Adio, parking subteran in Mihai Viteazu. Boc, despre firma care a castigat licitatia acum opt ani: "Ei vor doar despagubiri, nu mai doresc sa faca parking"

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 14:04
138 citiri
Prokiectul parkingului subteran din Piata Mihai Viteazu bate pasul pe loc de opt ani. Primaria ar putea fi obligata sa plateasca despagubiri de cinci milioane de euro.
Primarul Emil Boc a explicat care este situatia Pietei Mihai Viteazu, ramasa in urma dezvoltarii zonei centrale a orasului. Edilul-sef a dat vina pe procesul cu societatea Cogedir Parking SRL, o societate a Cogedir Gestao de Projectos, Portugalia. In urma cu opt ani, Cogedir a concesionat un teren de 6.000 de metri patrati pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.