Dan Puric le readuce aminte clujenilor sa iubeasca

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 00:26
229 citiri
Cunoscutul actor Dan Puric a vorbit ieri, intr-un cadru informal, cu mai multe cupluri clujene despre sensul si caracteristicile iubirii dintre doua persoane. Evenimentul a avut loc in cadrul Intalnirilor Inspire.

"Nu am venit sa aduc retete in iubire. Am venit sa le transmit oamenilor sa aiba curajul de a se indragosti de propria tara, sa faca o pasiune unul fata de celalalt, sa nu le fie frica, sa aiba incredere. Dragostea este un liant extraordinar", a precizat Dan Puric pentru ZIUA de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Dan Puric invitat Cluj actor Dan Puric
Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...