5 restaurante din Cluj inchise temporar de Protectia Consumatorului dupa ce inspectorii gasesc hrana expirata de 4 luni. Seful OPC Cluj: "un lucru extrem de grav"

Joi, 20 Februarie 2020, ora 18:06
223 citiri
Un numar de cinci restaurante din Cluj au fost inchise de Protectia Consumatorului, dupa ce inspectorii au gasit mancare expirata de luni bune. Doar unul a ramas inchis la ora publicarii acestei stiri, Napoca 15, cel despre care actualdecluj.ro a aratat in exclusivitate ca avea marfa expirata de luni de zile.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au gasit in mai multe restaurante din Cluj-Napoca mancare expirata de nu mai putin de patru luni. "In urma depunerii a cinci reclamatii in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.