Articole despre "universitatea babes bolyai cluj"

Rezultatele 1 - 30 din 455 (0.444 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Un perete din Cluj-Napoca va fi acoperit cu origami. Care este scopul actiunii

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 10:19

Un perete din Cluj-Napoca va fi acoperit cu origami. Care este scopul actiuniiTrei studenti din anul I la Comunicare si Relatii Publice, in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (Universitatea Babes Bolyai) Cluj vor avea maine un eveniment inedit in cadrul unei campanii publice privind combaterea risipei alimentare.

Echipa intitulata "From Heart for Earth" a realizat 5000 de origami verzi, in forma de bambus cu ajutorul carora vor scrie sloganul "Love food & hate waste" pe

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Teatrul National Cluj-Napoca in premiera pe strada

Joi, 12 Mai 2016, ora 12:42

Teatrul National Cluj-Napoca in premiera pe stradad'ECOurage este o montare realizata dupa un concept de Andrea Gavriliu, care semneaza scenariul, regia si coregrafia spectacolului, pe muzica lui Mihai Dobre, scenografia Valentin Codoiu. Premiera spectacolului va avea loc joi, 12 mai 2016, la ora 20:00, pe platoul de langa Monumentul Memorandistilor de pe Bulevardul Eroilor.

Andrea Gavriliu este absolventa a sectiei de Actorie a Facultatii de Teatru si Televiziune, Universitatea Babes-Bolyai Cluj. Dincolo de experienta ei ca actrita, Andrea

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Monitorul de Cluj ]

E nevoie de patru ani ca viitoarele parkinguri din Cluj sa treaca de etapa hartiilor

Luni, 13 Iunie 2016, ora 15:42

E nevoie de patru ani ca viitoarele parkinguri din Cluj sa treaca de etapa hartiilorIn 2014, a fost realizata proiectarea viitorului parking, dar PUD-ul va intra in Consiliul Local abia in sedinta de joi, 16 iunie. In noiembrie 2014, Comisia tehnica de amenajare a teritoriului si de urbanism a dat aviz pentru PUD construire parking suprateran pe strada Primaverii - aleea Garbau. Cu toate ca avizul comisiei a fost dat in 2014, abia anul acesta PUD-ul va fi votat in forul local.

Probleme juridice cu terenul

Consilierul local, Gabriel Oniga a precizat ca a existat o perioada de

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Concurs TRUCAT la Universitatea Babes-Bolyai

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 08:53

Concurs TRUCAT la Universitatea Babes-BolyaiIn urma acestui concurs, persoana propusa de comisia de examen sa fie numita conferentiar universitar a fost candidatul clasat pe locul al doilea, potrivit evz.ro. Acesta nu avea lucrari publicate in domeniul in care ar fi urmat s activeze in calitate de conferentiar si nici lucrari cotate ISI, necesare la dosarul de promovare.

Concursul a avut loc pe 29 ianuarie 2014, singurii candidati inscrisi fiind lectorii universitari Cristina Bota si Victor Oprean, ambii de la FSEGA.

Actualitate / stiri Actualitate81 vizite[ Monitorul de Cluj ]

EBS Tower, o investitie de 2 milioane de euro, a fost inaugurat la Cluj

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 12:40

EBS Tower, o investitie de 2 milioane de euro, a fost inaugurat la ClujIn cadrul EBS Tower se regasesc sali de curs, de conferinte si videoconferinte, de interviuri, biblioteca, un etaj strict dedicat zonei de relaxare, iar parcarea din subsol este echipata cu lift pentru angajati.

In numai cateva saptamani cladirea va dispune de un bistro, sala de mese, o terasa frumoasa si restaurant cu meniu a la carte. In spatele amenajarii se regaseste ideea de "conectivitate" deoarece fiecare nivel comunica intr-un anumit fel cu angajatii. Parterul este dedicat unui program

Actualitate / stiri Actualitate84 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Ce probleme intampina Academia Cluj la 150 de ani de la infiintare?

