIGHTS in Romania pentru promovarea schimbului de cunostinte

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 13:10

Bombardier lanseaza INSIGHTS in Romania pentru promovarea schimbului de cunostinteLiderul global al tehnologiei feroviare, Bombardier Transportation, anunta lansarea programului Bombardier Insights in Romania, un program unic de schimb de cunostinte, realizat prin intermediul unitatii sale din Cluj-Napoca.

Programul este construit ca o serie de seminarii interactive unde specialistii Bombardier Transportation impartasesc cunostinte despre evolutia industriei feroviare din perspectiva serviciilor si a operatiunilor. Forumul este deschis tuturor celor interesati sa dezvolte o

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ BuzzNews ]

Premierul Tudose anunta o remaniere a Guvernului: cinci ministri vor pleca

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 10:10

Premierul Tudose anunta o remaniere a Guvernului: cinci ministri vor plecaPremierul Mihai Tudose a declarat citat de Digi 24 ca va cere plecarea din Guvern a cinci membri ai cabinetului sau.

In acest context, intrebat daca va cere plecarea din Executiv a ministrilor Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie, prim-ministrul a precizat: "Ati inteles bine (...) Mai am inca doi colegi pe care ii voi ruga sa paraseasca Guvernul, (...) din cauza lipsei de performanta", scrie Agerpres. Noi am spune ca problema lui Mihai Tudose este insa ca cel

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ BuzzNews ]

Elev clujean de 8 ani, moarte fulgeratoare la scoala

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 10:10

Elev clujean de 8 ani, moarte fulgeratoare la scoalaUn elev clujean de 8 ani a avut parte de o moarte tragica, chiar in timpul unei pauze la Scoala Gimnaziala Iuliu Hatieganu.

Baietelul care era in clasa a 3-a s-a prabusit sub ochii colegilor pe holul scolii iar un cadru didactic a sunat imediat la 112. Ajuns la fata locului, un

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ BuzzNews ]

Au inceput inscrierile pentru Gala ,,10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Sperantele Cetatii"

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 10:10

Au inceput inscrierile pentru Gala ,,10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Sperantele Cetatii"Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta inceperea inscrierilor pentru Gala de excelenta "10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Sperantele cetatii", aflata la cea de-a IX-a editie.

Gala de excelenta "10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, sperantele cetatii" este un eveniment organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca si Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu concursul mediului de afaceri si al institutiilor reprezentative la nivel local, prin care propunem premierea tinerilor

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ BuzzNews ]

Ce contine proiectul de hotarare al Consiliului Judetea Cluj - CUM ar putea ramane David Ciceo director al Aeroportului Cluj

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 16:10

Ce contine proiectul de hotarare al Consiliului Judetea Cluj - CUM ar putea ramane David Ciceo director al Aeroportului ClujSedinta cu surprize la Consiliul Judetean: alesii opozitiei se plang ca nu au primit conform legii proiectul de hotarare pe care ar trebui sa il voteze. Pe site-ul CJ Cluj, a fost publicat doar titlul: Proiect de hotarare pentru modificarea hotararii Consiliului Judetean Cluj nr. 220/2017 privind numirea Consiliului de administratie al Aeroportului International Avram Iancu Cluj R.A. In zona politica se speculeaza faptul ca Alin Tise urmeaz sa dea inapoi in razboiul deschis cu directorul

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ BuzzNews ]

Ce contine proiectul de hotarare al Consiliului Judetea Cluj - CUM va ramane David Ciceo director al Aeroportului Cluj

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 13:10

Ce contine proiectul de hotarare al Consiliului Judetea Cluj - CUM va ramane David Ciceo director al Aeroportului ClujSedinta cu surprize la Consiliul Judetean: alesii opozitiei se plang ca nu au primit conform legii proiectul de hotarare pe care ar trebui sa il voteze. Pe site-ul CJ Cluj, a fost publicat doar titlul: Proiect de hotarare pentru modificarea hotararii Consiliului Judetean Cluj nr. 220/2017 privind numirea Consiliului de administratie al Aeroportului International Avram Iancu Cluj R.A. In zona politica se speculeaza faptul ca Alin Tise urmeaz sa dea inapoi in razboiul deschis cu directorul

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ BuzzNews ]

Sedinta cu surprize la Consiliul Judetean

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 10:10

Sedinta cu surprize la Consiliul JudeteanSedinta cu surprize la Consiliul Judetean: alesii opozitiei se plang ca nu au primit conform legii proiectul de hotarare pe care ar trebui sa il voteze. Pe site-ul CJ Cluj, a fost publicat doar titlul: Proiect de hotarare pentru modificarea hotararii Consiliului Judetean Cluj nr. 220/2017 privind numirea Consiliului de administratie al Aeroportului International Avram Iancu Cluj R.A. In spatiul public se speculeaza faptul ca Alin Tise urmeaz sa dea inapoi in razboiul deschis cu directorul

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ BuzzNews ]

Cine sunt clujenii care au dreptul sa primeasca ajutor pentru incalzirea locuintei si ce au de facut

Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 10:10

Cine sunt clujenii care au dreptul sa primeasca ajutor pentru incalzirea locuintei si ce au de facutPrimaria Cluj-Napoca anunta distribuirea cererilor pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei incepand cu data de 09 octombrie 2017, precum si preluarea acestora incepand cu data de 16 octombrie 2017.

