Adio tramvaie colorate pe strazile Clujului. Primaria taie finantarea pentru proiect. Artist: "Aici e loc numai de combinatii si smecherii"

Duminica, 18 Martie 2018, ora 12:07
121 citiri
Primaria a taiat "la sange" finantarile bugetare pentru ONG-uri si asociatii in acest an. Fie ca vorbim de Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), festivale de muzica, opera sau arta, toate fundatiile si asociatiile au primit mai putini bani decat au cerut.

O lovitura a venit insa pentru Asociatia Launloc pentru proiectul "Galerie de arta pe roti" sau cum este cunoscut in comunitate "tramvaiele colorate" care a fost taiat de la finantare. Artistii au cerut 138.150 de lei pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.