Luni, 09 Mai 2016, ora 13:45

Ce probleme intampina Academia Cluj la 150 de ani de la infiintare?Pentru a celebra cei 150 de ani filiala din Cluj-Napoca organizeaza o editie jubiliara a Zilelor Academice Clujene, manifestari la care vor participa specialisti din variate domenii stiintifice si artistice, din tara si din strainatate, precum si invitati de seama ai scenei politice romanesti (presedintie, Casa Regala, etc.).

Sediul Academiei din Cluj, reparat pentru 1,5 milioane de lei

Printre problemele pe care le intampina Academia Romana la Cluj se numara cele financiare si cele de

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Cat de profitabili sunt studentii pentru universitati?

Joi, 05 Mai 2016, ora 15:30

Cat de profitabili sunt studentii pentru universitati?La finalizarea studiilor absolventii sunt rugati sa completeze un chestionar cand isi ridica actele in care acestia ofera informatii despre parcursul lor profesional, iar apoi "urmele" lor dispar, ca si cum nici n-ar fi existat. Astfel, universitatiile habar n-au daca fostii studenti lucreaza sau nu. Dar oare le pasa?

"Este un centru de dezvoltare universitara care prelucreaza datele obtinute de la absolventi in momentul in care-si ridica diploma; ei sunt nevoiti sa completeze un chestionar.

Business / stiri Business23 vizite[ Monitorul de Cluj ]

(P) Conferinta "Masa critica pentru o educatie de calitate. Advocacy prin retele educationale", la Cluj-Napoca

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 09:28

(P) Conferinta "Masa critica pentru o educatie de calitate. Advocacy prin retele educationale", la Cluj-NapocaAsociatia Learn&Vision organizeaza editia a IV-a a Conferintei "Masa critica pentru o educatie de calitate. Advocacy prin retele educationale". Conferinta va avea loc in perioada 22-23 aprilie, la Cluj-Napoca, la sediul Bibliotecii Judetene "Octavian Goga", de pe Calea Dorobantilor nr. 104.

Conferinta, organizata pe urmatoarele sectiuni: practica reflexiva si profesorul cercetator, Democratie participativa prin advocacy, Rolul invatarii nonformale in societate, Educatia adultilor, Invatare

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Monitorul de Cluj ]

"U" Cluj a scapat deocamdata de faliment

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 15:05

"U" Cluj a scapat deocamdata de faliment"U" Cluj mai primeste o gura de oxigen prin amanarea deciziei Tribunalului Botosani in ceea ce priveste falimentul clubului. Noul termen a fost stabilit pentru data de 26 mai. Potrivit unor surse, decizia a fost amanata dupa ce conducerea clubului de fotbal a aratat ca pot salva clubul de la faliment. Grupul italian Nilor ar fi interesat sa cumpere pachetul majoritar de la "U" Cluj.

Termenul a fost amanat de catre Tribunalul Botosani dupa ce Ionut Neag (unul dintre cei doi jucatori care au

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Drama unei studente din Cluj care a suferit un accident in SUA. Tanara are nevoie de ajutorul nostru

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 12:05

Drama unei studente din Cluj care a suferit un accident in SUA. Tanara are nevoie de ajutorul nostruIn data de 19 aprilie 2016, de la ora 19:30, in Teatrul de Vara din Campusul Hasdeu, Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai va organiza un concert caritabil cu scopul de a strange fonduri pentru studenta Andreea Beatrice Roman, de la Facultatea de Geografia Turismului, care a suferit un accident in SUA in vara anului 2014.

Andreea Beatrice Roman a suferit acest accident in cadrul programului Work and Travel, in anul 2014, cand un motociclist a dat peste ea. In urma acestei

Actualitate / stiri Actualitate54 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Un clujean este CEL MAI BINE PLATIT RECTOR al unei universitati din Romania! - FOTO

Luni, 28 Martie 2016, ora 10:28

Un clujean este CEL MAI BINE PLATIT RECTOR al unei universitati din Romania! - FOTOCel mai bine platit rector din Romania este Alexandru Irimie, de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca. Potrivit romaniacurata.ro, el a castigat anul trecut doar din salariul de rector, 243.886 lei, adica peste 4.500 euro/luna.

