ISJ Cluj: "Scoala Teodor Murasanu nu poate fi acuzata de discriminare, a fost necesara infiintarea unor clase suplimentare!"

Sursa: TurdaNews
Joi, 25 Septembrie 2014, ora 11:20
180 citiri
Ieri informam despre un posibil scandal la Scoala Teodor Murasanu din Turda pe tema discriminarii copiilor de etnie roma.

Conducerea scolii "Teodor Murasanu" din Turda risca un scandal de amploare, pe teme de discriminare pe criterii etnice, dupa ce a invocat tot felul de motive pentru a refuza scolarizarea copiilor de etnie roma, din zona industriala.

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj a facut cercetarile necesare despre acest caz si a concluzionat: nu este o atitudine discriminatorie ci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.