Afisele care anunta conferinta lui Dan Puric la Cluj, vandalizate noaptea trecuta. "Mi-au distrus toate afisele din oras"

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 12:08
191 citiri
Zeci de afise distruse si un mesh mazgalit - reclamele care anunta conferinta cunoscutului actor Dan Puric la Cluj au fost vandalizate noaptea trecuta.

Organizator al conferintei lui Dan Puric la Cluj e istoricul Ion Novacescu, prin programul sau, Beraria Culturala. Acesta a impanzit orasul cu afise ce anunta conferinta iar aseara a aflat ca mai bine de 70 au fost distruse. In plus, mesh-ul care anunta conferinta, amplasat la intrarea in Casa de Cultura a Studentilor, a fost mazgalit cu spray ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.