Ambasadorul SUA: "e timpul ca cei care au iesit in strada impotriva coruptiei sa foloseasca cea mai mare putere a lor: cea de a vota"

Sursa: Adevarul
Joi, 25 Februarie 2016, ora 17:47
50 citiri
Hans Klemm a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la o prelegere tinuta in fata studentilor de la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii a Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB), ca lupta impotriva coruptiei trebuie continuata. "Coruptia este o otrava pentru orice democratie, fie ca este in SUA sau in Romania si trebuie eliminata la toate nivelele vietii publice. Este o mare provocare si felicit Romania pentru ce a facut si pentru ca lupta din greu impotriva coruptiei, este o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.