400 de politisti patruleaza printre participantii la Untold Festival. Oamenii legii: "nu trebuie sa raspundeti la provocari cu violenta"

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 13:21
52 citiri
Sute de politisti se vor afla in strada pe perioada Festivalului Untold, pentru ca evenimentele programate sa se desfasoare in siguranta. Acestia au organizat puncte de informare, unde distribuie participantilor flyere in limbile romana, engleza si maghiara, cu recomandari pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum si pentru prevenirea faptelor antisociale.
In total, 400 de politisti vor avea grija ca Festivalul desfasurat in aceste zile al Cluj-Napoca sa se desfasoare in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.