Mii de clujeni au asaltat partiile de ski din Baisoara, de Ziua Mondiala a Zapezii. Masinile, parcate pe marginea drumului GALERIE FOTO

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 09:34
325 citiri
Ziua mondiala a zapezii, celebrata astazi, i-a scos pe mii de clujeni din casa, care au profitat de ninsorile din ultimele zile si de drumul curatat impecabil ca sa ia cu asalt partiile din statiunea clujeana Muntele Baisorii.

Multi dintre schiori au venit din Alba sau Bihor si au folosit nu doar partia veche, dar si cea de la varful Buscat, din vecinatate.

Tot duminica, 11 salvamontisti au luat parte la prima editie a unei cupe de ski, Telemark Muntele Baisorii. Stilul telemark este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.