Bataie intre o fata si un baiat, la Apahida. Desi baiatul a fost cel lovit, fata, intr-o criza de isterie, a inceput sa se autoflageleze!

Sursa: Gazeta de Cluj
Sambata, 04 Februarie 2017, ora 07:25
76 citiri
Incident bizar, duminica trecuta la Apahida! Dupa un diminutiv deloc ofensator, legat de numele de familie al unei fetite de 11 ani, aruncat de un baiat mai mic cu un an decat ea, aceasta - practicanta de sporturi de contact - l-a atacat pur si simplu pe baiat si i-a administrat o "corectie" serioasa, ranindu-l la cap cu telefonul mobil. Apoi - povestesc martorii scenei - atacatoarea, cuprinsa de o teribila criza de isterie, a inceput sa se dea cu capul de usa unui bloc. La aceasta ora politia ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.