Cumulat cu alte venituri din afara universitatii, a ajuns la 277.720 de lei in 2015. El mai are terenuri de 500 mp , respectiv 2900 mp si doua proprietati de 136 mp si 94 mp.

Ioan Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai, este

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Monitorul de Cluj ]

STUDIU: Impactul TIFF in economia Clujului - 7,5 milioane de euro

Luni, 14 Martie 2016, ora 12:20

STUDIU: Impactul TIFF in economia Clujului - 7,5 milioane de euroFestivalul International de Film Transilvania (TIFF) genereaza un impact economic de 7,5 milioane de euro. Cifra provine dintr-un studiu al Facultatii de Business din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai", care a analizat fondurile investite in economia locala pentru organizarea festivalului, taxele si impozitele locale generate de activitatile in directa legatura cu festivalul, dar si banii cheltuiti de participanti.

"TIFF a stabilit noi standarde in organizarea de evenimente la un nivel

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Ce avere are vicepremierul Vasile Dincu

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 17:46

Ce avere are vicepremierul Vasile DincuLa capitolul venituri din investitii din declaratia de avere el are mentionate dividende de la IRES, aferente activitatii pana la sfarsitul anului trecut, in valoare de 2.224.868 lei.

Potrivit declaratiei de avere a lui Dincu, publicata recent pe site-ul Guvernului, el are, impreuna cu sotia, un apartament de 86 mp in Cluj-Napoca si doua autoturisme. De asemenea, vicepremierul detine tablouri, sculptura, gravura, dobandite in perioada 2008-2015, in valoare de 25.000 de euro, bijuterii,

Actualitate / stiri Actualitate36 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Strategia prin care Boc a alungat 2/3 dintre alegatori, dar a iesit primar

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 17:26

Strategia prin care Boc a alungat 2/3 dintre alegatori, dar a iesit primarSociologii si analistii politici din Cluj au comentat pentru Monitorul de Cluj reactiile actualului primar Emil Boc in noaptea alegerilor (cand nu s-a prezentat la sediul de partid pentru a comenta rezultatul alegerilor, la fel cum au procedat ceilalti lideri politici, preferand sa ii lase doar pe co-presedintii PNL Cluj Daniel Buda si Marius Nicoara sa faca declaratii) si in zilele urmatoare, cand Boc a preferat comunicarea pe Facebook sau aparitii in emisiuni unde jurnalistii nu il contrazic.

Actualitate / stiri Actualitate63 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Primarul Emil Boc a facut un imprumut bancar pentru acoperirea cheltuielilor de campanie

Luni, 13 Iunie 2016, ora 16:46

Primarul Emil Boc a facut un imprumut bancar pentru acoperirea cheltuielilor de campaniePotrivit declaratiei de avere pe care Boc a postat-o pe site-ul primariei, la capitolul "Datorii" figureaza un imprumut luat pentru "acoperirea cheltuielor campaniei electorale 2016", care are ca data scadenta anul 2021.

Potrivit legislatiei privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, Emil Boc, in calitatea sa de candidat la primaria unui municipiu resedinta de judet, a avut dreptul sa cheltuiasca in campania electorala de luna trecuta o suma maxima

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Noul primar Emil Boc si vechile promisiuni

Luni, 06 Iunie 2016, ora 14:25

Noul primar Emil Boc si vechile promisiuniCastigatorul alegerilor locale in Cluj-Napoca, Emil Boc nu a iesit duminica seara, dupa aflarea rezultatelor, cu nicio declaratie. A postat pe pagina sa de Facebook o singura proprozitie: "Va multumesc din suflet pentru increderea acordata!". In schimb, luni dimineata a fost prezent la un post de radio local unde a spus ce vrea sa faca in noul mandat. Ce a declarat nu mai trebuie sa fie o surpriza pentru nimeni, sunt aceleasi promisiuni pe care le face clujenilor de ani de zile. "Le multumesc