Ajutorul de incalzire se acorda persoanelor cu domiciliul sau resedinta valabila in Cluj-Napoca in perioada sezonului rece (noiembrie 2017 - martie 2018), pe baza cererii si declaratiei pe propria raspundere, insotita de actele necesare.

In stabilirea venitului net mediu lunar pe

Actualitate / stiri Actualitate75 vizite[ BuzzNews ]

MAI RAPIZI ca SISTEMUL INFORMATIC: METODA INGENIOSA prin care furau bani de la banca trei hoti din Cluj

Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 10:10

MAI RAPIZI ca SISTEMUL INFORMATIC: METODA INGENIOSA prin care furau bani de la banca trei hoti din ClujMAI RAPIZI decat SISTEMUL INFORMATIC: Trei hoti din Cluj au reusit performanta de a retrage din conturi bancare de doua ori aceeasi suma, in acelasi timp, printr-o metoda care denota grave probleme de securitate ale bancilor.

La data de 05.10.2017 procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor Fekete-Marczika Istvan, Purcar Ioan si Purcar Sorin, pentru

Actualitate / stiri Actualitate64 vizite[ BuzzNews ]

Consiliul Judetean a castigat procesul privind castelul Goga de la Ciucea

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 16:10

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a anuntat vineri ca, la finalul mai multor ani de litigii, Consiliul Judetean Cluj a castigat definitiv procesul privind Castelul de la Ciucea care gazduieste Muzeul Memorial "Octavian Goga".

"Aceasta decizie ne va permite sa realizam o serie de investitii, lucru imposibil cata vreme castelul facea obiectul unui litigiu", a declarat Tise.

Consiliul Judetean va initia demersurile pentru reinscrierea in cartea funciara a dreptului de

Actualitate / stiri Actualitate54 vizite[ BuzzNews ]

COD GALBEN de vijelii la Cluj: vanturi de 100 de km pe ora!

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 13:10

COD GALBEN de vijelii la Cluj: vanturi de 100 de km pe ora!Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de vijelii valabil joi 5 octombrie intre orele 10.00 si 16:00.

In judetul Cluj,

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ BuzzNews ]

FUM GROS de la un INCENDIU URIAS IZBUCNIT la Pata Rat urca spre oras - La un pas de un dezastru ecologic - Pompierii lupta cu focul de 12 ore

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 13:10

FUM GROS de la un INCENDIU URIAS IZBUCNIT la Pata Rat urca spre oras - La un pas de un dezastru ecologic - Pompierii lupta cu focul de 12 oreARDE MUNTELE de gunoi de la Pata Rat, iar flacarile uriase ameninta viata romilor care locuiesc la 50 de metri de locuintele romilor. Fumul gros produce poluare si in oras. Din Dambul Rotund, smogul se vede de-a lungul raului Somes ca un nor alb. Consiliul Judetean vrea sa decreteze stare de alerta la Pata Rat.

Mai multe fotografii publicate de Szakats Istvan, presedintele Fundatiei Altart, indica proportiile dezastrului de la Pata Rat: incendiul este mai mare ca niciodata iar flacarile

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ BuzzNews ]

ARDE MUNTELE de gunoi de la Pata Rat - flacari uriase la 50 de metri de locuintele romilor

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 10:10

ARDE MUNTELE de gunoi de la Pata Rat - flacari uriase la 50 de metri de locuintele romilorARDE MUNTELE de gunoi de la Pata Rat, iar flacarile uriase ameninta viata romilor care locuiesc la 50 de metri de locuintele romilor. Fumul gros produce poluare si in oras. Din Dambul Rotund, smogul se vede de-a lungul raului Somes ca un nor alb.

Mai multe fotografii publicate de Szakats Istvan, presedintele Fundatiei Altart, indica proportiile dezastrului de la Pata Rat: incendiul este mai mare ca niciodata iar flacarile ameninta viata romilor uitati de autoritati.

"Arde Rampa la Pata Rat.

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ BuzzNews ]

Cursul care te invata business gratis

Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 13:10

Cursul care te invata business gratisBiblioteca Judeteana "Octavian Goga", institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, organizeaz' in perioada 16 octombrie - 10 noiembrie 2017, la American Corner Cluj-Napoca, cursul gratuit de antreprenoriat social pentru tineri "Provoaca viitorul: fii antreprenor! Challenge the Future: Be an Entrepreneur!".

Cursul, care se va derula in limba romana, in cadrul a doua serii de cate 20 de

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ BuzzNews ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
A incetat din viata colegul nostru, Adrian Man
Adrian Man, colegul si prietenul nostru, s-a stins din viata joi, 12 octombrie 2017, la spital, dupa ...
Iohannis cu Ioan Rus, Vulpea, Rares Bogdan si Vasile Dancu la inaugurarea unui resort de golf
Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in judetul Alba, la inaugurarea celui mai modern ...
Rusinea de pe obrazul ministrului Ioan Rus. Haosul RAR Cluj
Vesti bune pentru proprietarii de masini care trebuie sa le inmatriculeze la Registrul Auto Roman ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor