Au inceput inscrierile pentru targul de ceramica contemporana Caolin

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 16:14
159 citiri
Asociatia Caolin a anuntat deschiderea perioadei de inscrieri pentru cea de-a doua editie a targului national de ceramica contemporana omonim.
Artistii si designerii de produs care doresc sa participe sunt invitati sa completeze formularul online de pe site-ul asociatiei pana la data de 28 mai.
Targul se va desfasura intre 19 si 21 iunie in incinta Muzeului etnografic al Transilvaniei si va aduce in atentia pasionatilor de arta clujeni o selectie variata de lucrari, de la creatii artistice la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
,,Stiati ca nu locuim in Monaco. V-ati stricat la cap?"- Anuntul unei chirii din Cluj a starnit valuri de reactii in mediul online
Jungla imobiliara din Cluj a ajuns la alt nivel. Un anunt pentru o chirie in Manastur a starnit ...
Cluj: Accident cu 9 victime intre localitatile Vlaha si Luna de Sus! A intervenit Descarcerarea - FOTO
Pompierii din cadrul Detasamentului 2 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un accident rutier ...
Accident rutier cu trei masini implicate, in Luna de Sus
Un accident rutier, in care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs, sambata dupa amiaza, in ...