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Monitorul de Cluj ]

O fosta studenta a UBB lucreaza la NASA la o cercetare de integrare a orbitei Pamantului in viata cotidiana

Joi, 26 Mai 2016, ora 11:45

O fosta studenta a UBB lucreaza la NASA la o cercetare de integrare a orbitei Pamantului in viata cotidianaIoana Cozmuta s-a nascut la Baia Mare si a absolvit Facutatea de Fizica a Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca. Intentiona sa se faca jurnalista, la fel ca tatal ei, dar a ales o alta profesie, fizica, pentru ca in final sa ajunga sa lucreze la Space Portal (Portalul Spatial) al centrului de cercetare NASA Ames din Silicon Valley in SUA, fiind o specialista recunoscuta la nivel international in domeniul microgravitatiei.

Crescuta in comunism ca intr-o "bula de sapun", dupa cum

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Monitorul de Cluj ]

UBB, medaliata cu aur la Turneul International de la Istanbul

Joi, 19 Mai 2016, ora 12:04

UBB, medaliata cu aur la Turneul International de la IstanbulVoleibalistele UBB, coordonate de lect. univ. dr. Cristian Santa, au dominat competitia la care au participat 7 echipe universitare impartite in doua grupe: I.T.U. Istanbul, Galatasaray University, Libanese International University, Libanese Sports Union, Trakya University, Bogazici University si UBB Cluj-Napoca, ultimele doua disputandu/si titlul in finala turneului.

Din lotul UBB au facut parte studentele: Andreea Cotfas, Anca Danciu, Alexandra Negrea, Rada Beudean, Roxana Lazar, Alexandra

Sport / stiri Sport18 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Pe final de mandat, Boc face iar parking in Hasdeu. Pe hartie! Proiectul este adus in discutie din 4 in 4 ani

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 16:47

Pe final de mandat, Boc face iar parking in Hasdeu. Pe hartie! Proiectul este adus in discutie din 4 in 4 aniDupa ce patru ani, Primaria Cluj-Napoca nu a miscat aproape nimic pentru construirea parkingului Hasdeu de pe strada Pastorului, marti, la ultima sedinta de Consiliu Local subiectul a fost readus din nou in atentie. Pe final de mandat, Emil Boc si consilierii pot bifa ca au facut un pas inainte pentru realizarea parkingului.

In sedinta de marti, au votat proiectul de hotarare privind edificarea, finantarea, administrarea si utilizarea obiectivului de investitii parking Hasdeu. Proiectul

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Distributia detaliata a salariilor din Romania: 34.000 de angajati castiga peste 10.000 lei net pe luna, iar 70% dintre salariati sub 1.700 de lei

Vineri, 06 Mai 2016, ora 12:34

Distributia detaliata a salariilor din Romania: 34.000 de angajati castiga peste 10.000 lei net pe luna, iar 70% dintre salariati sub 1.700 de leiDoar 34.000 de angajati castiga peste 10.000 de lei net pe luna, 400.000 intre 3.000 si 10.000 de lei net pe luna, iar restul de 4 milioane sub 3.000 de lei, arata datele de la Ministerul Muncii obtinute de Ziarul Financiar.

Distributia salariatilor in functie de nivelul salariilor este un indicator urmarit de toate departamentele de marketing din companii pentru a-si ajusta ofertele.

