Revolta in randul familiilor din Pata Rat, dupa ce liderul romilor din Cluj a cerut ca minorii sa fie crescuti in centre de plasament (FOTO)

Luni, 23 Iunie 2014, ora 00:11
428 citiri
Copiii de la Pata Rat traiesc in conditii de nedescris, in case din chirpici si inconjurati de gunoaie. Din acest motiv, un lider al romilor propune masuri radicale.

"Pata Rat la ora actuala este un focar de infectie atat pentru cei care traiesc acolo, cat si pentru populatia Clujului. Am dori ca institutiile abilitate sa faca o evaluare in cazul tuturor copiilor care traiesc acolo si apoi sa ii ia si sa ii duca in centre de plasament", spune Aurel Pascu, presedintele Asociatiei Rome ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.