A fost semnat cel mai important contract de finantare din istoria Turzii! Vor fi asfaltate strazile principale, vor fi construite piste de biciclete si se va moderniza transportul public cu bani europeni! (Video)

Sursa: TurdaNews
Joi, 14 Iunie 2018, ora 13:50
65 citiri
A sosit momentul mult asteptat de toti cetatenii Turzii! Dupa doi ani de munca asidua a administratiei locale, contractele de finantare pentru modernizarea celor 4 coridoare de mobilitate urbana au fost semnate astazi, iar proiectele au o valoare totala de 31.355.430,65 euro.

Prin aceste proiecte vor fi asfaltate si modernizate strazile principale pe care circula mijloacele de transport in comun (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, construirea de statii moderne, e-ticketing, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.