"Nu atat inegalitatea distributiei veniturilor este problema, cat productivitatea, pentru ca productivitatea

Business / stiri Business25 vizite[ Monitorul de Cluj ]

GALERIE FOTO: UBB s-a calificat la turneul final de fotbal

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 10:25

GALERIE FOTO: UBB s-a calificat la turneul final de fotbal"In urma acestor rezultate ne-am calificat la turneul final de pe locul I acumuland 10 puncte. Este pentru a 5-a oara cand ne calificam la turneul final si cred ca de aceasta data avem sanse mari sa-l si castigam. Ma bazez cand afirm aceste lucruri pe valoarea lotului, pe jocul echipei si pe conditiile de pregatire foarte bune pe care le avem. Avem ca obiectiv principal titlul de campioana nationala universitara si implicit calificarea la campionatul European universitar de la Zagreb, Croatia,

Sport / stiri Sport32 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Filarmonica Transilvania dedica un concert de Bach in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles

Joi, 24 Martie 2016, ora 12:47

Filarmonica Transilvania dedica un concert de Bach in memoria victimelor atentatelor de la BruxellesPotrivit unui anunt al Filarmonicii de Stat "Transilvania" Cluj-Napoca transmis, joi, se doreste ca acest concert sa fie "o chemare pioasa de convietuire pentru toti, indiferent de credinta careia i se inchina".

"Dedicam concertul - Patimile dupa Ioan - de Johann Sebastian Bach din seara zilei de 24 martie memoriei victimelor atentatelor de la Bruxelles. Ne exprimam ingrijorarea si revolta fata de actele de terorism care au indoliat Europa si intreaga lume. Ne exprimam solidaritatea fata de

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Episcopul Nicolae Ivan, ctitorul reintemeietor al Eparhiei Clujului, comemorat la 80 de ani de la deces

Joi, 04 Februarie 2016, ora 17:56

Episcopul Nicolae Ivan, ctitorul reintemeietor al Eparhiei Clujului, comemorat la 80 de ani de la decesEvenimentele vor incepe duminica, 7 februarie, la ora 12.00, cand Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va savarsi slujba de pomenire a Episcopului Nicolae Ivan in Catedrala Mitropolitana si in cripta ierarhilor, unde se afla mormantul primului ierarh clujean.

Luni, 8 februarie, de la ora 10.00, in sala Nicolae Ivan, din curtea Centrului Eparhial, va avea loc o Sesiune de comunicari in cadrul careia vor vorbi: Acad. Prof. Univ. Dr. Ioan Aurel Pop, Rectorul Universitatii

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Totul pana la bani. Universitatile din Cluj fac un pas in spate cand vine vorba de sustinerea Capitalei Europene a Culturii

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 16:47

Totul pana la bani. Universitatile din Cluj fac un pas in spate cand vine vorba de sustinerea Capitalei Europene a CulturiiClujul este unul dintre orasele care au ramas in cursa pentru obtinerea titlului de Capitala Europeana a Culturii 2021, motiv pentru care echipa din spatele asociatiei care se ocupa de proiect are o misiune grea in 2016: rescrierea aplicatiei tinand cont de recomandarile juriului, dezvoltarea unor noi proiecte si atragerea de noi surse de finantare.

Presedintele Asociatiei "Cluj-Napoca 2021 - Capitala Culturala Europeana", Florin Morosanu, a declarat ca pentru sustinerea in continuarea a

Actualitate / stiri Actualitate59 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Levente Molnar: "Filmul face sa nu uitam de ce este capabil animalul din noi"

Joi, 10 Martie 2016, ora 18:51

Levente Molnar: "Filmul face sa nu uitam de ce este capabil animalul din noi""Fiul lui Saul/ Son of Saul", debutul in lungmetraj al regizorului Laszlo Nemes, va avea premiera, vineri, in cinematografele din Cluj si din tara.

In aceasta pelicula, care a primit premiul Oscar la categoria cel mai bun film intr-o limba straina, la editia 2016 a prestigioasei gale, Levente Molnar, actor la Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca, are un rol cheie: il interpreteaza pe Abraham Warsawski, cel mai apropiat prieten al lui Saul, aflat alaturi de el in lagarul de concentrare.

Saul

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Simona Baciu, premiata la Gala Femeilor Liberale

Luni, 29 Februarie 2016, ora 11:55

Simona Baciu, premiata la Gala Femeilor LiberaleOrganizatia de Femei a PNL Cluj a fost reprezentata de 27 de doamne din Cluj Napoca, Turda si Dej.

