Alegeri parlamentare 2016. Presedintele UDMR a votat in Harghita "pentru un Parlament care va fi capabil sa remedieze greselile trecutului"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 16:11
34 citiri
Alegeri parlamentare 2016. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, aflat pe lista candidatilor din judetul Harghita pentru Camera Deputatilor, a declarat ca a votat pentru o reprezentare puternica a comunitatii maghiare in Parlamentul Romaniei. Alegeri parlamentare 2016. "Avem nevoie de o reprezentare mai puternica, ca sa putem avea un cuvant de spus in anii care urmeaza, pentru ca vor urma schimbari, reforme importante si noi vrem sa se tina cont si aceasta comunitate, de un milion trei sute de mii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.