Simona Baciu, fondatoarea Transylvania College, a fost premiata pentru promovarea unui sistem de educatie modern, atractiv si eficient la sectiunea "Educatie - Politici active in

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Monitorul de Cluj ]

ABERANT: Un card emis de ONG-uri conditioneaza in continuare gratuitatea studentilor la transportul in comun

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 13:13

ABERANT: Un card emis de ONG-uri conditioneaza in continuare gratuitatea studentilor la transportul in comunOrice student care vrea abonament gratuit pe mijloacele de transport in comun trebuie sa bata mai multe drumuri doar pentru ca Primaria Cluj-Napoca nu vrea sa rupa protocolul cu organizatiile studentesti. Tinerii spun ca nu are niciun sens conditionarea gratuitatii de existenta acelui card atata timp cat isi pot demonstra calitatea de student cu ajutorul carnetului. "Nu mi se pare nici normal, nici anormal. Sigur este ceva intelegere, ceva sa scoata ei bani sau sa-si acopere cine stie ce

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Monitorul de Cluj ]

"Giorgi Fatacean", un "corapsan faitar" cu cravata rosie!

Marti, 01 Martie 2016, ora 20:35

"Giorgi Fatacean", un "corapsan faitar" cu cravata rosie!Gheorghe Fatacean, candidat pentru rectoratul Universitatii Babes-Bolyai, a reusit sa se dea in spectacol saptamana trecuta cu ocazia vizitei ambasadorului SUA, Hans Klemm, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii.

Diplomatul american a participat joi, 25 februarie, la o intalnire cu studentii, masteranzii si doctoranzii FSPAC, cu care a dialogat despre coruptie.

Conferentiarul de la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiune a Afacerilor s-a acoperit de ridicol

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Filmul in care joaca actorul clujean Levente Molnar, "Son of Saul", a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film strain - VIDEO

Luni, 29 Februarie 2016, ora 07:40

Filmul in care joaca actorul clujean Levente Molnar, "Son of Saul", a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film strain - VIDEO"Fiul lui Saul/ Son of Saul", propunerea Ungariei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza la premiile Oscar 2016, reprezinta debutul in lungmetraj al regizorului maghiar Laszlo Nemes. Pelicula a fost distinsa cu marele premiu al juriului la gala de anul trecut a Festivalului de la Cannes si a primit trofeul pentru cel mai bun film strain la editia din acest an a Globurilor de Aur.

In luna decembrie, "Son of Saul" a fost inclus pe lista scurta

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Monitorul de Cluj ]

Baschetbalistul Bruno Roschnafsky candideaza la Primaria Cluj-Napoca

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 19:09

Baschetbalistul Bruno Roschnafsky candideaza la Primaria Cluj-NapocaLiderii organizatiei PPU Cluj au anuntat ca persoana pe care o vor sustine la viitoarele alegeri locale este Bruno Roschnafsky, o mare personalitate a sportului clujean, unul dintre componentii "echipei de aur" a Universitatii Cluj de baschet masculin.

"Am ales sa ma implic in politica pentru ca, daca vrem sa schimbam ceva, nu se poate altfel decat prin implicare politica. Si am ales sa fac acest lucru alaturi de Partidul Puterii Umaniste pentru ca aici am gasit sustinere in proiectele pe care

Actualitate / stiri Actualitate138 vizite[ Monitorul de Cluj ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Accident GROAZNIC la Cluj! O persoana a murit, iar alte cinci au ajuns la spital FOTO/VIDEO
Un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane si ranirea grava a altor cinci, a avut loc, ...
Un mort si sase raniti intr-un teribil accident de circulatie care a avut loc la Cluj
Potrivit politistilor, soferul unui autoturism care s-a angajat in depasirea unui TIR, a intrat pe ...
Locuitorii din Gheorgheni, terorizati de romii care-si fac veacul printre blocuri - GALERIE FOTO
Locuitorii din Gheorgheni s-au trezit cu romii "sub nas". Acestia si-au facut simtita prezenta in ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor